|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
nasao sam i skinuo jaillbrake za 3G iphone..e sada da mi je jos samo on. ![]() kupi sam ga ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 08.11.2008. u 15:07. Razlog: iphone |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ajde da svim iPhone gušterima olakšam posao što se tiče jailbreaka i sličnoga... Skinite QuickPwn... Stranica koja je "must have" za iPhone unlocking and jailbreaking je iclarified... Naučite pojmove (jailbreak, unlock, activation, DFU mode, restore mode...) i to bi vam trebalo osigurati siguran jailbreak... Unlock iPhonea kupljenih u T-Comu kao i aktivacija nisu potrebni zato to nikako NE radite... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Znači ako ga uzmem u T-comu mogu slobodno bacat na njega 3rd apps koje su besplatne ? Sve se više dvoumim, mislio sam uzet na i300 pa ić na i150, al na i150 je 1,49kn minuta + 0,25 za uspostavu poziva, tj 1,74 kn za prvu minutu.. dok je na tele2 0,74 lipe... Smiješno.. Tim putem iPhone iznosi: 698 kn - iPhone 1200 kn - i300 na 4 mjeseca 3000 kn - i150 ostalih 20 mjeseci --------------------------------- 4900 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Premium
|
Citiraj:
oslobodio ga,pustio iz zatvora...i eto applikacija... ![]() p.s. zna li netko kako da skinem instaliram java applikaciju na ipod? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne vidim zašto netko ne bi kupio ako mu se sviđa.. ..pogotovo ne radi nekog tko tvrdi da je gej
![]() |
#159 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Kome se sviđa neka kupi,a kome ne neka ne kupi.Vrlo jednostavno. ![]() No istina je da će sada svaka 5 osoba u tramvaju imati iPhone,ali ko da je bitno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Prije je svaki treći imao 3310. Pa kaj? To neće cijeniti oni koji se prave važni. Meni to nije bitno. Meni je važno da se meni sviđa stvarčica. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Pih, ja ga imam već dugo i nisam ga platio već dobio od poslovnog partnera. ![]() IMHO, nikad ne bih dao tolke novce za mob, no vrijedi svaku kunu koju ga moraš platit šverceru. Ova T-comova ponuda mi je malo oversize? Soma eura samo aparat?!? Iphone lomljiv? Nisam ništa luđe čuo već neko vrijeme. . Đubre je neslomljivo. Baterija nejde van? Pa, neki ljudi nemaju potrebu baš sve raskopat, a meni baterija zasad drži čisto solidno (pričam oko 5h dnevno, već ziher preko godinu i nešto), a ni nema potrebe za vađenjem baterije kad lako napraviš hard reset. Za aplikacije i ostale điđe mi se hebe - koristim ga samo kao telefon i za surfanje kad mi blizu nije nijedan komp. Surfanje i bugovi?!? Mob je najyebeniji gadget za surfanje koji postoji. Tak da, Iphone valja. I to jako valja. Ne grije se i netreba policu. Ja odoh nadopunit sig.
“One morning I shot an elephant in my pajamas. How he got into my pajamas I'll never know.” Zadnje izmijenjeno od: Router. 09.11.2008. u 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Možda je kućište neslomljivo, ali NEMOJTE da vam padne na pod jer iako je izvana u komadu touch screen ode brže nego kaj si rekao keks... Oni kojima je pao uglavnom imaju pola funkcionalnog touch screena ili samo ciglu kao uspomenu na iPhone... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
E vidiš, moj je padao već nekoliko puta, najčešće iz džepa kad izlazim iz auta. Jednom mi je prilikom ispao iz ruke i "sanjkao" sam se stopalom po njemu nekoliko sekundi. Uglavnom, stražnja strana i jedan rub imaju ožiljke dok je ekran pobrao par ogrebotinica u donjem desnom dijelu ekrana. Znači, po mom iskustvu - i nije baš tako lako lomljiv. Predpredpredprijašnji mobitel, W950, je pri svom prvom kontaktu sa betonom ispustio dušu...
![]() |
#165 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#166 |
Premium
|
Spojen sam od doma na wifi vpn metrocarnet, browser myFox,jedino me muci sto sam uzeo 8Gb,ce me trebati 16Gb,neslusam mp3,fillmove.A za javu cemo jos vidjeti! moze se posebno instalirati i pokretati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 09.11.2008. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Postoji jedan jako zanimljiv moment sa ovim proizvodom. Apple je zapravo dokazao jednu bitnu stvar i na tome mu ipak treba cestitati : UšMiNkAn proizvod sa unaprijed stvorenom famom, glatko more izvuci 3x vecu svotu iz novcanika nego sto bi ciljana grupacija ikad pomislila da je moguce. Ovo pricam bez ikakve ironije! Jedno je kad 20% populacije ne stedi na kupovini top modela. Ali ovdje imamo cijenu koja je u klasi poslovnih GSM/PDA modela i ujedno rotira oko pocetne ponude prilicnog broja laptopa. Realno gledajuci, pola tih roditelja koji su stajali u redu za iPhonca kojeg nose svome nasljedniku/nasljednici... ni u ludilu, nikad, ne bi dali pola tih novaca za krhko i datumski nemilosrdno potrosno cheljade kao sto je mobitel. Stavise, pola njih bi razmisljao o kupovini nekog prenosnika kao luksuzu o kojem ipak pomnije moraju razmisliti. Svakako bi potrosili 5x vise vremena u izboru modela i pazeci na financije. No ista grupacije preko noci, potpuno preokrece poimanje vrijednosti i daje 600 Jureka (u globalu) za zezalicu na kojoj Apple zaradi vjerovatno i 65% ciste dobiti po komadu! Kako prave inovacije ionako nema na vidiku vec jako, jako dugo... onda imademo ovakve saljive filmske najave kad Jabuka izbaci novu zezalicu. TV kuce jasno, po tapeti odrade besplatnu promociju sa naglaskom na "cekanje" i ekskluzivu. Na kraju dobivamo redove koji se maltene zahvaljuju vlasniku "20 patenata" Herr Ivici Mudrome, sto im daruje po jednog za doma. Oni koji imaju dezurnu potrebu pametovanja na temu cijene ili kritike na moj racun... postedite se uzaludnog truda. Zadnji sam koji bi na objekt zelje (posebno na ovom forumu) stavljao neka ogranicenja. Tko ga zeli, zasto da ne? Samo nek ga zeme. Ali zbilja je dojmljivo gledati kako ciljano "necilljana" grupacija lako odresi kesu na nesto nevidjeno ![]() Ovom uredjaju uopce nije potrebna nikakva dodatna promocija. Samo prvi val zarazne najave. Cujem da Swisscom ima jednu od najboljih cijena, odnosno ispod 300 jureka bez pretplate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
.code
Datum registracije: Oct 2008
|
Nisam neki gadget geek, imam mobitel/ciglicu staru skoro 4 godine, ali brat mi je jucer dao da se igram sa iphone-om i stvar me odusevila...drzao sam i cuvenu Nokiu n95 koja je po tehnickim karakterisitkama bolja od iphonea, ali ovaj je pre-pre zabavan. Skinuo sam neki sintic preko itunesa...ludilo. Moja najveca zamjerka je sto GPS korisit google maps pa stvar i nije bas detaljana. Baterija je zaista duuugotrajna s obzirom da je mobitel cijelo vrijeme bio spojen na wireless. Sve u svemu...super, no ipak malo preskupo. Ne znam kako stoje cijene drugih mobitela, no ja bi za to cudo dao maksimano ~3500kn->dekodirano!
![]() |
#172 |
Guest
|
A cuj, tuzno ali istinito. Meni se samo dize kosa na glavi kada dodje stari kripl naplatiti TV pretplatu (pristojbu), a ja sam dan prije cuo kako dolazi ajfoun za samo 200 dolara u HR na vecernjim vijestima. Najradije bi im dosao sa uplatnicom od TV pristojbe placenom i 200 dolara na prisavlje i lijepo bi im rekao da mi daju taj ajfoun. I onda moram slusati baljezgarije o kvaliteti medija etc. Bas to sto si rekao. Odrade besplatnu promidzbu. Ne zato sto to hoce, nego jer neznaju bolje. |
![]() |
![]() |
#173 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
stoga 0 bodova..ima ga frend ok je ali nema wlan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://iphone3g.swisscom.ch/?lang=en
![]() |
![]() |
#175 | |
Premium
|
Citiraj:
Ljudi tavih javu na iphone,pa ce biti sada svega ![]() Ima nesto sto se zove GPSkit za iphone ako vam je do gps-a... igracka je predobra.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() btw. ako je Ajfon kupljen u njemačkoj (pretpostavljam da ga nudi t-mobile) može li se koristiti ovdje bez otključavanja sa normalnom hrvatskom t-mobile simpa karticom?
![]() |
![]() |
#178 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da ne moze , jer ni drugi uredjaji lockani na t-mobile iz njemacke ne rade sa nasim karticama , odnosno rade nakon unlocka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
mislim da je to preskupa igračka za ono što nudi, imam hp 614 i u svemu je bolji a jeftiniji, ali i ja sam zaradio koricu kruva na njemu i nek se on samo prodaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Preskupa je onome tko u njoj vidi manju uporabnu vrijednost - i ja mislim da je preskupa , pogotovo kod nas uz ove tarife , pologe i ostale nacine da ti naplate sto vise . Ali opet ima ljudi koji ocito vide veliku uporabnu vrijdnost - mozda kroz muzicke sposobnosti jer nisu jos culi za Ipod ili ne zele nositi dva uredjaj , neki sigurno zele onaj Wow efekt okoline i zapitkivanje Jel to Ajfon ? pa da mogu pricati o njemu i da im to bud jedini kontakt sa ljudima jer nisu socijalizirani , uglavnom puno je tu faktora , ali prodaja Ajfona i fama koja se stvori gdje god krene u prodaju su pozitivna stvar u financijskom kontekstu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|