|
![]() |
#151 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() Pitanju što korisnicima Firefox-a znači download day i zašto žele sudjelovati ipak moram pokušati dati odgovor. Priča je jednostavna: Kad besplatno koristiš neki proizvod čije održavanje i unaprijeđivanje zahtjeva rad stotina programera, a uz to si još i vrlo zadovoljan funkcionalnošću tog proizvoda, tada i nije teško napravit download od 7MB na određeni dan ako te proizvođači istog to, bez obaveze, zamole. Eto, dovoljno jednostavno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
- stavi tab mix plus i podesi tabove kako želiš...- zadnji dev build (radi na FF3 final) http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031
Zadnje izmijenjeno od: crn. 18.06.2008. u 14:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bio sam nekoć davno na operi ali firefox ruls i puno je bolji i proširivi |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#160 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() .....a super je ova nova verzija, jučer sam prešao sa 2 na 3, nisam prije isprobavao Bete niti Rc verzije, sad sam stavio full i osijeća se poboljšanje.....samo kaj mi nitijedna tema sa 2 ne šljaka na 3.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
imam, ali samo za tipkovnicu, tj. imam i za miša, ali njega sam zamijenio običnim, tak da nije do setpointa.... ahaaa, tak mi šljaka.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Eto gotov je download day, Slovenci su opet bili bolji od nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lol...sa scrolom ima vise mogucnosti, recimo kad sa lijevim klikom kliknes svoj nick ovdje, onda ti izbaci na odabir nekoliko opcija, dok sa scrollom onda te odmah otvori tab sa profilom, sa tim da te prebaci na njega nego ti po volji klikas, meni jedna od boljih stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jesam li ja lud ili sam nešto gadno zaje*a? Sinoć sam instalira novi firefox i kad sam ujutro upalio računalo opet je bila stara verzija (2.nešto). Poslije kad sam ga upalio bila je nova verzija. Sad ga palim opet stara verzija! Na drugom računalu sve ok. Pretpostavljam da bi uninstal i nanovo stavljanje firefoxa sve riješilo ali me zanima u čemu je kvaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#171 |
EMP moderator
|
Yep, sad mi svi add-onsi rade - Adblock Plus, DownloadHelper, DownThemAll!, FlashGot, IE Tab, PicLens i Tab Mix Plus. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
*
|
Ima negdje popis addonova koji rade? Vidim da Piclens, Adblock i Tab mix plus rade, zanima me jos Greasemonkey, Save image in folder, Yet another smooth scrolling i gmail manager. @ Domy_os ![]() Zadnje izmijenjeno od: morph. 19.06.2008. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
EMP moderator
|
Svi ti rade osim Save Image in Folder...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
EMP moderator
|
http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi EDIT: Kad instaliraš, javi je li ti radi shortcut za snimanje sessiona (CTRL+F1). Meni ne šljaka pa sam ih priupitao na forum što je s tim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
a meni se piclens nes kolje s foobarom (a ja budala prije krivio firefox), kada mi je piclens enablan firefoxu treba nekih 5-6 sek da se digne (cpu usage very high), a bez njega u roku keks zahvaljujuci firefoxu mogu vam reci ovo za PCE ![]() Have I visited this website before today? Yes, 6.946 times
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram vas priupitat kad smo već kod dodataka za Firefox, koji je najbolji za skidanje filmova sa Yotubea i this sort of video servisa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|