|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
nemrem instalirat faking xp prek usb-a, radze cu u ponedjeljak kupiti eksterni opticki citac i mila majka...odose zivci u 3 pm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: koji model uzeti, ovaj mi se cini okej, a i cijena je niska... http://www.nabava.net/lg-gsa-e60n-dv...r__19953_p.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
hmm,zanimljivo, a napajanje? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedno slično rješenje http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=7500000294
![]() |
#162 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Nego, prije nego bacis lovu bezveze, probaj ovo: http://www.eeeguides.com/2007/11/ins...usb-thumb.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Premium
|
Citiraj:
nije bacena lova bezveze jer mi je ionako to trebalo, s tim da su mi windowsi ubrzali kupnju za jedno tjedan dana, dakle nista strasno ![]() ![]() upravo instaliravam os, jedva cekam da zavrsi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Šta Wind ima modem?? Tako barem piše u Svijetu medija, ja nisam nigdje na slikama vidio modem utor...i jel ga ima? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
|
Malo mi je dosadno (a forum.hr je zaheban ![]() ![]() zasad sam zadovoljan... s tim da sam dozivio i par neugodnih iznenadzenja... uređaj je sto se tice dimenzija savrsen, malen, i stvarno lagan...tipkovnica je odlicna,a touchpad....malo duza prica ![]() citajuci rewieve na netu i buljeci u fotke mi se cinio premalen...a to je u stvari najmanji problem. jer u stvari i nije, za 10" ekran i tu rezu je mrak, necete imati problema...problemi su nastali idiotnim promjenom dobavljaca touchpada... prvobitni touchpadi su bili Synaptic a ovo novi su Sentelic...u prijevodu svi windovi u Hrvackoj (a i sire) su Sentelic...daklem,i moj je... razlika je u scrollu...na synapticu se lijepo normalno skrola, duz povrsine ruba, znate vec kako to ide...a na Sentelicu prakticki pikas na rubu, tj u kutu touchpada,na odredzenom polju...nema povlacenja prsta po cijeloj duzini sto je opcenito prakticnije... izdan je novi driver za kvalitetnije sljakanje, i ima neke male razlike, recimo da bolje reagira na dodir, itd, a govorka se da ce omoguciti normalno skrolanje u nekim od buducih apdejta... meni ovaj skroling i nije predstavljao teski bed, pomaci nisu maleni da bi sad trebao lomiti prste da se spustim 2 retka,a za letenje od pocetka do kraja strane ionako koristim mis pa sa strane u browseru spustim...tako da, mislim da se moze naviknuti... kad sam vec poceo s problematicnim stranama, nastaviti cu u tom tonu da se rijesim toga ![]() drugi, i zadnji problem je prakticki masovna tvornicka greska koja obuhvaca poprilican broj proizvedenih komada... buka zeznutog venta. nisam iskusio buku kakva je opisana od strane korisnika na forumima, i cini mi se da to povremeno kliktanje koje cujem dolazi iz hard diska (mada nisam siguran, tesko je odrediti izvor ![]() to bi u stvari, uz previsoku cijenu ![]() ostali dojmovi su odlicni, ekran je predivan, a windowsi su zivahniji nego na desktopu mi ![]() ukoliko bi buduci korisnik imao srece s bukom, ili bio spreman na slanje u servis ![]() ![]() zakljucak- ispravna jedinica ima ocjenu 4.5/5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mogao bi to biti vent, kod mene se na 6820s isto tako čuje, u sekundi kvrcne nekih 3-4 puta...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hmm, ne obmanjujmo javnost tako brzo... Moj je Synaptic touchpad, to bilo prvobitno što sam i provjerio,jer ovo sa Sentelic-om stvarno nema smisla...još me više čudi ako si ga nabavio preko Svijet Medija,zašto bi imali dvije različite serije...? btw,mislim da riješenje već postoji,updateom drivera,niknulo na njemačkom msi wind forumu... Sliku u thumb :-) Takodjer da se odmah nadovežem na Duffov osvrt... Uređaj stvarno besprijekorno radi,od samog starta Windowsa koji se broji desetak sekundi(kako bi tek radila nLite-na verzija ![]() Ekran je ono što je po meni najbolje riješeno na Windu,širok pregledan,ugodan za rad,bez glossy folije...tako da vani na suncu/svijetlu ostaje pregledan konstantno,takodjer ima veliku dozu osvjetljenja,koja nedostaje na mnogim pravim laptopima... Kad smo kod osvjetljenja odmah se možemo dotaknuti i baterije,što je ahilova peta u ovom slučaju, uz wlan ili web'n'walk stick(UMTS/HSDPA) sa osvjetljenjem 60(62,5)% uz surfanje i nešto internet radia te kombinacijom Fn+F10(turbo mode battery) moguće je doseći 2h autonomije...sve ostalo što podrazumjeva paljenje ostalih uređaja(bt,cam,card reader) + periferija(usb mouse,stick,hub,ext.disk) bitno skraćuje vijek trajanja baterije...prosijek koji se može uzeti je 1,5h...daklem 2200mah je fakat premalo Ostalih zamjerki nemam...malen,lagan,doslovno zaboravite da vam je u torbi, dakle odmah je i izdržljiv ![]() ![]() pics: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rollin' on... Intel Core 2 Duo E6750~Gigabyte GA-P35C-DS3R ~OCZ 2GB 800 Mhz Gold~Gigabyte 8800 GTS 640MB~Logitech G9 ...und... MSI Wind UMPC black Ridin' on...Optima 10Mbps FLAt or W'n'W 7.2 Mbps Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.08.2008. u 20:34. Razlog: Edit: prilog slika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() radi li ti scrolling duz cijele linije? imas li "problema" s navedenim zvukovima harda ili venta? Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.08.2008. u 20:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovo s instalacijom sam naknadno saznao da je sestra nes prckala po kompu za vrijeme instalacije pa me ne cudi ![]() ali sam popusio i sentelic i skljocavi vent...sentelic je jbg, navodno ce sve ispraviti driverima, ali ovaj skljoceraj zivcira...sad sam na forumu nasao rijesenja, i navodno skoro sigurno eliminiraju buku...samo sto ukljucuju otvaranje kompa, a to hebe garanciju... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Premium
|
Citiraj:
Nda,malo je nezgodno to sa garancijom...nego u čemu je točno problem s škljocerajem?..zapinje vent ili...?
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
|
Evo i ja sam postao ponosni vlasnik crnog winda ![]() Uzeo ga na firmu, 2.800kn me ispalo... Stroj radi super, ne trza ništa, tastatura je dobra (samo šta stalno lupam Ž umjesto entera ![]() E sad, kaj se tiče ventilatora...pročitao sam ovo gore kaj se pisalo i prije nego kaj sam kupio stroj, i kad sam ga upalio je i meni tako grebalo i stvarno smeta...nakon nekih sat vremena nisam više mogao izdržat i lagano sam krenuo kvrckat oko ventilatora i nestalo je! Evo sad mi radi totalno normalno, ništa ne grebe... A kaj su oni na drugim forumima napisali, kaj to grebe? EDIT: Kakvo je to posebno skrolanje sa touchpadom? Kak se to pali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma, to ti se pojavljuje svako malo, periodicno tak da se nemoj prerano veseliti...evo ti link, regaj se jer ti je jako koristan forum... http://forums.msiwind.net/general-di...fix-t1965.html tu je topik s problemima i nacinima na koji su ljudi rjesavali problem... s tim da kod njih otvaranje kompa ne steti garanciji ![]() edit - paaa neznam kakav wind imas....dali ti skrolanje normalno radi kao kod drugih laptopa? ak da, nemres to upalit, i budi sretan, a ak ti ne radi normalno onda bum ti dao link za sentelic drajvere... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
|
Dosad sam imao "normalan" laptop sa tipkicama za scrolanje, pa sam njih koristio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
drago mi je da nas ima par windera, pa ako nam se ne popravi stanje s ventom, mozemo zajednickim snagama napasti svijet medija da nam zamjeni ili popravi masine ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|