|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako je fakat takvo s(r/t)anje s AlertPayom onda ću si ja uskoro upiknuti tu karticu!!! Ovaj Bux mi se iz dana u dan sve više sviđa!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#155 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
#156 |
Premium
|
Zna li netko kakvu online skriptu za autoklikanje na bux.to-u. Zahvaljujući MaCiCu na fakultetu su nam admini blokirali sve autoklikere... Prvo sam koristio onaj 1.4.0 AC koji se pokazao najboljim, ali njega neki antivirusi vide kao spyware, nakon toga sam stavio onaj 2.0.0. koji trebaš ručno pokretati, ali taj su admini blokirali. Sada mi ne preostaje nikaj drugo nego ručno klikati,a tako na 3 kompa mi se baš i ne da svaki dan... ![]() Ima li tko kakvih ideja/trikova? |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa ja sam u PHPu napravio clicker, uglavnom ne samo za Bux nego i mnoge druge (samo promjeniš neke dijelove i šljaka jer su svi na istu šemu rađeni).. Ali to će ti vrijediti još 3-4 dana a onda dolazi nova skripta na Buxu s nekim dodatnim provjerama prilikom klikanja tako da će biti jako teško, ako ne i nemoguće napraviti clicker.. 3-4 dana još klikaj a onda FAJRONT!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
|
Citiraj:
3-4 dana mi je sasvim dovoljno da zaradim za koji paket referrala ![]() |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Chile
|
Koliko me pamcenje sluzi ti si bio taj koji je na svako drugo racunalo stavljao taj auto clicker , a ja sam ga stavio samo na 1!! i ti si me na to navukao! i nek su ti sad zagasili ove auto clickere, sad šljakaj rucno ![]() ps otkrio sma zasto mi zvucna nije radila ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#168 |
Premium
|
****************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 29.04.2008. u 14:49. |
![]() |
![]() |
#174 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Neznam, ja sam dobio dojam da se treba njemu javit ako želiš ime PTC-a. Mogao je bar to napisat u postu reć ako se netko želi regat prek njega nek mu se javi. Ako sam ga krivo shvatio, nek me ispravi, al eto... BTW, fora je kod bux.to autoclickera što mogu koristiti proxy ![]() [EDIT] Prestigao me :P |
![]() |
![]() |
#179 |
Registered User
|
Prvo pozdrav svima: Ovako, neki dan sam se prijavio na bux to, e sad bi zamolio nekoga da mi objasni kako da najlakše uplatim neke pare na alertpay tj. da mogu kupit nekih 100 refila. jer ovak po 0.1$ dnevno treba barem 1g da počneš dobivat neke pristojne pare. HVALA unaprijed. |
![]() |
![]() |
#180 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Smirenje živaca pod hitno ili zatvaram i banam. |
![]() |
|
|
Oglas
|