|
![]() |
#1741 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1742 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ej, jel ko zna za onaj neki mod koji je trebao spojiti sve Stalkere u jednu igru? Nekad davno sam nešto čitao o tome, i upravo se sjetio, pošto mi je opet došlo da probam zaigrat. A s obzirm da od ovih novih igara ionak nema niš na kaj bi se isplatilo utrošiti vrijeme, ja bih baš sad malo bacio Stalkera...Kaj je bilo s tim modom? Kak se zove uopće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Za shadow of chernobyl su ti odlični modovi Complete, LURK i još 2 do 3 kojih se ne sjećam, mislim da je Oblivion Lost. Ove druge batali. Jedino Call of Pripyat ima malo veću bazu toga, a imamo i moddera na forumu, ali za to baci oko u Call Of Pripyat temi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
"Samo vodu ne!"
|
A dobro, nije da je do sada Stalker bio poznat po brzom loadu levela. Kak se zove taj mod? Guglam, i ne mogu naći ništa. Da li su bile samo sve mape, ili i spojene SP misije, odnosno priča? Ako je to uopće moguće zbog razlika u gameplayu... Complete sam odigrao davno. Ove druge ću pogledati, iako, teško da će me zainteresirati nešto što je samo kozmetička promjena ili fix, a bez novih stvari... Nego, izgleda da će uskoro Lost Alpha. Zvuči kao skoro nova igra; http://www.moddb.com/mods/lost-alpha...ry-christmas29 Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 08.01.2014. u 11:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Stalker Soup je dosta dobar mod (http://www.tecnobacon.com/). Ima nekih desetak novih mapa i koliko se sjećam nije mi se niti jednom srušio dok sam ga igrao. Instalira se drugačije od ostalih modova (mada se može pokrenuti isto s gamadata) i učitavanje mape ne traje duže od 10-tak sekundi. Međutim, igra je vrlo zapetljana. Jako puno sporednih zadataka koji su vrlo bitni za daljnji tijek igre. Ima puno novih detalja poput anomalija, mutanata, artefakta, oružja...Mod nije savršen ali za svoju veličinu i kompleksnost vrlo je igriv pa tko voli takvo što ja mu ga preporučam ![]()
![]() |
#1747 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ahahahaha, da ![]() Ovak su već jedno 3 puta Božić čestitali ![]() Mislim, sve pet, dečki se trude, rade džabe, po onom što su pikazivali to sve skupa jebeno izgleda, ali ovak se to može vrtiti u krug unedogled. Za leto dan bu spika da sad idu sve prebacivat na novi directx ![]() I orginalni SoC je imao hrpu bugova pa je svejedno bio gušt ![]()
![]() |
![]() |
#1749 |
"Samo vodu ne!"
|
A dobro, nemojte me sad pojesti. Nisam baš u toku. Ako izađe, to je jedino što bih mogao zaigrati ove godine. Osim možda Mad Maxa, ako ne bude kao i sve ostalo po principu; "hit enter now fast>cutscene". Preletio sam cijeli gamespot i nisam našao niš aktualno što bi zainteresiralo dovoljno da makar probam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Antimićanin
|
Ma nismo tebi niš rekli, samo konstatiramo da se ta lost alpha kuha koliko se kuhala i ona black mesa, cca 8 godina za jebeni mod ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Predugo se to kuha, raskuhat će se skroz ![]() Opet, s druge strane, kad se sjetim koliko se i SoC radio, nije ni čudno da ovo tolko traje. Čudna li čuda, i Survarium ide po istoj špranci. Karma is a bitch ![]() Nisam dugo igrao ništa is Stalker serijala (najbolje igre ikad ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.01.2014. u 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Probao onaj Misery mislim da je bio 2.0 i nije mi se svidio previše mraćna atmosfera u igri sve neke smeđe,sive,crne nijasne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Taj LA (Lost Alfa) mod, znači to bi stvarno mogla biti pa skoro "nova" igra sa novim misijama i područjima? To je odlično čovječe, hell yea.. ![]() To se kao jako dugo već radi i čeka, ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Antimićanin
|
Da, čeka se već negdje 3-4 a možda već i 5 godina... I pitanje je kada i da li će izići. Što se scenarija tiče, ako sam dobro pročitao jednom, početak i kraj igre su isti. Sve između je navodno novo. Spominje se nekih 200 sati gameplaya i shitload of novih lokacija i mapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Antimićanin
|
Koliko se sjećam, dezowave su se kleli da će zahtjevi biti malo jači od vanilla Shadow of Chernobyl igre i da ako ste glatko igrali Call of Pripyat, da će glatko raditi Lost Alpha. Tako da Joža, nemoj se sekirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Gdje su sve te nove lokacije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ho ho ho moraću aktivirat subskripciju na ovaj topic, metro dvojac sam već prošao, pa mi kartica uglavnom dangubi u kompjuteru ![]() mali offtopic, kad smo već kod igara istočnih razvojnih studija, kakav vam je cryostasis: sleep of reason? imam ga prigodu dobit za neku simboličnu svoticu, ali ako nije posebno dobar da se ne zamaram.
iconography fucks with me...you look great in bloodstains... Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 24.01.2014. u 16:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|