|
![]() |
#1741 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To je davno uradjeno. Uglavnom evo sada radi.
![]() |
#1742 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Ubuduće, ako imaš primjedbe na modove-žali se adminu, ovo nije mjesto za to.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.11.2008. u 22:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako mi ovaj XClaim ide na k.... više danas. Znam da se forum financira od tih reklama al stvarno taj server od XClaima svako malo sere tj. Firefox zbog engine.xclaimwords.net ne može učitat stranicu foruma do kraja. Chromium te reklame ne učitava uopće al on pak sa forumom svako malo izbacuje neku glupu grešku i napiše - ups nešto nije moguće učitat stranicu. Ove bannere i flash animacije u stotinu boja još mogu prežvakat - al stvarno bi volio "popričat" s tim likom koji je "izmislio" XClaim suboglašavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jedno pitanje razvojnom timu: Zašto se tag GOG buni sa formatiranjem (primjer) 1. Horza (boldano i plavo) ► Horza&btnG=Search" target="_blank">Horza 2. Horza (boldano) ► Horza&btnG=Search" target="_blank">Horza 3. Horza (plavo) ► Horza&btnG=Search" target="_blank">Horza 4. Horza (normal) ► Horza Ja preferiram prvo, jer tako naglasim linkove, i dobro izgleda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.vbulletin.com/forum/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Ljudi, ispričavam se zbog oglasa koji su se pojavili u zadnjih par dana. Nije nam bila namjera napuniti site takvim glupostima, riječ je o mojem propustu prilikom migracije na novi server za posluživanje oglasa. Greška je ispravljena i trebali bi se prestati prikazivati kroz 30 minuta. Što se tiče formatiranja unutar GOG taga... Formatiranje je namjerno onemogućeno, baš zato da nitko ne bi "naglašavao" linkove ni ukrašavao ih, kako bi nam forum bio što pregledniji. Melani, kužim da je tvoja namjera bila okej, ali postoji hrpetina ljudi koji bi zlorabili tu mogućnost jer smatraju da ono što pišu mora biti "istaknutije" od onoga što pišu ostali.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Horza ne slažem se baš sa tobom. Već sam pisao o tome da bi se link trebao razlikovati od običnog bolda. Ne morate omogućiti šarenilo ali ovo bi bilo stvarno korisno a ne da provjeravamo svaki bold da li je link ![]()
![]() |
#1752 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Nije mi uopće jasno zašto link ne može bit "normalan" link (ona plava normalna slova) na kojeg smo svi naučili i navikli, kako je usotalom na svim drugim sajtovima ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1756 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kod mene sve normalno radi već mjesecima, bilo da sam spojen doma preko B.neta ili T-Mobileovog EDGE-a. Jedino sam i ja uočio ono napucavanje procesora, ali reklamu sam ubio Adblockom. Drugih problema nemam...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Kod mene slično kao i kod tebe. Zadnjih par mjeseci forum mi radi odlično. Brz i sve. Nemam problema niti sa CPU Usage-om...
![]() |
![]() |
#1759 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
openx ubija u pojam. Vjecito uspori na njemu. I onda traje ko meno pauza. ![]()
![]() |
#1760 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Administrator
|
Negdje tijekom zadnjeg upgrade nestao ovaj obrazac za prijavu administratoru http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=6 pa ga vratih. Koristite ga. Baja - da, ispravih. I da, nemojte za svaki post koji je zaključan raditi prijavu. Budite sigurni da NISTE prekršili pravilo (recimo, niste stavili cijenu na oglas na tržnici), pročitajte pravila, pitajte prvo moderatora dotičnog podforuma, pa ako vam i dalje treba dodatno pojašnjenje napravite prijavu. Dobivali smo mase upita od članova "zašto mi je zaključan post", a post glasi "prodajem 256MB memorije" (karikiram, ali bilo je i takvih), stoga razmislite prije prijave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Elem, danas primjetih jednu sitnicu, doduše neznam dali je to tako zamišljeno ili ne, pa ako nije da priupitam jel bi se to moglo promjenit. Naime u privatnim porukama ne postoji mogućnost uploadanja privitaka, dok u post reply-ju postoji, pa eto, samo pitanjce, ako nije zamišljeno uopće da se privitci mogu uploadat dok si na pm-u, zašto nije, i dali bi se moglo sredit da se to omogući. thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Administrator
|
Engine samog foruma, vjerojatno nije zamišljeno kao mogućnost - iz kojeg razloga; ne znam. Koliko ti inače treba atach na PM-u? Ne baš toliko, bar ne da sad radimo poseban zahtjev za to, ako ga nema već implementiranog, provjerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Banned
|
meni recimo treba jednom mjesečno za trgovinu ak neko traži neki ss ili tak neke.Ubiti nije na odmet da se ima ak može ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|