|
![]() |
#1741 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Evra je isto krme bezobrazno i lažljivo. Uvijek cvili ali kad tuče onda nema veze... E moj Klatenmudenburg... Jel ti Ovrebo idol sunce ti jebem? Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.07.2016. u 22:04. |
![]() |
![]() |
#1742 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Haha dat ce zuti kad neko pogine
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 |
Antimićanin
|
Pitanje jel ih ima kod sebe. Nikad neću zaboravit jedan derbi Dinama i Hajduka kad onaj glupan Širić nije uzeo kartone ![]() ![]() Umtiti blebuo loptu nosom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.07.2016. u 22:13. |
![]() |
![]() |
#1744 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1746 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Yebote što znači Ronaldo, Kvarezmi treba tri dana da stigne u kontru, skupa sa ostatkom Francuske obrane. I ovaj Rafael, trudi se pun kufer, ali je smotan ko sajla, ništa mu ne ide danas. Eder, Eder, igrao je u Brazilu onomad jedan Eder. Samo mislim da je bio malo blijeđi od ovoga.
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 10.07.2016. u 22:40. |
![]() |
![]() |
#1750 |
DD9512
|
Uuuuff. Sviraj kraj!!! Ne kužim zašto svi žele Pogbu?! I zašto 100m ili koliko već?! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
Antimićanin
|
Marketing. Pogba vrijedi, ali ne 100 miljona maraka. Al stvarno, ovaj Portugal je ... ne znam... od 7 utakmica, 6 remija. Da ga jebeš nisu zaslužili. Ali budući su ova...da ne kažem šta...nasuprot njih, slobodno osvoje ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pogba je fantastican igrac. Sjebala ga malo ozljeda unazad par mjeseci, a ovo prvenstvo ocito nije u formi. Sad da li je radi ozlijede ili nesto drugo, nemam pojma. Ali lik inace rastura. No ovo prvenstvo je malo bolji od mandze, a to nije kompliment ![]()
#1755 |
Guest
|
ma svatko tko dodje do finala, zasluzio je pobjedu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#1756 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima veliku "komercijalnu" vrijednost, ima 23 godine, te zna bljesnuti sa nekakvim potezom. S druge strane zna često nestati na tekmama i jednostavno se stopiti sa ostatkom momčadi, umjesto da ju vuče naprijed. Nedavne vijesti govore da je riječ o cifri 120-130M €, plus 65M € u plaći kroz narednih 5g. Čak je i Perez, čovjek poznat po svojoj rastrošnosti, neslužbeno izjavio da Raiola i Juve nisu normalni sa svojim zahtjevima. Al zato Manchester NE PITA za cijenu ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
DD9512
|
I ja kažem. Zašto Portugal nije zaslužio osvojiti? Pa zašto mi ne igramo ovakav nogomet pa do finala?? Cilj opravdava sredstva. Portugal ima odlične igrače i vrhunskog trenera. Čovjek se odlučio za ovakav nogomet i mogao bi osvojiti prvenstvo. |
![]() |
![]() |
#1758 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Stvarno treba otkazat produžetke i ići odmah na penale nakon 90min.. boring :S
#1768 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
E sad mi je drago da su ovi papci spusili. Jer gledati ovakvo gazenje i udaranje u finalu koje se ne kaznjava je sramota samo takva. I davno sam rekao da ce portugal na kraju uvaljati nesto ko nama i aj bok. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#1769 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko god Ronaldo bija možda debilan, lik je stvarno srčan i daje sve od sebe. Simpa lik ![]()
#1770 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Čestitke atlantskoj Grčkoj, vorda u sladostrašću.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|