|
![]() |
#1741 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kladim se da Real igra kao Athletico, bili bi izviždani svaku tekmu makar bi istu i dobili. I Barcelona isto. Murinjo je pokušao tako u Realu, pa je dobio porciju. Po meni je to neka razlika između institucija i hit-klubova koji dođu pa nestanu svakih par godina. Rezultat-da ali i umjetnički dojam. Može svatko biti kritičan što je uredu ali i realan. I mišljenja sam, možda i u krivu, da nikad jedan top 5 igrač na svijetu neće doći u klub kao Athletico prije nego u Real i u Barcu pa da osvajaju ne znam što. I to sve govori. |
![]() |
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Atletico igra trkacki nogomet, ne bunker ko jebeni murinjo. Bore se na svaku loptu, i znaju prema napred. @emilblomsky, moras shvatit da u velikim klubovima trener nema preveliki utjecaj u filozofiju dovodenja igraca osim ako ga ne vide ko boga ( ferguson i takvi ). Simeone je bog za atletico, i uprava njemu pogoduje, tako da sve sto on kaze, oni ce probat izvrsiti. Real je pak brand, velik klub, i ispred kluba nije nitko, isto ko i barcelona, zato transfere i slicne stvari radi uprava bez velikog uplitanja trenera u to. Oni znaju da ce se lova okrenut na marketingu i pravima kojekakvim, tako da se njima sve zvjezde i boom igraci ko Rodriguez dobro isplate, nevezano. Oni pak nemaju nogometnu filozofiju ko recimo Barca, vec se mjenjaju ovisno o treneru. Ancelotti sa sastavom koji ima radi imho najbolji moguci posao. Njima vidno fali modric, jer nemaju trenutno inteligentnog igraca ko on u sredini terena, ovo su sve majstori, tehnicari, ali prema mojoj slobodnoj procjeni, malo glupavi igraci. Dok je Xabi alonso jos tu bio, on je nogometnom inteligencijom na razini modrica, pa su se pokrivali dok neko od njih fali, ali sad je tesko. A Real nema problema sa velikim ekipama mislim, sad je ona faza prvi i drugi mjeseeeec kad se tempira forma za kraj i bitna natjecanja. Uvjeren sam da ce Real ove godine opet daleko dogurati, jer ako su im igraci raspolozeni i kad se modric vrati, opet ce biti sila ko i prosle godine.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nazalost, ja sam zagrizeni fan Barcelonine filozofije, nisam volio Real kao klub nikad, jer ne podnosim igrace tipa Pepe Arbeloa Ramos Marcelo itd itd, ali pricam realno videnje :P Njima netreba igrac otraga, jer kad stoje svi iza lopte, uzasno su kompaktni i nije ih lako probit, ono sto njih jebe je gubljenje random lopti u sredini, polukontre i kontre, i prekidi.
#1745 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#1746 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
I LOVE THIS FORUM ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1748 |
Premium
|
Ma moze bit 10 zlatnih kopacki,u Realu kao ni jucer nije pokazao nista.Mozda da zaigra u zlatnim kopackama bi preplasio ove rotvajlere iz Madrida!
#1749 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ček,jesi ti onaj koji je tvrdio da je Modrić prosječan igrač i nedostojan Madrida samo zato kaj su njegovi suigrači zabili 7-8 golova a on nije zabio nijedan ili namjestio? ![]() Priznaj,nemoj da kopam ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1754 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
UEFA objavila ekipu godine
![]() |
#1756 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1759 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čekaj sad malo. Izabran je u momčad 2014. godine, a pratiš ga tek otkad je prešao u Real negdje krajem 7. mjeseca? Sve iz Bayerna do tad ne postoji? Snašao se užasno brzo i postao praktički standardan u Realu.
#1760 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Sve iz Bayerna do tad je isto kako igra i u Realu, on se samo stopi u kvalitetnu ekipu (Bayern, repka, sad Real). Defanzivno je nikakav, prema naprijed je nikakav, dodaje prvom do sebe i ta nekakva statistika ga drzi u prvoj postavi. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 11.01.2015. u 03:18. |
![]() |
![]() |
#1761 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako je smiješno vidjet navijace reala i barce kak su ogorceni svim igracima koji nisu u rangu kristine i Messija ![]() ![]() Kroos bi igra u prvoj momcadi svakog kluba u svemiru, ali razmazenim princezama je ocajan, predobro. ![]()
#1763 |
Premium
|
Odma boli kad se dira kraljevice u bijelom, sori sori ![]() Radije bi navijao za Inter u kojem igra brozovic i jos 10 igraca njegovog ranga sa pravim navijacima koji su tu uvijek, nego za real za koji navija svaki drugi "znalac" sve do prvog poraza, onda se prebaci na barcu ili bayern. ![]()
#1764 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Murinjo je trener, Inter igra ligu prvaka, osvaja ligu prvaka, osvaja kupove i lige, najveći prosjek gledatelja u Italiji, svi su navijači Intera. Inter ne igra ligu prvaka, broj navijača se drastično smanjio, prosjek gledatelja se drastično smanjio itd. itd. Gloryhuntera i bandwagoneera ima svaki klub, nije ni Inter iznimka ![]()
![]() |
![]() |
#1765 |
Premium
|
Ima, ali ni približno kao neki. I ja osobno navijam za Inter od 2003-04 i ne znam ni jednog "navijaca" koji je poceo navijat za Inter od 2010, vecina ih je za njih jos iz 90ih i doba debelog Ronalda. Jednostavno Inter nije bio nikad neki klub za koji krenes navijat tak bezveze, jer svi navijaju. Takav ja dojam imam.
#1766 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1767 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ovo drugo ti je najveća glupost koju sam ikad pročitao. |
|
![]() |
![]() |
#1769 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Smjesni ste. Imam par prijatelja Interista i Milanista generacijama od djeda pa do danas. Svi sute kad je klub krizi,nekima se ne da ni gledati tekme ako nije derbi. Kad su vladali Italijom i europom gledali su svaku tekmu. To je normalno za svakoga kome zivot nije nogomet i samo nogomet |
![]() |
![]() |
#1770 |
Premium
|
Inter je jedini klub u Italiji koji nikad nije bio u drugoj ligi, za razliku od partizana koji je zbog farsopolija ispao i lijepo se družio sa ekipom. Budi pozdravljen ogorceni juventinu ![]() a ti mirko odi pripremi maramice jer ce vas Atletico i tata Simeone opet oderat ko macku do kraja sezone sa 10 puta manjim buđetom
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|