Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 08.01.2015., 19:08   #1741
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Kladim se da Real igra kao Athletico, bili bi izviždani svaku tekmu makar bi istu i dobili. I Barcelona isto. Murinjo je pokušao tako u Realu, pa je dobio porciju.
Po meni je to neka razlika između institucija i hit-klubova koji dođu pa nestanu svakih par godina. Rezultat-da ali i umjetnički dojam.
Može svatko biti kritičan što je uredu ali i realan. I mišljenja sam, možda i u krivu, da nikad jedan top 5 igrač na svijetu neće doći u klub kao Athletico prije nego u Real i u Barcu pa da osvajaju ne znam što. I to sve govori.
burmuz je offline  
Staro 08.01.2015., 19:39   #1742
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Atletico igra trkacki nogomet, ne bunker ko jebeni murinjo.
Bore se na svaku loptu, i znaju prema napred.

@emilblomsky, moras shvatit da u velikim klubovima trener nema preveliki utjecaj u filozofiju dovodenja igraca osim ako ga ne vide ko boga ( ferguson i takvi ). Simeone je bog za atletico, i uprava njemu pogoduje, tako da sve sto on kaze, oni ce probat izvrsiti.

Real je pak brand, velik klub, i ispred kluba nije nitko, isto ko i barcelona, zato transfere i slicne stvari radi uprava bez velikog uplitanja trenera u to. Oni znaju da ce se lova okrenut na marketingu i pravima kojekakvim, tako da se njima sve zvjezde i boom igraci ko Rodriguez dobro isplate, nevezano. Oni pak nemaju nogometnu filozofiju ko recimo Barca, vec se mjenjaju ovisno o treneru.

Ancelotti sa sastavom koji ima radi imho najbolji moguci posao. Njima vidno fali modric, jer nemaju trenutno inteligentnog igraca ko on u sredini terena, ovo su sve majstori, tehnicari, ali prema mojoj slobodnoj procjeni, malo glupavi igraci. Dok je Xabi alonso jos tu bio, on je nogometnom inteligencijom na razini modrica, pa su se pokrivali dok neko od njih fali, ali sad je tesko.

A Real nema problema sa velikim ekipama mislim, sad je ona faza prvi i drugi mjeseeeec kad se tempira forma za kraj i bitna natjecanja. Uvjeren sam da ce Real ove godine opet daleko dogurati, jer ako su im igraci raspolozeni i kad se modric vrati, opet ce biti sila ko i prosle godine.
Oglas

Oglas
Staro 08.01.2015., 20:03   #1743
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova

@emilblomsky, moras shvatit da u velikim klubovima trener nema preveliki utjecaj u filozofiju dovodenja igraca osim ako ga ne vide ko boga ( ferguson i takvi ). Simeone je bog za atletico, i uprava njemu pogoduje, tako da sve sto on kaze, oni ce probat izvrsiti.

Real je pak brand, velik klub, i ispred kluba nije nitko, isto ko i barcelona, zato transfere i slicne stvari radi uprava bez velikog uplitanja trenera u to. Oni znaju da ce se lova okrenut na marketingu i pravima kojekakvim, tako da se njima sve zvjezde i boom igraci ko Rodriguez dobro isplate, nevezano. Oni pak nemaju nogometnu filozofiju ko recimo Barca, vec se mjenjaju ovisno o treneru.

Ancelotti sa sastavom koji ima radi imho najbolji moguci posao. Njima vidno fali modric, jer nemaju trenutno inteligentnog igraca ko on u sredini terena, ovo su sve majstori, tehnicari, ali prema mojoj slobodnoj procjeni, malo glupavi igraci. Dok je Xabi alonso jos tu bio, on je nogometnom inteligencijom na razini modrica, pa su se pokrivali dok neko od njih fali, ali sad je tesko.

A Real nema problema sa velikim ekipama mislim, sad je ona faza prvi i drugi mjeseeeec kad se tempira forma za kraj i bitna natjecanja. Uvjeren sam da ce Real ove godine opet daleko dogurati, jer ako su im igraci raspolozeni i kad se modric vrati, opet ce biti sila ko i prosle godine.
Ma oboje smo navijaci Reala,i nadam se da si u pravu,ali nema brenda bez rezultata,a za njega morat ce Real mijenjat formaciju,jer puno bolje djeluju u 4-4-2 sustavu,po meni zbog igraca vise otraga,a za to ce morat zrtvovati mjesto jedne zvijezdice!
Staro 08.01.2015., 20:07   #1744
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nazalost, ja sam zagrizeni fan Barcelonine filozofije, nisam volio Real kao klub nikad, jer ne podnosim igrace tipa Pepe Arbeloa Ramos Marcelo itd itd, ali pricam realno videnje :P

Njima netreba igrac otraga, jer kad stoje svi iza lopte, uzasno su kompaktni i nije ih lako probit, ono sto njih jebe je gubljenje random lopti u sredini, polukontre i kontre, i prekidi.
Staro 08.01.2015., 20:16   #1745
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Nazalost, ja sam zagrizeni fan Barcelonine filozofije, nisam volio Real kao klub nikad, jer ne podnosim igrace tipa Pepe Arbeloa Ramos Marcelo itd itd, ali pricam realno videnje :P

Njima netreba igrac otraga, jer kad stoje svi iza lopte, uzasno su kompaktni i nije ih lako probit, ono sto njih jebe je gubljenje random lopti u sredini, polukontre i kontre, i prekidi.
Drugim rijecima,oko 80% svih nogometnih elemenata!
Staro 08.01.2015., 23:04   #1746
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Mislim ,po cemu je Hames zvijezda?prosjecan igrac koji je zabio super gol na svjetskom i nista vise.
Je,igrač za kojega je plačeno 132,5 miliona € odšteta u 3-4 godine(ili 125m€ u dvije) je prosječan igrač koji je zabio super gol na svjetskom(to kaj je bio zlatna košačka nikom niš) i ništa više...

I LOVE THIS FORUM
trouble je offline  
Staro 08.01.2015., 23:25   #1747
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
ja neznam sta ovaj Enrique želi napravit od rakitića..ali na ovoj poziciji na kojoj ga večeras drži,izgleda da ga želi upropastit!

totalno neupotrebljiv...čak ga i suigraći ignoriraju..
MeanBoss je offline  
Staro 08.01.2015., 23:40   #1748
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Je,igrač za kojega je plačeno 132,5 miliona € odšteta u 3-4 godine(ili 125m€ u dvije) je prosječan igrač koji je zabio super gol na svjetskom(to kaj je bio zlatna košačka nikom niš) i ništa više...

I LOVE THIS FORUM
Ma moze bit 10 zlatnih kopacki,u Realu kao ni jucer nije pokazao nista.Mozda da zaigra u zlatnim kopackama bi preplasio ove rotvajlere iz Madrida!
Staro 08.01.2015., 23:56   #1749
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ček,jesi ti onaj koji je tvrdio da je Modrić prosječan igrač i nedostojan Madrida samo zato kaj su njegovi suigrači zabili 7-8 golova a on nije zabio nijedan ili namjestio?

Priznaj,nemoj da kopam
trouble je offline  
Staro 09.01.2015., 08:02   #1750
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Vidim da nisi gledao CFC ove sezone.
Hamm je online  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.01.2015., 08:50   #1751
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Znamo kak murinjo igra pa nije dozivio prosvjetljenje da mjenja nesto drasticno.
Doduse nisam ga gledao niti ne mislim

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 09.01.2015., 12:33   #1752
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ondak ne drobite. Igraju brzo i napadacki.
Hamm je online  
Staro 09.01.2015., 12:40   #1753
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Čemu svjedoči i dioba prvom mjesta po postignutim golovima sa Cityem
trouble je offline  
Staro 09.01.2015., 13:28   #1754
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

UEFA objavila ekipu godine

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 09.01.2015., 13:37   #1755
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kroos u TOTY.. majko sveta
Mirkopoter je offline  
Staro 09.01.2015., 14:21   #1756
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Kroos u TOTY.. majko sveta
jel' se slažeš ili ne slažeš s time ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 10.01.2015., 19:18   #1757
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Chelsa nazad u prednosti
trouble je offline  
Staro 10.01.2015., 19:36   #1758
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
jel' se slažeš ili ne slažeš s time ?
Naravno da se ne slazem, lik je beskoristan, dodaje prvom do sebe i ima šut sa 20m i to su sve njegovs prednosti.
Mirkopoter je offline  
Staro 10.01.2015., 23:47   #1759
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čekaj sad malo. Izabran je u momčad 2014. godine, a pratiš ga tek otkad je prešao u Real negdje krajem 7. mjeseca?

Sve iz Bayerna do tad ne postoji?

Snašao se užasno brzo i postao praktički standardan u Realu.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 11.01.2015., 02:33   #1760
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Sve iz Bayerna do tad je isto kako igra i u Realu, on se samo stopi u kvalitetnu ekipu (Bayern, repka, sad Real). Defanzivno je nikakav, prema naprijed je nikakav, dodaje prvom do sebe i ta nekakva statistika ga drzi u prvoj postavi.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 11.01.2015. u 03:18.
Mirkopoter je offline  
Staro 11.01.2015., 13:25   #1761
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Kako je smiješno vidjet navijace reala i barce kak su ogorceni svim igracima koji nisu u rangu kristine i Messija

Kroos bi igra u prvoj momcadi svakog kluba u svemiru, ali razmazenim princezama je ocajan, predobro.
Staro 11.01.2015., 14:53   #1762
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Da ti nebi reko ko ti je razmažena princeza.. pošto navijaš za Inter tebi je i Marcelo Brozović svjetska klasa.
Mirkopoter je offline  
Staro 11.01.2015., 15:17   #1763
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Odma boli kad se dira kraljevice u bijelom, sori sori

Radije bi navijao za Inter u kojem igra brozovic i jos 10 igraca njegovog ranga sa pravim navijacima koji su tu uvijek, nego za real za koji navija svaki drugi "znalac" sve do prvog poraza, onda se prebaci na barcu ili bayern.
Staro 11.01.2015., 15:44   #1764
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova

Radije bi navijao za Inter u kojem igra brozovic i jos 10 igraca njegovog ranga sa pravim navijacima koji su tu uvijek, nego za real za koji navija svaki drugi "znalac" sve do prvog poraza, onda se prebaci na barcu ili bayern.
A u to smo se mogli uvjeriti i prije koju godinu jel ?
Murinjo je trener, Inter igra ligu prvaka, osvaja ligu prvaka, osvaja kupove i lige, najveći prosjek gledatelja u Italiji, svi su navijači Intera.

Inter ne igra ligu prvaka, broj navijača se drastično smanjio, prosjek gledatelja se drastično smanjio itd. itd.

Gloryhuntera i bandwagoneera ima svaki klub, nije ni Inter iznimka

panda505 je offline  
Staro 11.01.2015., 16:05   #1765
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Ima, ali ni približno kao neki. I ja osobno navijam za Inter od 2003-04 i ne znam ni jednog "navijaca" koji je poceo navijat za Inter od 2010, vecina ih je za njih jos iz 90ih i doba debelog Ronalda. Jednostavno Inter nije bio nikad neki klub za koji krenes navijat tak bezveze, jer svi navijaju. Takav ja dojam imam.
Staro 11.01.2015., 16:07   #1766
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Ima, ali ni približno kao neki. I ja osobno navijam za Inter od 2003-04 i ne znam ni jednog "navijaca" koji je poceo navijat za Inter od 2010, vecina ih je za njih jos iz 90ih i doba debelog Ronalda. Jednostavno Inter nije bio nikad neki klub za koji krenes navijat tak bezveze, jer svi navijaju. Takav ja dojam imam.
Mislim da je Barcelona broj jedan po tom pitanju. No, ni Real nije daleko, što je žalosno. I da, kao realovac nikad nisam mislio da ću ovo reći ali protiv Athletica navijam za Barcu (prekrst)
burmuz je offline  
Staro 11.01.2015., 16:09   #1767
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:

Vas niko ni ne dira jer ste zaboravljeni.

Ovo drugo ti je najveća glupost koju sam ikad pročitao.
Mirkopoter je offline  
Staro 11.01.2015., 16:32   #1768
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Inter je nešto ko Nottingham Forest...samo se čeka da zlete u 2. ligu.
trouble je offline  
Staro 11.01.2015., 16:32   #1769
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Smjesni ste. Imam par prijatelja Interista i Milanista generacijama od djeda pa do danas. Svi sute kad je klub krizi,nekima se ne da ni gledati tekme ako nije derbi. Kad su vladali Italijom i europom gledali su svaku tekmu. To je normalno za svakoga kome zivot nije nogomet i samo nogomet
spawn je offline  
Staro 11.01.2015., 17:03   #1770
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Inter je nešto ko Nottingham Forest...samo se čeka da zlete u 2. ligu.
Inter je jedini klub u Italiji koji nikad nije bio u drugoj ligi, za razliku od partizana koji je zbog farsopolija ispao i lijepo se družio sa ekipom. Budi pozdravljen ogorceni juventinu

a ti mirko odi pripremi maramice jer ce vas Atletico i tata Simeone opet oderat ko macku do kraja sezone sa 10 puta manjim buđetom
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno