|
![]() |
#1741 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Škoda ima wireless charging na dnu pretinca u centralnom grebenu. Ultra na zalost ne stane unutra, fali par mm.
![]() |
![]() |
#1742 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
I ja pokušavam naći info jer je potencijalno interesantan punjač za puniti laptop u autu, ali ne mogu naći ono što me konkretno zanima, može li taj punjač dok je uštekan u 12V utičnicu dati 20V na izlazu ili ih daje samo kad je u kamionskoj 24V utičnici. Tako da ne bih se zalijetao dok to nije jasno. Citiraj:
To mi je OK kod Ugreena što za sve punjače izlistaju sve kombinacije punjenja, odnosno koliko koji port daje watta ako je uštekan i drugi, odnosno treći port. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Punjači, baterije, zaštita, memorijske kartice, slušalice i ostala oprema za mobitele
20V se dobije samo u kamionskoj uticnici jer nijedan od tih punjaca nema u sebi konverter 12v na 24v. Oni podrzavaju 12 i 24 ali nemaju konverter. Punit ce uređaje na max 12V i A koliko mob inače uzima u autu, a u kamionu ce puniti na 20V ako punjac to uopce podrzava. Sve treba provjeriti. S24ultra se puni na 9V 5A, pa ako imaš punjač od npr 65w koji ima samsungov PPS u sebi, punit ce ga na punih 45w ali ne na 65 jer Samsung to ne podrzava. Ako uzmes punjac bez pps i slabim kablom punit ce ga na 9V 3A maksimum, to je 25-27w. Pazi da ti kabel podrzava 5A jer 24U trazi 5A |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj Ugreen što sam poslao link izgleda da ima poprilično elektronike unutra i navode da je ulaz 12V, a izlaz 150W, za što bi sa izlazom od 12V trebao 13A kabel, ne znam je li to uopće postoji. Zato mislim da on ima step-up konverter u onoj kocki. Ali dok ga ne testiram ne mogu tvrditi 100%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Premium
|
Punjači, baterije, zaštita, memorijske kartice, slušalice i ostala oprema za mobitele
Ako je velik sa produznim kablom onda je lako moguce, ako je klasican mali za upaljac sa usb utorima na sebi, tesko jer nema mjesta za konverter osim ako ugreen nije izmislio nesto novo, nikad se ne zna. Imam ja jedan 12v 140w ali ima 2usb-c utor i jedan klasican, svezajedno daje 140w ali ne na jednom utoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Premium
|
Citiraj:
Moze link na charger? Koliko znam ugreen i bilo koji drugi koji pune laptope imaju ogromnu kocku na glavi punjaca koji ne pase u dosta auta. Drugi je onaj koji ima kocku za kablom do prikkljucka u upaljac. Ostali mali traze 24v da bi punili laptop. Zadnje izmijenjeno od: spawn. Danas u 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj : https://www.ugreen.com/collections/c...products/35027 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
EMP moderator
|
Original Lenovo 65 W imam u jednom autu... https://www.lenovo.com/us/en/p/acces...ers/40ak0065ww Ugreen 130 W u drugom autu... https://eu.ugreen.com/collections/ca...st-car-charger I namjeravam kupiti još ovaj novi Ugreen s motalicom, samo moram izmjeriti hoće li mi 70 cm biti dovoljno dugačko od pretinca unutar odmorišta za ruke do otvora za ventilaciju gore na vrhu konzole. https://eu.ugreen.com/products/nexod...ractable-cable
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Premium
|
Taj radi jer ima u sebi 12v na više, do 20v. Ove velike kocke rade, oni mali vecina ne radi. Probao sam ih razne i nije radio nijedan osim ovog s linka i slicnih, i onih sa vecim glavama(tim “kockama”). Ovaj s donjeg linka nije pasao u nekim modelima auta koji imaju prikljucak za upaljac na cudnom mjestu. Mali rade ako ih spojis u kamion ili neki brod/brodicu na 24v. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1751 |
EMP moderator
|
Kažem, ova dva rade u autu i pune sve mobitele i laptope koje sam spojio. EDIT: Lažem, Lenovo mi nije htio puniti stari Xiaomi Mi Max, ali on je svakako otpisan, sve druge puni, flashlighte isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Premium
|
Meni ovaj npr https://www.ugreen.com/products/ugre...39915663458366 ne puni u autu, puni na brodici. Chromebook hp 360 i neki lenovo od kuma ne znam koji je. I jos dosta takvih malih po 2-3 usb-a od drugih brandova sam probao, nijedan ne radi u 2-3 auta, svi rade na barci. Pardon, brodica kod nas je barka ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. Danas u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam taj, on u autu može puniti do 12V, ne ide na 20V, tako da ako laptopu treba 20 ništa od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ljudi moji šta pričate ![]() Postoje buck konverteri, i dolje i gore, samo je bitno da ima dovoljno A, i ide voltaža prema gore bez problema. E sad, ako fali ampera, to je drugi par opanaka.
![]() |
#1755 | |
Premium
|
Citiraj:
Pričamo o tome da većina auto punjača koji rade na 12V nema boost konverter i da ne može puniti laptope koji zahtjevaju 20V. To da postoje buck konverteri (dolje), boost (gore) i buck/boost (gore i dolje) znamo, raspravlja se o tome koji model konkretno ima koji konverter i koji je upotrebljiv za punjenje laptopa preko 12V utičnice. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|