|
![]() |
#1741 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Updateao danas XZ na 4.4.4: - bez ikakvih laggova i trzavica u settings meniju i notification baru - brže otvaranje kamere - mob je još brži i responzivniji - Bravia Engine je poboljšan, više ne izražava neke boje prejako Navodno je i stamina mode poboljšan, ali to javim nakon par dana i kompletnog punjenja i pražnjenja. Uglavnom, jako zadovoljan updateom. U svakom slučaju popravak naspram onog prvog izdanja 4.4.2 (.230). Koristim Russian Unbranded Generic verziju FW-a. |
![]() |
![]() |
#1742 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Šta su ovi u Googleu ukinuli pohranu podataka na sd karticu, a baš uzeo danas od 32 gb, ne kužim zašto su to napravili... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#1744 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
N00Bovsko pitanje, ali da li se može napraviti taj update na rootanom mobu sa stock ROM-om, bez da mi ga unroot-a ili tako nešto?
![]() |
#1745 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne. Službeni update ne može nikad tako. Moraš unrootat i onda napravit update. |
![]() |
![]() |
#1746 |
Antimićanin
|
Fleštool gazi root. Ali samo preko flashtoola. Dakle skineš ftf i flešaš mob sa tim alatom. Označiš wipe data, cache i apps i to je to. Naravno, taj postupak gazi root samo ako nije unlockan bootloader i ako se rootalo towelrootom i nekom metodom di nije trebalo unlockat uređaj. |
![]() |
![]() |
#1747 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Je li zna netko kako raspoznati originalni Xperia Z lcd/digitizer frame? Naime naručio sam za moju XZ original iz Engleske sa stranice replacebase.co.uk za nemalu lovu a nekako mi izgleda sumnjivo... Hvala! |
![]() |
![]() |
#1749 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#1750 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
|
Izašlo me 900kn s tim da je to cijena bez poreza, oni isto kao i mobycity još uvijek odbijaju porez kad ide u hr. Da to me i buni, došlo je sa bočnim okvirom ali bez vratašaca i onih bočnih naljepnica. Ekran mi ne djeluje baš gorilno i kao da ima neku foliju preko s tim da nisam siguran da je folija jer je na zamjenskom to bio digitizer... |
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Mein got, šta je njima u Sonyu? Upropastili su odličan senzor.
#1756 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1757 | |
Premium
|
Citiraj:
Vi kaj imate z1c jel se fotic tj video popravil tokom vremena tj kroz update? Z3c mi se dopada, al nekak si mislim da bu pak zakinuli fotic u buducim nadogradnjama.. Sad vec u startu se bas nije proslavil, gledajuci snimke sa starijim modelom iz suprotnog tabora, ip5... Nije mi jasno, zakaj to ne rijese kak spada.. |
|
![]() |
![]() |
#1759 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
#1760 |
Premium
|
Ionak je nebitno kaj mi mislimo. Da je radila bi ta kamera sa 20mpx u auto modu. Dobra je Z3, svida mi se jos mrvicu vise od Z2. Pogotovo sad kad je tanja i laksa i tih par novosti na njihovom skinu su dobro dosle, pogotovo widgeti na lock screenu.. |
![]() |
![]() |
#1761 | |
|
Citiraj:
Skidam neku C6603_10.5.1.A.0.283_SFR_FR.ftf verziju, to ok? Stvarno? Nekako mi je to previše love za već par Z generacija star uređaj... A ništa barem imam unikatni uređaj, ja ga zovem SonyECHO Kršsperia Z. ![]() Sad je crni s bijelim obrubom jer sam naručio crno kućište a bočne naljepnice nisu došle pa sam stavio stare. Moram priznat da mi se sviđa kako izgleda. |
|
![]() |
![]() |
#1762 |
Antimićanin
|
Što se softvera tiče, skini ruski. Generic RU. Najbolji 4.4.4 fw trenutno. Minimalno bloata ima. Evo LINK. A ekran, da, skupi su. Bili su 2500 pred pola godine ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 16.09.2014. u 21:32. |
![]() |
![]() |
#1763 |
Premium
|
Na redditu je netko malo ranije dobio mob i na pitanje kvalitete kamere dan je odgovor da je vrlo lako moguce trenutno to mobitel s jednom od najboljih kamera. Iako nekako sumnjam u to, ali se toplo nadam da je to istina. Ali zato zvuk nije bas pohvaljen, tj. navodi se kao (jedina) zamjerka. Edit: Za Z3 pricam ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.09.2014. u 21:26. |
![]() |
![]() |
#1765 |
Premium
|
Samsung Galaxy Alpha vs Sony Xperia Z3 Compact: 4…: http://youtu.be/7OgN7fSbgxU |
![]() |
![]() |
#1766 |
Premium
|
Z3 ima istu kameru kao i Z2, a o njoj se već sve zna odavno. Očekivalo se da će staviti novu kameru i poboljšati sadašnju, ali 0 bodova. Realno je očekivati da će N4 imati bolju.
#1770 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|