|
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
evo i da se ja prikrpam nisam odma imao vremena za betu te tek nocas skinuh i 4h odigrah s phII 945 stock 5850 stock 8gb ddr2 800 radi sasvim fino na full hd rezi i ultra detaljima bez antialiasinga zesceg bench jos ne odvrtjeh nikakav sto se igre ti ostalog tice origin mi se gadi sto sam reko jos kad je najavljivan ajd ok radi svo to pokretanje iz browsera-šugavo je ali funkcionalno sto se tice grafickog izgleda izgleda ok, ali jako vuce na presarenilo, kao i crysis2 npr ne kazem ni da je crysis2 niti bf3 ruzno, stovise lijepo je, samo mislim da je nerealno, meni npr bas odgovara sumorni okolis iz cod4... u svakom slucaju ljudi ce se naviknit ko nije neki zesci ljubitelj takvog izgleda po meni izgleda ok, iako bih volio "realniji" izgled gameplay vuce na cod serijal treba puno manje metaka da bi se ubilo nekog nego npr u bfbc2 i metci cak i ubijaju, nema bas previse onih trenutaka, "pa daj ispraznio sam mu sanzer s ledja u glavu i prezivio je, okrenio se i zaklo me" e sad stvar koja mi se evo dosad ne svidja,jer tek poces gledati kako izgleda igra, je ta da sniper se sada koristi kao puskica s kojom trcis okolo i pucas bez nisanjenja automatski sniper je jaci od bolt-ation snipera sniperi se poprilicno brzo pune i izgubili su onu svoju tezinu da vi upravljate necim, da morate reloadati. ugl cijela stvar s sniperom je vise manje fail nije vise potrebno imati vjestine da bi bili dobar snajperist u igri, nego uzmi i pucaj ko s bilo cim drugim. sto se tice ove mape metro evo ovako bih opisao dozivljaj ko male partijice koje igras onako usput bez nekog uzivljavanja u gameplay, uzmes malo uijas, to ti je razbibriga i gotovo. igrica je ok, ali bfbc2 npr je puno kvalitetnija igra, samo kad bi hitreg tamo bio dobar bogu hvala pa taj problem nije u bf3 ostao ehm, da noz potegnit je sad posao od 10 sekundi lik lezi na travi ti ga oces zaklat ti kliknes, on se ustaje, ti ga grlis i mases nozem ispred njega, on se strmopizdi ka tlu dok ti veselo skokuces s dog-tagom jos ako igrica laze da si ga promasio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1744 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svi pisu neke recenzije i romane, a igrate betu i jednu mapu... I ja sam skeptican koliko će toga promjeniti u 25 dana, ali nije da neće ništa. Meni najvise nervira berlavi "kill cam" koji to nije, i ove refleksije scopea u mrklom mraku, ili sa suncem iza ledja itd... i ovo definitivno: Citiraj:
Inace je super zabavno raditi nove prolaze u zidovima po metrou, koliko li samo kvadrata plocica nastrada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Izgleda da puno ljudi mješa refleksiju scopa u mraku sa tactical light attachmentom. Što se tiče refleksije scopa, sasvim je dobro izvedeno kao rješenje za kampere. Pogotovo za ove što leže i kampiraju u mraku na tračnicama, ma daj bježi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Premium
|
Dobro je riješenje, ali treba biti realno, a ne da ja sa ulaza vidim odbljesak od optike na dnu tunela gdje nema sunca ni nekog extra osvjetljenja. Pre glupo/nerealno/loše. Mogu onda klasi snajperista po defaultu stavit jednu kacigu na glavu sa signalizacijom nekom, tipa ove popularne "žute" sta ih ljeti često vidjas po cestama (i ljudi ih vole krasti !?). Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 01.10.2011. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Pr0d1gy
|
Citiraj:
Ali ajde, što se tiče odbljeska kao nekog rješenja za snajpere, on je u svakom slučaju realniji od 3D spottinga, koji realno ne postoji, a u igri je uveden kao rješenje za "otkrivanje" kampera te kao svojevrsni wallhack. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
jedno malo glupavo pitanje. Svi pricate o Caspian borderu i passu za njega. Kako da ja uopce nađem koji server sa tom mapom? Kad mi preko preko browsera jednostanovo ne nalazi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
Pr0d1gy
|
Ugasili su servere sa Caspian Border mapom, testirali su ih prva tri dana i jučer pogasili. Tko zna, možda ih za oji dan opet upale, ali trenutno nema nijednog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mene drveće podsjeća na Crysis. ![]() Nema veze, bitno da ja imam 48 prijatelja na Origin-u. ^_^ ![]()
![]() |
![]() |
#1754 |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Premium
|
Možete i mene dodati na origin: TUTBLUT Jel moram posebno dodavati prijatelje i na battlelog-u, tj. importati ih? Na originu ne radi opcija join game kada želim preko nekog na server, jel zna netko hoće li to biti moguće kada cijela igra izađe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~bVAeO procitajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Cemu onda uopce beta ako su oni sve to vec ispravili? Dozvole nam da skinemo tko zna koju verziju bete koja uopce ne lici na betu samo da smire masu ljudi jer su im to obecali, dobe negativne kritike i sad to izjave... Ako je to istina sta vele (sumnjam), onda je dobro za nas i njih, ali mislim da ga opet samo seru, jer su sigurno vidjeli koliko im je ljudi otkazalo preorder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
I onda se ljudi pitaju zasto sve manje i manje developera izbacuje bete. Neki ovdje betu tretiraju kao demo. Otkazujete te preordere kao da se radi o tisucama kuna i petogodisnjoj investiciji. Dajte molim vas. btw ja sam odustao od BF3 vec davno i prije bete s obzirom da imam c2d. A mislim da tu nema nikakve pomoci. Beta sluzi da za prijavu bugova i feedback. Beta ne sluzi da bi vidjeli kakva je igra. Tako da to sto on govori mi se cini vrlo izgledno. Jer Dice je sada u crunch modu i odradjuje se jako puno posla u kratko vrijeme. U vremenskom periodu gdje su poceli compilat betu pa sve dok je nisu izbacili, su napravili jako puno toga. Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 01.10.2011. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ljudi ponajvise i ocekivaju da lici na bc2 i da tu vrstu gameplaya zbog bc2 vecina ljudi i gleda ovu igru, a ne zato sto im se svidja doom3 zasto bi npr usporedjivao s doom3, ili recimo s hexenom ili age of empires? treba se usporedjivat s battlefield serialom i to je to, bad company2 je zadnje pa sto ne s njim? bez obzira sto je beta, nece oni do prave igrice potpuno promjeniti ju i napraviti nesto potpuno drugo kao sto nece ni graficki puno bolje izgledati s ultra danas i ultra kad izadje puna igra, tako da performanse koje se daju sada ce biti realne donekle mogu oni naravno ubacit tesselaciju zescu pa da igra nikome ne radi, ali sigurno ce se moci ugasiti pa vrtiti na postavkama koje ce uciniti igru da izgleda kao danas i ima takove performanse o vozilima nismo pisali jer ih ni nema, a pjesadije ce biti i u full igri tako da ovo drzi vodu za gameplay meni lici na modern warfare 2 po gameplayu a vozila to nece puno promjenit za pjesadiju osim sto ce pjesadija vise umirat od eksplozija edit: zaboravih reci za vrstu rape-a recon ima za postaviti mobilni spawn point postavi se kod njeprijateljskog spawna i udri isto tako moze se i vidjeti neprijateljski mobilni spawn point, te kempati na njemu, kako se netko spawna umire to vjerujem da ce se rijestiti nekako-i nadam se ujedno jer ovo je jako lose, probao sam jednom, ljudi su se spawnali i umirali dokle god sam imao metaka ja imao score 36 4 na kraju ili tako nesto bolesno edit 2: posto je lakse ubiti ljude ovdje gubi se onaj osjecaj, tooo ubio sam ga, kako je popio headshot ili ljutnje, u majku mu kako me roknio samo ovdje ladovina, puno se vise umiree i ubija, lakse je i sta, ubio te, nista ajmo dalje, dok bi u proslima, uu idem mu sad vratit, docu mu s ledja i ubit cu ga s repair toolom, majku mu njegovu kampersku Zadnje izmijenjeno od: Deathclaw13. 01.10.2011. u 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Meni je glup njihov postupak, ajmo mi njima dati nekakvu "betu" mjesec dana prije izlaska igre, ko ih sljivi za feedbackove, jer smo mi to zapravo sve vec ispravili. Nema logike... neka se malo ugledaju na Blizzardovo beta testiranje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Premium
|
"A lot of what you are seeing in the BETA doesn't exist in the main game already. 1st Party submissions mean we couldn't give a version of the latest code in the BETA but the retail game is well ahead of what you are seeing now with a lot more bug fixes already in place." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@Dearhclaw Bf3 je nastavak Bf2 ne BC2. Ja neznam kolko puta ovo treba ponoviti.... Bf2=odlicnan u vozilima, zadnja zalost u pjesackom elementu. Bc2, obrnuto odlicna inf borba/osrednja zalost s vozilima, vise akcijski orjentiran, manje mape+rush mod. U Trici kako vidim ce valjda probat napokon napravit sve kako spada. To sta bez obzira da je beta nece puno promjenit igru stoji, al nisi ni vidio nista igre. Ni CQ ni vozila po kojima je prethodnik bio poznat. To da je lakse ubit nekog ne znaci da je slicnije codu, upravo obrnuto da nemos runNgunat, i da ce imat sporiji tempo. Slicnost si izvukao opet na temelju 1 mape, rush moda, 0 vozila. Citiraj:
Neznam, meni je pola sata caspiana promjenilo misljenje da su na krivom putu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja sam rekao da cu otkazat preorder ne iz nekog neispoliranog razloga bete. jer beta naravno i služi da se vidi sta ne valja. nego iz razloga što nemogu nikako igrat sa 30 ili ispod 30 fpsa 1st person šuter. totalno je glupo i blesavo da igra na low i ultra izgleda "gotovo" identicno, sto se vidi i u fpsima.. imam 5 fpsa vise na low nego na ultra.?!?!?! al bitno da su rezoluzcije textura svega na low valjda najveće sto sam ikad igdje vidio.. ono koga briga za tolike teksturetine, daj mi fino neke osrednje i da mi igra fino radi, a ne ovo sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Premium
|
Jel zna netko zašto me uvijek izbaci iz igre nakon dvije runde? Ne piše ništa, samo izađe kao da sam stisnuo ALT+F4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
masa ljudi ima taj problem. i meni se jučer cijeli dan isto dešavalo, danas je sasvim normalno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|