|
![]() |
#1741 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma da, makar su ovo samo 2 nasumce okinuta skrinšota, igro sam već desetak rundi i radi fluidno. (inače mrzim kad šteka, tako da.. igrivo je) Jedino što texture na high nema teorije da radi, a što se tiče same ljepote slike, po meni je najbitniji render quality. Mogao bih još isprobat uključit ova neka sranja tipa specular bloom, al ja nit ne znam šta je to nit ne vidim razliku. I btw vsync je OFF. Procijenite po skrinšotovima, al meni je sasvim pristojna grafika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel bi se dalo skupit 5 ljudi za team da igramo turnir u areni? Vremena ima dovoljno da se uigramo... Ja imam hrpetinu frendova u doti ali nikako kompletirati neki team... Nisam neki pro, al imam 3000 sati dote2... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1744 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mozemo probat koji cw prije, ako nece stimat lako ne odemo ![]() nuke7zg - steam
![]() |
#1747 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
sta nabit Thrallu kao iteme, onak ko neki medium build ? - prvo sam probao sa Veil of discord + aghanim, na kraju ispalo da nije neki efekt - onda sam probao sa Dagon + aghanim, na kraju ispadne da ni nestignem ispalit dagon ili zaboravim na njega :P na kraju mi ispalo da najbolje napravit Lothar + aghanim iako sam u proslosti radio Orchid na njemu radi supporta drugima sad ni sam neznam sta da mu radim, svaki build mi besmislen
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Rusija ga nije volila. Ja nevjerujem, nas tinker ima 2-20, doctor kerija u laneu s naixom i tako. Single mm stvarno nema smisla igrat, osim za zajebaniciju tipa gondar s dagonom i slični buildovi.
![]() |
#1750 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
[QUOTE=Pupo;2573649]Rusija ga nije volila. 60% gondara s kojim me matchmaking spojija je bilo from dear mother russia a od tih 60% jedno 90% spaja dagon ka 1 item ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1752 |
~~~
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Joooooooj nema ti to veze u kojem rangu igras, bitno je s kojim herojima protiv kojih heroja igras ![]() Aghanima je naravno musthave ako si je mozes priustit ![]() Ako si suport dobro wardaj(offensive, defensive ovisno o situaciji) i neces falit Bit dote je malo ukljucit mozak, a ne samo pratit napisane upute |
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
~~~
|
ma znam, ali nekad postoji standardni build po nekom heroju pa pomislih i za ovog nest
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Sumnjam ja da na tom mmr-u ima puno team fightinga, tak da je meka upitna. Ali s druge strane, čim pribe shvatiš da netko nužno mora biti support i kupovat couriera, tonu wardova itd., to ćeš prije povećat mmr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
~~~
|
sve to stoji ali postoji 1 problem u pubovima nitko ne brani supporta, svi su skrti i egoisticni, sto ga je meni u planu i survivability recimo jucer sam imao katastrofalni match, svi su farmali, 0 team fight, ja budala postavljam wardove, radim iteme za skupni fight i uvjek mene gankaju jer sam najslabiji a druge boli dupe ... :P tak da molim ljepo ![]() nekad i trebai odjebat support ulogu
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
~~~
|
ima neka cudna fora u warcraft 3 doti neznam su to namirno dali ili ne 1. kad se slarku nabije axe-ov hunger (onaj vragec vatreni), upalis slarku onu magiju koja crpi HP, i taj axe-ov buff magija nestane 2. diffusal blade ubija warlockove goleme
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
taj prvi skill od slarka treba micati sve negativne buffove, ali prvi put da cujem da se axeov hunger moze maknuti. diffusal blade radi 99999 damage-a summonanim unitima (infernali, necromicroni, iluzije), usporava protivničke heroje i miče im buffove (svenov ulti, gondarov track, slardarov negative armor itd...) Zadnje izmijenjeno od: domis. 06.04.2014. u 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
http://dota2.gamepedia.com/Dota_2_Wiki Broj kombinacija je "neogranicen", pa prema tome nema nekih upustava korak-po-korak. Uzmi jednog heroja i igraj ga neko vrijeme i gledaj kako ga drugi igraju (recimo na youtubeu imas purgeov kanal pa tamo mozes gledati sta i kako) i sta rade, pa onda sledeceg, pa sledeceg. Trebace ti dosta vremena da prvo shvatis koji heroj posjeduje koje mogucnosti. Iteme ces uciti usput. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
~~~
|
joj kad se ja sjetim davne 6.04c doso mi rodjak uvali mi tu mapu na war3 uzeo biljeznicu, probavao svakog heroja i zapisivao magije ![]() ali drek bio 56k modem, a ono delay ko glista, uzas ![]() eh to su bili dani
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
~~~
|
mozda ako je hinet bio provajder ali znam da je carnet uvjek imao odvratan latency, njihova mreza je govno bila ispod 250 ping nikad nisam imao u njih
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Onda nisi imao sreće, mi smo prali na carnetu bez problema s modemom. 5v5 je malo štekalo al 4v4 nikad. Naravno, dok ti stara nije digla slušalicu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|