|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
ma eto moj radi na 1.4v na 4.07ghz(stabilno) i temp nisu velike sa big typhonom vx.. samo imam neki problem na xpu i nemogu dobit nikako score kakav bi trebo dobit tj ovako nesto kako je dobio korisnik VAVA pazi fore na visti i sedmici imam manji cpu score, na xpu veci ali dobim manji graficki score... kada igram npr call of duty 4 pustim fps do 250 nikada nije stabilan i stalno se brzo krece od 235 - 250,, na visti je 100% stabilan na 250 takoder i na sedmici takoder se to tice svih ostalih igara.. na xpu mi "mrda" fps ko blesav.. i jos dan danas neznam dobar razlog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1718 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
vise je slicniji Yorkfield-u nego q6600 ( razlika je i preko 500 bodova) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1723 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1728 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: DomagojX. 24.09.2009. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() "duplo bolja" grafa i duplo jači proc i onda figa...ja naklokam grafu i riješim te ![]() Daj to čudo cijedi, da drugima zadaš posla ![]()
![]() |
![]() |
#1733 |
muimerP
|
Kuiš, ono...pa da. Fućkaš ove nove upicanjene pile... LOL Ovaj markan je baš "realan" ![]()
![]() |
#1735 |
Premium
|
Jel? razlika je to sta ti imasa D0 proc a on C0 ti svojeg netrebas niti klokat tj da rade na istom taktu dobit ces veci cpu score da ne pricam kolko vremena negdje provedes za tvikanjem samih windowsa itd... Ugl. ti si frajer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakve veze pobogu ima stepping sa rezultatom na istom taktu? ![]() I zašto opet po istome? Ako je Razer otvorio temu u kojoj je rekao sve što se tiče ovih tema odnosno da ove natjecateljske teme nisu za spammanje nego za postanje rezultata. Ukoliko se hoće diskutirat o rezultatu, znate napravit quote i nastavit pisat u 3DMark06 temi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
a ne znam..vidjet ćemo još...najbolje mi je dignem grafu za 20% odvrti 3damrk lijepo i onda dobim manji score ![]() ili lijepo dođi k meni s one 2 4890 i odvrtino kod mene na xpu kad ti ne znaš na xpu odvrtit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Premium
|
Citiraj:
btw.. meni na xpu nije htjelo zbog losih raid drivera i tamo mi disk troka a nisam se sjetio kupit jedan drugi da napravim backup kmee.. imo sam to u planu al jbga prekasno tj. ti si prebrzo reagiro heh |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|