|
![]() |
#1711 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
http://c1.openx.org/01d1f7ed2bc39dbc...a1abb0411c.swf |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja nemam nikakvih problema sa forumom i zauzećem procesora, a koristim stari FF 2.0.0.17 bez ad blocka i sl. Jedino sam imao problema sa Bug forumom, ali sam davno od njega odustao ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/223774_desk.JPG Zadnje izmijenjeno od: petar75. 12.11.2008. u 20:30. Razlog: dodan link |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
o čemu je riječ? molim te pročitaj zadnjih 20-tak postova... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pa kome se ti ulizuješ. Treba te huškače na lagano hlađenje, a ako se ponovi opet da prigovaraju nagaziti ih velikom čizmom i nogom u dupe. ![]() Sreća Vaša da mi nedaju vlast u ruke. ![]()
![]() |
![]() |
#1720 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
a koji je tebi, ne vidiš smajlije na kraju? To je neka naša interna s Žderonja, gdje sad ti uletavaš. I da, da skratimo više ovo i da smanjimo nepotrebne spamove - primili na znanje, nešto će se napraviti po tom pitanju i to je to. EOD za sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
E da je bar toliko na poslu revan ![]() Nisam expert ali nisam ni toliki noob da nebih znao dali me prca spora veza ili nešto drugo.., činjenično stanje je takvo kakvo je. Debelu većinu foruma mogu otvarat, gledat Čak filmiće sa tube-a itd.. no ovdje šteka, promjena je samo u tome dali šteka manje ili više.... No opet dobro, od kada sam saznao za forum uvjek je tako bilo i zlobnici će reć: mnogo toga pametnog ovdje je malo "teže" ppročitat ![]() sorry @tor, nisam vidio EOD, hebiga.., gprs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Moderator
|
@Stuc pa nisam se to od tebe nadao. Ipak ti nosiš velike čizme, zgazit ćemo ove koji se bune. ![]() @Tor vidim da si ti preblag morat ću ja kao agent za odnose s javnošću preuzeti dio posla glede žalbi, predstavki i peticija. Bit ću brz i učinkovit. Imam nove načine razgovora i uvjeravanja. Sve na psihološkoj bazi. ![]()
![]() |
#1724 |
Moderator
|
Da prebacim ovu raspravu ovdje. @Horza Kaj da argumentiram? Vidi sliku i probaj mi objasniti zakaj mi je to iskočilo dok sam čitao forum?
![]() |
#1725 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
greška koju je izbacio je vezana za ssl certifikat. kada neka firma (nazovimo ju openx) zatraži certifikat za svoje web stranice (nazovimo ih openx.org), taj certifikat u sebi ima hardkodiran naziv domene (openx.org). ukoliko ta firma lansira novu uslugu za hosting bannera i za tu uslugu odabere domenu adserver.openx.org , ali tijekom izrade web stranica negdje malo omaši u generiranju url-ova pa im banner koji hostaju privremeno dobije krivi url (npr. http://www.adserver.openx.orgwww/banner1.gif ), tvoj browser to shati kao da je banner došao sa domene openx.orgwww . i onda poludi. i onda pcekspert nakon 7 godina korištenja openx-ove platforme za hosting bannera odluči ući u njihovu beta uslugu tog hostinga bannera (moja greška), ti primjetiš ovu grešku i javiš da ti je browser poludio. ali stvar je potpuno bezazlena i riječ je o grešci koja će uskoro biti popravljena (ako još nije). pitanje: dali se ovo javilo svim korisnicima opere, i dali se javilo nekome tko koristi defaultne postavke security-a u ostalim browserima?
![]() |
![]() |
#1726 |
Moderator
|
Ma prešao bih ja preko svega toga kaj si nabrojao, ali kad mi je napisao da vas netko možda želi uhoditi, tu sam se splašil za sebe i svoju familiju. ![]() http://img.w3dizajn.net/images/Zotacazgc9u.jpg A ovo kaj delaš ti ni dobro. Zaboravil si na onu staru poslovicu:"Ne diraj dok radi". I onda ideš prčkat sa nekakvim betama.
![]() |
#1728 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Organ vas zajebava a vi mu još i objašnjavate...negdje se ceri ko zadnja čkapi... ![]()
![]() |
#1730 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tak im i treba kad ne koriste Operu i ne znaju kaj radiš...
![]() |
#1732 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
forum mi nekad rusi (iznenadno zatvori, bez ikakve poruke) firefox. negdje sekundu - dvije nakon sto upisem url i piknem enter; ni ne stigne nis ucitat. uglavnom proradi nakon 2-3 pokusaja.. a poslije onda cijeli dan radi. neznam do cega je, sa ostalim stranicama je sve ok, ak me moze neko uputit kak da vidim debugging info mogu vam javit result... ak nekom sto znaci, verzija je: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092510 Ubuntu/8.04 (hardy) Firefox/3.0.3 nije nis fatalno, ionak svaki cas mijenjam OS pa ce se valjda sredit ak je s moje strane.. al meni to smrdi na losu optimiziranost vaseg koda, koji je malo.. mastan? :P poz.
![]() |
#1734 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
ne tvrdim da ne postoji ta mogucnost, al ak postoji nacin da se to provjeri zasto ne? mozda samo neki elementi, neki los komad koda, nes zblesiraju na sekundu pa rushi, a mislim, meni to i nije neki problem, ja ovo vise pisem u svrhu poticaja admina na nekakvu optimizaciju foumskog koda.
![]() |
#1736 | |
Administrator
|
Citiraj:
No, svejedno - rušenje FF definitivno nije stvar foruma. Mislim, baci oko na aplikacije i vidi probleme s FF koji korisnici imaju, nije prvi puta da se ruši nekome bez obzira na postavke i ostalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Niko sa TEOL provajdera ne moze pristupiti forumu. Razlog: Time Out.
![]() |
#1739 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() U prvi mah mi je to i proslo kroz glavu, vjerovo ili ne. Niko, ali bas niko ko koristi usluge TEOL ADSL servisa ne moze na forum. Moze doci do www.pcekspert.com, ali na forum.pcekspert.com niko ne moze. Doboj, Banja Luka, Trebinje, Zvornik, svuda je isto. Radilo je prekjuce kako treba, ali sinoc kad sam proba od kuce nije moglo.
![]() |
![]() |
#1740 |
Pink Floyd fan
|
Već ti je tor napomenuo pokušajte ručno ukucati drugi DNS IP.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|