|
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
McLaren i Toro Rosso navodno rade swap motora iduće godine. Trebalo bi se znati do ponedjeljka |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1714 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Cek, McLaren bi trebao odjebati Hondu, ali nisam skuzio koga bi Toro Rosso uzeo? Hondu lol? Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1715 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1716 |
Je suis Schumi
|
Oni su ionako test pogon glavne momcadi. Mozda stvarno to govno proradi pa u buducnosti vidimo Hondu u Red Bullu. Oni su imali dosta tenzija s Francuzima od dolaska V6 usisavaca. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1717 |
Premium
|
Toliko čekaju da se staza osuši da je kiša ponovo pojačala... |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali... budući 3 godine nisu se makli sa razine Demo Unita, nekako sumnjam da će motor biti išta bolji nagodinu. @mob |
|
![]() |
![]() |
#1719 |
Antimićanin
|
Zanimljivo, kiša opet pojačava u Q3 ![]() Hamilton ohladio hladnu Monzu i tople Talijane i poslao Šumahera u povijest glede pole positiona. Svaka čast. @mob Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.09.2017. u 17:40. |
![]() |
![]() |
#1720 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo Alonsa pokraj Vettela na startu. Tko bi rekao. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1723 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Vettel je bio 8, a Alonso 9 ili 10?! Na to mislim. Kaže Vettel da nije imao gripa. Sumnja se da se Ferrari kockao sa Setupom za suho. Znači da će sutra biti ultra brzi jer je najavljena suha utrka. Ali ne vjerujem da je Ferrari toliko inteligentan. Budemo vidjeli. |
![]() |
![]() |
#1726 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Mislim da je problem Ferraria danas bio taj što su dosta smanjili downforce da bi bili konkurentni Mercedesu po brzini i samim time nisu uspjeli dovoljno zagrijati gume. Uzmi još u obzir da je njihov bolid jako "nježan" prema gumama.
![]() |
#1727 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je mislio na gume... Citiraj:
Dosta su nejasna pravila (ili ih ja ne nalazim) što je s gumama za mokro. Ako su one korištene za najbolji krug u Q2, moraju li startati na njima i ako je suho za vrijeme starta utrke? Ako se ništa nije mijenjalo u međuvremenu, ako je start utrke suh nakon mokrih kvalifikacija, mogu se izabrati bilo koje gume koje u tom trenutku imaju na raspolaganju?
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 02.09.2017. u 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#1728 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Sad je to "samo" tuning prednjeg i zadnjez krila koje se može podesiti kad god. Inače, biti će veselo. @dean Tko je tebi izvor informacija za F1? Dijaković ili Jergović? Odakle tebi te indikacije? Daj čitaj Autosport ili F1GPupdate. Vettel: "You set up the car to go as fast as you can, and the classic rain set-ups don't exist anymore," he said. "I doubt if anyone set up the car for the wet today." Eto, tvoj vozač ti je objasnio da tvoja informacija je totalno neistinita. Nadalje,.Vettel starta 6. a Alonso 19. S time da je Alonso imao 12.vrijeme u Q2. Velim, Autosport.com i/ili F1GPupdate. Ne naše "znalce" pratiti... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.09.2017. u 19:53. |
|
![]() |
![]() |
#1729 |
Je suis Schumi
|
Ova prva sikana zna biti bolna. Strah me onog ruznog Rusa sto trpa Piquetovu kcer/sestru da ne utjece na prvenstvo. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
#1730 |
Antimićanin
|
Odronda morning update: - na Vandoorneovom bolidu zamjenjen motor - danas Red Bull odlučuje o motoru u Toro Rossu za 2018 - Renault neće opskrbljivati McLaren ukoliko Toro Rosso ne pređe na Odrondu Pošto je Red Bull all about the money, mislim da bi trebali ući u deal sa Odrondom. Možda do 2025 naprave motor koji će izdržati 4 GP vikenda. Danas nažalost nema kiše. Sunčano da nemre biti sunčanije. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.09.2017. u 13:38. |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jon Snow nam je na gridu :-) Sad jos sam fale zmajevi hehe....
#1732 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1735 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Opet verstappen out....ne vjerujem....trebao bi ici manje na noz jer ovo nema smisla. Vjerojatno ce uspjeti promijeniti gumu.
#1737 |
Guest
|
kakav je ovaj massa idiot, bio i ostao...steta sto bar vettela nije skupio... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
#1740 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|