|
![]() |
#1711 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni osobno ne smeta ni jedan. Ali vjerojatno ti je jasno što podliježe nakon otvaranja zasebne coolpad teme? Onda će se svako sjetiti "e nas 4 ima neki XY i mi bi svoju temu jer nam je preglednije". Samo je u tome stvar. Kineski mobiteli su ovdje USPUTNA tema jer se radi o jeftinim uređajima sa ne baš kvalitetnom podrškom i svim pratećim stvarima i zamišljeni su kao alternativa, a ne da svaki brend ima svoju temu gdje će se troje ljudi vrtiti u krug i pisati svašta. A i vidim da jedno te isti ljudi pišu jedno te isto i ovdje i na nekim drugim forumima... i novi useri postavljaju ista pitanja svuda. Mene više to smeta kao i offtopic o dućanima nego pisanje nekih konkretnih informacija. |
![]() |
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi to eventualno sve u jednu jer se svako malo pojavi neki novi popularni model itd.. China Android development i sl.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1715 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
I meni bi bilo draže da postoji zasebna tema za coolpad jer me ubiše s PM-ovima u posljednje vrijeme ![]() Xiaomi traži beta testere za MIUI v6 (kitkat) internacionalnu verziju. Vlasnici Mi3 i Mi4 sa stažom na MIUI forumu, javite se
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 18.09.2014. u 19:21. |
![]() |
![]() |
#1716 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo ga, slobodan za prodaju, bez inviteova. Ali, 289 eura? Hmm, cini mi se da ipak nije toliko spektakularna cijena. http://oneplus.eu/ |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.09.2014. u 21:26. |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1720 | |
kenova?
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Zule
|
A i njihov CEO je rekao da u Europi nece prelazit 350 eura nijedan njihov proizvod. Kajjaznam, telefon je mrak, odličan hardver i start up projekt, ali ako me 400 kn vise dijeli do nekog uhodanog branda :ne znam: |
![]() |
![]() |
#1722 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1723 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko ovdje me prije tjedan-dva uvjeravao da 16Gb verzija OPO sa tog linka nije za EU tržište.
#1724 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
http://oneplus.eu/ 2800 kn ravno dodje 64gb verzija bez dodatnih davanja ![]() ![]() ![]() Još se uz službenu opremu dobije i: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 19.09.2014. u 10:16. |
|
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
da al ta cijena od 359$ je bila jedina stvar sta nas privlaci naspram brandirane konkurencije sa 2god garancije koja je ostvariva 3 minute hoda od kuce... nebitno koliko tocno izadje na kraju cijena al nije ni blizu za poluproizvod koji radi samo na "papiru" (antutu) |
![]() |
![]() |
#1726 |
Premium
|
Poluproizvod? Lol. |
![]() |
![]() |
#1728 |
Premium
|
Po tebi je onda i taj lg g3 poluproizvod ako ces ga narucivat preko neta. I sve sta se naruci preko neta je poluproizvod? Meni prijatelj neki dan narucio personaliziranu skodu iz Češke, evo ceka je, a isto ne zna kakva ce doc, oce bit ispravna itd, jel i to onda poluproizvod? |
![]() |
![]() |
#1729 | |
kenova?
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1731 | |
Zule
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1732 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Nekako mi se po mom iskustvu čini da su za neke ne zahtjevne korisnike dobri kinezi od oko 100$, za malo bolje treba dati od 150-200$ , iznad tih cifri + naravno PDV, se jednostavno ne isplati riskirati.
#1733 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1736 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1738 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Masva, kad bi mogli krenuti non-Xiaomi modeli? Imaš ideju?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ajd fino da su i vlasnici Mi2 dočekali nešto novo. Xiaomi je malo čudna firma tako da su znali novije verzije prije pustiti na druge mobitele nego njihov vlastiti brand :-) Imho, meni onako na prvu ružan ovaj V6, šarenilo, a niti taj trendy flat interface mi ne paše. BTW, Masva što ti je ovo "5.16GBOmogući", to ti se nešto zalijepilo sve skupa? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|