|
![]() |
#1712 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Tko da digne premiership? Liverpool? ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#1719 |
Premium
|
#1720 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma bez Modrića se ne moze ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Premium
|
#1724 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
I užasno mi je drago što su prvo dali ovima da zubima grizu travu u finalu LP i onda im to uzeli. To je najslađe. Ciganski nogomet, ok dobili su ali nikad neće biti konstanta kao Real i Barca. Ali nikad. |
|
![]() |
![]() |
#1725 | |
Premium
|
Citiraj:
treba nac trenera tko zna! on protiv Reala i Barce igra jedino onako kako ih moze dobiti ,i dobiva ih,jednostavno!
![]() |
#1726 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1727 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1730 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ha čuj, nije mog'o osvojit ligu sa Livčijem pa će bar osvojit ligu sa Geleksijem ![]()
![]() |
#1732 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Navikli su igrači na Modrića i vidi se da fali i nemaju neku zamjenu za njega.
![]() |
#1733 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1734 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Manuel Neuer is the World's best Goalkeeper 2014 1 – Manuel NEUER (FC Bayern München / Germany) 216 points 2 – Thibaut COURTOIS (Atlético de Madrid/FC Chelsea / Belgium) 96 points 3 – Keylor NAVAS (Levante UD/Real Madrid CF/Costa Rica) 46 points 4 – Gianluigi BUFFON (Juventus FC Torino / Italy) 26 points 5 – Claudio BRAVO (Real Sociedad/FC Barcelona/Chile) 16 points 6 – Sergio ROMERO (AS Monaco/Sampdoria Genua/Argentina) 14 points 7 – Guillermo OCHOA (AC Ajaccio/Malaga/ Mexico) 13 points 8 – Petr CECH (FC Chelsea /Czech Republic) 4 points 9 – Hugo LLORIS (Tottenham/France) and Vincent ENYEAMA (Lille OSC/Nigeria) 2 points
![]() |
#1736 | |
Premium
|
Citiraj:
Recimo primjer je ova sezona.Realu nije trebao niti Hames niti Kroos,a kupili su ih jer su zvijezde.Ajde za Kroosa još kužim ,jer je želio iz Bayerna kad mu nisu povisili ugovor.Ali realno, Real je imao super ekipu koju je samo trebalo pojačati top napadačem,i prodati Benzemu i neke lajbeke tipa Arbeloe! Isto i Barca ,trebala je samo pojačati obranu,naprijed su ionako bili jaki. Ali Real radi istu grešku kao i početkom stoljeća kad su dovodili mega zvijezde ,a od rezultata ništa. A sad Atletico ,koji je prodao svoje top igrače,kupio je točno ono što im treba,i to profil igrača koji se uklapa u taj njihov stil nogometa.Znači ,dominacija u skoku poslije prekida i prgavost,idealan opis Manđukića. Recimo ,Real je mogao dopeljat Manđu ali im nije bio dovoljno zvučan,a bio bi idealan za Real u ovom sustavu kad imaš tri igrača naprijed koji o obrani niti ne razmišljaju. Samo moje mišljenje,a sad ako Ancelotti nema pravo glasa po pitanju transfera,nego predsjednik i njegova građevinska firma,onda je to problem!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 08.01.2015. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
|
Meni nije jasno zašto Arbeloa uopće igra IKAD i drua stvar zašto ne kupe nekog poštenog napadača. Ali budimo pošteni, osvaja Real dosta, ne treba lagati. Samo se očekuje da osvoji sve a to je drugi par čarapa. |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim, tu se napada Enrique da igra s rezervama kod Sociedada,a ova talijanska panjina stavi protiv najjače momčadi u svijetu trenutno uz Bayern na klupi Ronalda i Carvajala.I dobro ,sad će netko reći i Atletico je ostavio na klupi prvotimce,ali morat ćete se složit da oni imaju jaču klupu od Reala,odnosno bolje su izbalansirani. Uzmi samo napad! Manđo,Griezman,Torres. A Real?Prva špica Benzema,a jedina zamjena nezaliječeni Jese!Mislim si jučer da je na mjestu Benzeme Tevez di bi nam bio kraj! A niš,ja sam stalno neki pesimista i kad Real gubi otpada mi kosa od muke,al uvijek priznam ako netko zasluženo dobije.Atletico je trenutno fizički močnija momčad i kondiciono su savršeni,tako da Real treba raditi da ih uhvati. Mislim da budu razbili Barcu,jer je Barca još sporija trenutno od Reala. A Real je u dobroj poziciji.Sada ako se ovi pokače mogli bi s utakmicom manjka otići solidno u prvenstvu,a u kupu sad treba na nož,mada su šanse 20%!Treba se boriti!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 08.01.2015. u 16:49. |
|
![]() |
![]() |
#1739 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Barcelona i Real imaju dva razlicita problema, Barceloni je to nestrucni kadar, jer imaju vise nego dobru ekipu za nogomet koji gaje, samo ih treba znat poslozit. Biti trener je vise nego odabrat prvih 11 ( iako par njih ni to nije znalo ). Barcelona nikad nije, niti nece znat igrat obrambeno, pa makar vrhunski obrambeni igraci igrali u njoj, jebiga. Real pak, igra trenutno odlicno, ali previse ovise o raspolozenosti pojedinaca, uz par balvana koje treba izbacit iz momcadi, ali eto, neznam na temelju cega oni igraju. Izgubili su tekmu protiv Valencije jer su Bale i Ronaldo odigrali katastrofalno, da su svoje prilike iskoristili bilo bi 4-2 bez jebemti. A jucer, jucer su odigrali losu utakmicu, koja se mora kad tad dogoditi. Ne kazem da je ancelotti top trener, ali Real pod njegovim vodstvom igra jako dobro, samo sto on nemoze trcati i zabijati umjesto njih. Sto se pak uprave i transfera tice, tu jednostavno nastavljaju svojim brandom, real nikad nece kupit prosjecnog igraca, jer se ne uklapa u viziju kluba.
#1740 | |
Premium
|
Citiraj:
Jucer su pokazali da su bolji od Realovih zvijezdica. Mislim ,po cemu je Hames zvijezda?prosjecan igrac koji je zabio super gol na svjetskom i nista vise. Prijatelju,trener je kriv ako ne kontrolira tko mu dolazi u klub,bas me zanima jel se gazda Simeoneu mijesa u politiku transfera.Sigurno ga barem pita koji mu igrac treba. Trener bira momcad za susret,a one koje je jucer stavio Ancelotti ne bi pobijedili ni Levante. Trener i dalje tvrdi da nema krize,a tri pedale u nizu,zbog toga su znali vec odletjeti treneri prije. Real igra super? Da,protiv ispodprosjecnih protivnika,cim naidu na momcad koja igra agresivno,totalna nemoc! Sociedad,Valencia,Milan,Atletico. Nedaj im majko Chelsea ili Atletico u cetvrtfinalu! Ipak na kraju ,hala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|