|
![]() |
#1711 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
STavio sam jucer 20h euro-xx.. Baterija se cini dobrom. Jutros sam bio dva sata u gradu na 4g i sa max brightnessom, par fotki, dosta mailova i uploadova i par poziva. Zesce koristenje. Prek noci je bio par sati u miru i izgubio je 1%.. ![]() ![]() ![]() Radi G3 jako glatko sa ovim. Cak i LGijevi meniji lete. Imal sam praznog hoda pa sam gledao N4 i u VIPu i u Tcomu i nebo i zemlja u app draweru i recent appsu pogotovo. G3 je sasvim druga liga kaj se tice dojma koji sad ostavlja sa glatkocom i animacijama. Zvuci grdo i je. N4 bar ovi od opreatera koji stoje na policama su trzavi nakon ovog a nemaju nis gore konkretno. Mozda drugi nisu takvi ili sam bas naletio. Nove tipke se smanje malo kad se doda cetvrta a nema nis pametno za dodat osim onoga za spustanje notifikacija al to dela home Novoj i to koristim puno. |
![]() |
![]() |
#1712 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Hahaha, svi živi mobiteli dobijaju Lollipop osimg G2 ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Koji su to svi, osim S4? |
![]() |
![]() |
#1714 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa nije li Note 3, 4ka valjda isto, S4/5, G3, G Pro 2 ( ![]() Stvarno znaju zasrat dobro stvar. G2 im je najprodavaniji mobitel ikad i umisto da pokažu dobar support oni nikako da izdaju Lolli, nego ga izdaju za G Pro 2 mobitel koji se proda u valjda 50x manjem broju od G2...
#1715 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
|
Pusti Samsunge i Lolipop jer kolko vidim bolje ni da nije izasao za njih. A i gadan mi je njihov Lolipop tj. neki djelovi kao notifikacije npr.. Mislim da mi sa G3 najbezbolnije prolazimo kaj se tice Lolipopa i da LG radi dobar posao u zadnje vrijeme. Nije ni to bas neki idealan Optimus Material design spoj al meni je puno bolji od onoga kaj je napravio Samsung. |
![]() |
![]() |
#1718 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Imam jedan mali problem sa L90 dual sim. Vec dvije noci zaredom mi baterija padne za 4% sa svime iskljucenim. Do sada je padala po 1% preko noci. U battery consumption nisam primjetio nista cudno. I jos jedna stvar, zasto mi se nekad(u zadnje vrijeme se vise ne javlja) kad mi se ugasi mobitel sa engleskog jezika sve vrati na hrvatski? Je li se tko susreo sa time? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1723 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja vozim ChupaChups 4.1 Ali inace, samo Tele2 je pustio OTA. Pogledaj preko PC suitea |
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Titanium backup jos bolje ako je rootano,a internet bankarstvo mislim da ces morati traziti novi token ili sto vec jer meni mPBZ nekada radi nakon restoream appove,a nekada ne. |
![]() |
![]() |
#1727 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1728 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Inace, akk imas internet bankarstvo mozes sam nalravit redistribuciju. |
|
![]() |
![]() |
#1730 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da necemo morati dugo cekati, po nekim insajderskim informacijama u pitanju su zavrsna poliranja softwarea i testiranja... Meni radi sasvim normalno, doduse ja sam na zadnjoj beti (9.9.4b) i cloudy 2.2 romu... Btw, za vlasnike G3-ice jedna zanimljiva aplikacija: http://www.phonearena.com/news/We-ch...reases_id65982 |
|
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
|
Zanimljivo. btw. Ja još uvijek ne vidim nikakav smisao 1440 x 2560 px rezolucije na pametnim telefonima. |
![]() |
![]() |
#1733 |
Fresh Juice
|
Rezolucija je marketing i ništa drugo. Posve nepotrebno. Takva rezolucija ne treba ni na ekranu od 20 inča. |
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
|
Da, ovako visoka rezolucija na tako malom ekranu je za mene totalna enigma. Imam priliku skoro svaki dan prčkati po G3 od kolege, ne znam, nema tu neke značajne razlike naspram G2 koji je HD. Lijepi ekran svakako, ali ta rezolucija nepotrebno ždere resurse. |
![]() |
![]() |
#1736 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
|
Nema druge nego pomiriti se s tim po meni krivim smjerom i obicnim marketingom... Sto je tu je, ili se drzati nekih mid-range mobitela (nadam se da bar oni nece ubrzo na 2k) ili se prikloniti tom hypeu. Cisto se nadam da ce bar neki proizvodjaci i dalje nastaviti raditi FHD ekrane na high end mobitelima ili bar dati izbor kupcu poput sonya... |
![]() |
![]() |
#1739 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...g906s-6450.php Citiraj:
http://www.gsmarena.com/htc_one_%28m9%29-6891.php |
||
![]() |
![]() |
#1740 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() No, kad su neki lani/predlani govorili da VIDE razliku između 720 i 1080 na 4,7-5" i da je bitno da je 1080, isti ti će vidjeti i ovu razliku, ne sumnjam. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|