|
![]() |
#1711 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo pa si kopaj (dodaj firmu na kraj upita) imas lenovo i hp ispod 4k i asus malo preko 4k navedene kao dobavljive uz lenova ti ostane dovoljno para za kupit jamstvo od 3g, hp 2 do cca 4000kn
![]() |
#1712 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo bas citam vase komentare, jel acer stvarno toliki shit? I jeli se moze produzit garancija nakon pola godine recimo a ne odmah pri kupnji? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Može se produžiti i 6 mjeseci i 10 mjeseci nakon kupnje, ne mora se odmah pri kupnji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Registered User
|
Hvala, a da vas pitam ovaj acer: http://www.nabava.net/prijenosna-rac...0-173__2790461 vidio sam da je ova graficka dobra podrzava sve nove igre low med, a ovaj B960 hoce li bit dobar za gaming, svjestan sam da nece bit high ultra, al low med hoce li bit igrivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ako nekoga zanima, HP2210SM izbacuje 1466 3dmark-a 2011 http://www.3dmark.com/3dm11/5195785 SCORE P1466 3DMarks GRAPHICS SCORE 1385 PHYSICS SCORE 2252 COMBINED SCORE 1355 Jurica@ => ma sve ti je to isto više manje za te novce,samo gledaj uzet dodatnu garanciju...a ja bi ti preporučio ovaj lap za te novce,veći hdd,jači procesor,jača grafička... http://www.svijet-medija.hr/p/Prijen...C5T24EA/42583/
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 11.12.2012. u 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
kupujem Asus K53SM-SX049, kupujem po prvi puta preko net pa me zanima, u kojoj je trgovini najpovoljniji? dali se trebam prijavit kao korisnik da bi mogao kupit preko stranice trgovne? dali se placa postarina kad se isporucuje van zg-a. i koliko treba da stigne? dali moram u postu po njeg ili mi dovezu kuci? placanjem pouzecem dal se racuna kao gotovinsko placanje? planiram veceras kupit pa do vikenda da mi stigne.hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
1. http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=K53SM-SX049 2. Ovisno o trgovini, najčešće je potrebna kratka registracija. 3. Opet ovisi o trgovini, iznosi 40-60kn, a često je besplatna. Sve pogledaš na stranici trgovine. 4. Donesu ti ga kući, ako nisi dostupan nazovu te na mobitel (zato ostavi pravi broj) i dogovorite vrijeme dostave. Možeš također dogovoriti i unaprijed. 5. Pouzećem plaćaš isključivo gotovinom i da, računa se. Kupi tamo gdje je najjeftiniji skupa kad uračunaš dostavu. Sve trgovine su iste što se tiče kvalitete usluge jer se laptop šalje direktno od uvoznika, dakle trgovinu i ne vidi. Reklamaciju je opet najbrže odraditi u ovlaštenom servisu. Ako večeras naručiš, dobre su šanse da će stići u petak. Kod plaćanja pouzećem šalju odmah kad napraviš nalog i provjere stanje, tako da će gotovo sigurno poslati sutra, a kod tebe je u roku 24h od slanja. Ako bi plaćao u banci male su šanse da ga pošalju sutra jer obično treba proći dan da oni vide uplatu na računu i pošalju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Registered User
|
ovog asus-a sam prvotno gledao al bio je 3800, sad kad mu je cijena pala definitivno ga uzimam..sto vi kazete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
|
Za 3500kn je sasvim ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav, frendica mi traži laptop do 3500, uglavnom 15,6 dijagonala i da vrti photoshop, autocad, indesign i ostale grafičarske programe, mislio sam na ovako nešto http://www.telebit.hr/NB-Toshiba-Sat...014612651.aspx Hoće li ova hd 3000 grafička biti dovoljna za navedene programe? i imate li neke bolje preporuke? Uvjet je također da nije acer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Premium
|
a frendica to misli za kes ili na rate? graficka je dovoljna daleko od toga, problem je da su ti laptopi koje si linkao nedostupni tamo, ima ih svijet medija, ali vjerojatno samo 1 ili 2 jos negdje.. imas nesto ovako siroko dostupno: toshiba + dodat jos keks od 4gb rama za 150kn ili slican malo skuplji lenovo, koji ima kracu garanciju, ali je naizgled robusnije izrade. Sve je to tako, li - la u tom rangu. Ostali proizvodaci na zalost samo b9x0 procesori za te pare, no nije neka razlika bas. Ako je na rate, zavisi kako to misli platiti, bas sam nedavno imao problema s ganjanjem tocno takvog jednog slucaja za oko cca 500kn manje i jos da bude na rate. Ubuduce ja kupujem ljudima a oni samo nek plate, ovo se ne isplati ![]() moj prijedlog je zavrsio na ovome, a za ostalih 500kn lako se uzme produljenje jamstva cisto sigurnosti radi (naravno, u webshopovima ide i za manje za cash, jel). Takoder, iznimno je bitno da pogleda laptop prije nego ga kupi (model da li joj se dopada, lako za hardver).
Zadnje izmijenjeno od: antrax. 13.12.2012. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Hvala, u kešu plaća, sad sam u dilemi između lenova i crvene toshibe, a ova crvena boja bi mogla biti presudna pošto je žensko u pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
prosla godina dana i trebam laptop trenutno koristim ovaj laptop ce biti spojen na LCD stalno i koristi se samo za surfanje, 1080p filmove i novu fifu pes i NBA. molio bih prijedlog za novi laptop (mislimo sam cak i neki manji posto ce biti spojen na TV ali ajmo 15,6'') hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kakav je taj Lenovo G580AH, kvaliteta izrade, baterija, zvučnik i to. Gledao sam nešto skuplji Z580, ali na netu piše da je baterija dosta slaba i da je zvučnik loš. Sad koliko je to točno to je isto upitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Premium
|
Citiraj:
nije mi potreban 1tb niti neka posebna grafa posto skoro pa i ne igram igrice (samo da 1080p ne trza) ali htio bih da je kvalitetno i brzo koliko je moguce za te pare.. u principu mi je 250gb dosta.. ako bi isla neka kombinacija sa ssd diskom bilo bi super.. aj neka granica bude do 5k kn... Zadnje izmijenjeno od: avukovic. 19.12.2012. u 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
|
Imam jednu zamolbu od prijateljice ![]() Trebao bi joj laptop do max 3500 kn, za po doma (filmovi, net, koja igra...), ali da moze trajati koju godinu i sa garancijom 3 godine. Kad sam prije godinu i pol kupovao svog Della, znao sam sve laptope, koji sta imaju, koliko sam istrazivao. Vec duze vrijeme nisam pratio, pa zato molim pomoc. U petak bi trebali ici naruciti nesto
![]() |
#1730 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
ili https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=14797 Toshiba je malo skuplja ali ima 2 god garanciju i bolji proc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
|
Ja bih preporučio ovog Samsunga. Dobiješ besplatno produljenje jamstva na 4g. Komponente su sasvim dovoljne za navedeno. Više o Samsungu pogledaj u temi malo niže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Premium
|
Citiraj:
mogao bi potegnit do 5000 kn..ionako ce ici na rate.. thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Premium
|
Ništa značajno bolje. Možda ovaj Dell, s jačim procesorom i slabijom grafičkom (slabija nego u lenovu, podjednaka ko u tvom Aceru). Jamstvo je 1+2g. (prva na sve, ostale samo na dijelove, servis se plaća). Izrada je malo bolja nego kod Lenova G serije. Slične su i Toshibe L850. Fujitsu je ok, ali ima kratko jamstvo. Ja bih ipak uzeo Lenova i nadoplatio jamstvo na 3g. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Premium
|
Samo jedna usporedba 7670 & B980 vs GT635m & i3 2328 od kolege s foruma Nvidia => Unigine heaven benchmark => 561 score 3dmark => P1070 3DMarks Graphics Score 962 Physics Score 2846 Combined Score 986 Ati 7670 => Unigine heaven benchmark => 669 score 3dmark => SCORE P1466 3DMarks GRAPHICS SCORE 1385 PHYSICS SCORE 2252 COMBINED SCORE 1355 Dakle po ovim rezultatima 7670 je jača od GT635m,ja iznenađen (iako znam da su online benchmark rezultati plaćene reklame)
![]() |
#1736 |
Registered User
|
Eo ljudi stigo laptop asus k53sm, zasad samo pes instaliran vrti sve na high bez greske,laptop je kvalitetan aluminijsko kuciste ne grije se, tipk je dosta dobra nea uvijanja.samo da vas pitam neki program za mjerit temp cpu i grafe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Našao sam ovu Notebook Toshiba Satellite C855-1LP za 4000 kn. Treba mi za uglavnom Photoshop, Corel i novi Manager 2013. Vidio sam i HG pavilion g7 C5T24EA za 3749 kn HG pavilion g6 C6C26EA za 3689 kn Molim za savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 | |
Premium
|
Citiraj:
I3 procesor Physics Score 2846 B980 Physics Score 2252 Ali HP ima drastično jaču grafičku,+ jedan je 15.6 inča,drugi je 17.3 inča,a treći opet 15.6 no izbjegavaj g6 seriju...barem sam ja tako pročitao uokolo. Laptopi u tom cjenovnom rangu i nisu neka radost za photoshop itd zbog (ne)kvalitete ekrana,tako da ako se misliš ozbiljnije baviti nekakvim dizajniranjem ili obradom photo biti ćeš često iznenađen kad nešto izađe iz printa,ili kad vidiš na IPS-u to isto što si radio na laptopu. Ako nije ništa profesionalno,sva 3 su sasvim dobra iako bi ja ciljao na 17" ako se radi o adobe programima,15.6 je malo...
![]() |
![]() |
#1739 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
E hvala na odgovoru. Jel imaš kakav drugi prijedlog jer se bas i ne kužim previše u laptopte. Znaci nemora mi biti call of duty bas perfektan ali da se moze pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Premium
|
Citiraj:
7670 - HP koji si sam našao 17" ili GT635m (ali je 15 inča) http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=+59-355635 Gore imaš rezultate grafičkih testova između ova 2 laptopa,tj. 2 grafičke... Ja bi ti preporučio taj HP jer ima dobar procesor i snaznu graficku + 17 inča,ali uz produljenje garancije. Neznam jel ima štogod bolje za te novce a da dobijes te iste performanse ( i veličinu ekrana),kolega redscro je bolje upoznat pa pričekaj vjerovatno će se javiti ![]() Konkretno,call of duty HP vrti sve na high bez problema...Skyrim je nešto high nešto medium...world of tanks također... P.S. Mislim da jače sigurno ne možeš dobiti za te novce,ali nešto blizu da...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.12.2012. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|