|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ja pazim na svaki promašenih hitac,statistiku,troškove...a opet sam agresivan,jer su mi takvi tenkovi s kojima najčešće igram...svaku borbu ulazim s ciljem da budem najbolji,da napravim najviše damage-a,da odnesemo pobjedu...pa to je world of tanks,simulacija rata,neznam kak netko ne može biti nabrijan ![]() Nemoguće je imati para i imati takav sklop u glavi "nije mi bitno",onaj koji ima hrpu para i sve te silne tenkove sigurno nema loše statse,a još manje će sav trud u grind uništavat katastrofalnim igrama... Vrlo je jednostavno,neki su jednostavno loši...imam kolegu iz platoona,on je jednostavno LOŠ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1712 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ajde, kao da nisi vidio ekipu koji baci kamp sa E75, Mousom ili sa IS3 kad nema ama bas nikakve logike da tu stoji i drzi to mjesto. Neki tenkovi su bolji za snipe radi preciznosti a neki sa melee, sta opet ne sprijecava budale da rade svasta. Glede toga sta patis od statistike, to je tvoja stvar. Gotovo svi zele da pobjede, normalno, al vidio sam u svom bivsem klanu ekipe sta vristi i kosu cupa kad promasi, iako nije on kriv nego RNG od igre, al lik se uzivio. ![]() Kad je igranje i zabava presla u nesto debelo ozbiljnije od igre, a budimo iskreni, ovo nije simulacija nikakva, nego igra. Mozes ti pazit koliko hoces, ako ispalis granatu koja mora 200% probit tenk a napravis ding ili 0 dmg hit, poludis na te gluposti. Ja sam se lagano ohladio od igre u doba kad je 0dh bio normalna pojava, a sistem da lik ima 100 hp, opalis ga sa topom sta radi 550dmga i njemu redovito ostane par hp samo da prezivi je isto debilizam. Ti ne shvacas njegov mentalitet, a on vjerovatno nebi shvatio tvoj. Netko igra da se zabavi, netko da pobjedi po svaku cijenu. Jebat ga, ima nas razlicitih na ovoj planeti. Odigrao sam cca 15k rundi u beti prije wipea i sad nekih 7k, i nisam nikad vidio gore igrace nego u zadnje vrijeme, kao da je poplava balavurdije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1714 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
To ti je premalo dmg za pokrit te granate, pretpostavljam da ti za 1500 dmg treba 5 granata. Jučer me sa ISom bacilo u tier 9, bio sam jedini tier 7 tenk, i odmah sam krenuo sa goldom da ipak možda probijem nekog, naravno da smo popušili a meni prošle 2 granate i bio sam u minusu 15k ![]() Za silver definitivno je najbolje imat prem 8 tenk, silver se praktički sam stvara ![]()
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ali ozbiljno ako mislis pokrivati troskove bez premium acc, MUST have ti je barem 2-3 tenka koji solidno donose prihode. Ja imam 4-5 tenkova koji cistu zaradu donose, s tim tenkovima pokrivam minus ako ga ima nakon nekih bitki. Sto se tice cijene granata bit ce toga jos, osobno "svabe" imaju preveliku cijenu za ne bas prevelik dmg. Evo ti sansa za nekakvu zaradu ili mozda premium acc, sretno ako sudjelujes ![]() Svi sudionici dobiju nagrade, sretnici ce dobiti Type 59 ili Type 62 LINK
![]() |
![]() |
#1718 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
reko samo Nijemci u mojoj garazi... a tad bas niti jedan nije bil kak spada..muku sam mucil na kraju sma pokleknul i krenul sa svim nacijama... ipak je ovo ruska igra...na zalost.. zero od historicaly accurate.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() salu nastranu..lol, ja imam 50M i E100...sa stotkom jos odigram a 50M sma umirovil..nemrme solo nis napravit s njim u randomu. uz stotku mi je bio mrak VK36. mrak tank. ne znam kakav je sad al ono..prije godinu dana sma cuda radil s njim |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Premium
|
Žena mi je počela nešto kenjat da šta sam svaku večer na world of tanksu,da je ona sama u boravku i da joj je dosadno,mislim da je vrijeme da krenem dalje i okrenem novu stranicu u životu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1723 |
Premium
|
ha-ha...ne,7 godina u vezi,strah od braka ![]() No,šala naravno ![]() M4 DERRRP,kako sam tu kombinaciju mogao propustiti! Al' jao,luđe ekipe ima u tier 5 i 6 borbama nego tier 2! ![]() Victory! Battle: Abbey 21. ožujka 2013. 21:17:30 Vehicle: M4 Sherman Experience received: 2.079 Credits received: 48.709 Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Reaper
![]() |
#1725 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#1728 |
Premium
|
Sakupljac prem. tenkova http://worldoftanks.eu/community/acc...5783-ThorekDS/ Statistika genijalna narafski. Jedan zanimljiv mod ![]() http://wotmodsdl.com/mods/nude-girls...e-wot-8-3.html Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 22.03.2013. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1733 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Drone
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
aaaa,jel ko da se naručuju majce? Inaće nisam fan obleke po igrama al maja je do YAYA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
Meni se nešto slično dogodilo,M4 sherman,5 komada skinem a ovi kapiraju bazu,kreteni kampiraju pored baze i NIŠTA ne poduzimaju,a ja pomahnitalo lupam po karti označavajući bazu! Došao sam do baze s drugog kraja karte i falilo mi je 2 sekunde da stignem resetirat,htio sam bacit komp s balkona od nervoze! ![]() ![]() P.S. gotovo je vrijeme 105mm HE s gold ammom,nerfat će taj top već u idućem update-u,nezna se kako ni koliko,ali gotovo je gotovo ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.03.2013. u 16:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|