|
![]() |
#17342 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
mogli bi u 10 ispred tunela. to je OK vrijeme za sve ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17344 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17347 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Idu i burazi + 2 (uber jako najjače mnogojako spora +2) Dopuni popis Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix Burazi + 2 (jedan je gost iznenađenja) EDIT: sjetih se da neznam kada je buraz rekao ići obzirom da ide njegov frend - tak da se valjda pridružimo vama ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 04.01.2012. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17348 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jebiga, stislo sve, mogu sutra, samo moram pare izvuć iz dupeta za pivkana ![]() EDIT: kak se veli: ak ne buš probal ne buš ni znal kak je. Dopuni popis petak 10h tunel. Nik Lolek Bolek Max ludisile Lovrix Burazi + 2 (jedan je gost iznenađenja) Pitchka
![]() |
#17350 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A što se tiče ovog s DariomV, sve što ću reć je da ja volim vidjet da kad ekipa tuče lovu u bike da ga onda i vozi. Inače mi je to ko skupljanje markica, hobi na koji bacaš pare, i to je u redu ali u drugom smislu. S Dropa, odgovor u temi "Koliko km ste prešli prošle godine" Citiraj:
E Destro imaš od mene 100kn došla plaća ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17352 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17354 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17356 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17357 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne znam je li vec bilo u ovoj temi, ali ako jest, nek se i ponovi: http://www.pdsvelebit.hr/AO/forum/vi...?p=17162#17162 Da se malo ljudi zapitaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17358 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Uf, nedavno je potpuno ista priča osvanula bila i na sindikatu biciklista, a moguće je da se to vuče i iz devedesetih. Ne kažem da se sad to ne događa, dapače, za toliku količinu ukradenih bajkova mora biti neka "štela" u policiji... I dalje vrijedi, bajk uz sebe uvijek i svugdje, bez ostavljanja i vezanja.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 05.01.2012. u 01:49. Razlog: nije sad nego nedavno :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17359 |
Moderator
|
Ne znam za petak jel će se momcima dat dić u 8 ujutro, odnosno biti u 10 pred tunelom. Jedan nije išao na Sljeme po šumi nikada, a Srale je jednostavno ljen za dić se ujutro ![]() Vidjet ćemo uglavnom. Planiram cca 2h od tunela do gore. Možda i na cestu izađemo ako frend neće moći.
![]() |
#17360 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Zadnja dva puta sam ja vas cekao kod konzuma, tak da ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17361 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Istina, al smo mi tebe čekali po šumi ![]()
![]() |
#17363 |
SCSI Freak, deda :P
|
dobru zabavu deckovi, ja verovatno idem u gorski kotar ![]() snega nema, svi putovi prohodni koje inace vozimo... edit: kaj se tice vertex topica, gospodina znam vec nekih 10g iz drugih sfera dok jos nije biciklirao, u svakom slucaju sklon je pretjerivanju, al svako ima svoje veselje...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 05.01.2012. u 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17364 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Destro mi standardno u 9:05 kod sata? I ako netko traži pumpu , ima neka u INTERsparu za 45kn , vrlo slična onoj iz Lidla , za tu lovu bi trebala bit ok. Imam sliku na mobu ako netko hoće budem bacio tu.
![]() |
#17370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo sutra će biti ili vrhunski ili pregrozno. Ja njušim gužvetinu ![]() Nema veze, i tako trebam paliti pakne i rotore ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|