|
![]() |
#17311 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17312 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17313 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo tu je pipko pretpostavljam? http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=65993 Fakat sića za takav bajk. Čudi me kolko je Zeetso prodavao onog Canyona svog , bolestan bajk za 7500 , jedino su kočnice bile loše , volio bi imat takav bajk za godinu , dvije.
![]() |
#17316 |
Premium
|
Ekipa , tj. Nik i Sile , do kud Vi idete u petak, marathon ili? Imam deal u vezi sa viljom, lik je u Kranju , jel postoji neka mogučnost da mi je pokupite? Dam vam lovu za vilju i za bengu neš.
![]() |
#17318 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#17319 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Je, taj link šta je Lovro dao. Bike je nov, ogrebotinu nema, onako je zdepast ko Cuksov Felt, rama mi sama po sebi nije nešto zbog dosta okomitog kuta vilice, ali opremaaa jao... Lovro, štedi pare.
![]() |
#17320 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jos uvijek kupujem bajk ![]() 22-23", XC, 3000kn +-200kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17321 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Apropos one priče o uljima i mazanju lanca, evo ak meni ne vjerujete http://www.bikeradar.com/gear/catego...-lube-12-42694 ![]()
![]() |
#17322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/m...-oglas-3752313 pogledaj ovo gore, nemam pojma koja je velicina jedino ako bas zelis potrositi ostatak love kupi bolju vilicu il opremu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17323 |
Premium
|
Da gledam tog Pace, a pitao sam Nika i Sileta jer nisam znao do kud idu , jel marathon ili negdje dalje. A zakaj ne valja taj Pace , na netu su sve dobri rewievi kolko sam čitao. I po slikama izgleda da je u super stanju, jedino je kod krune malo zgrebana al kad je na bajku se ne vidi.
![]() |
#17324 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() nes sam bio lunjo netom u vezi GPSa na smartfonovima pa sam naletio i na to. Nemam Android pa nisam niti testiro tak da sam samo to napiso. Ja koristim na ajfonu easytrails za snimanje rute, a za mape koristim gaia GPS koj aima opciju offline pregledavanja mapa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17325 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Počastio sam se za rođendan i Božić: http://www.pohrani.com/f/3M/rL/Tsm6qxE/img0479.jpg Nema više plakanja nizbrdo ![]() (i pedale Kona, jeftinjak, ali imaju nešto gripa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17326 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Oruxmaps je na Androidu đabe, a ima valjda u sebi sve opcije koje ti kod GPS-a, karata, logova, editiranja, može zatrebati. Easytrails je stvarno rudimentaran, a Agaia GPS nije đabe tako da otpada ![]()
![]() |
![]() |
#17327 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() gledajuci moje postove spadam u kategoriju pozera sa hrpom "sunkica" , kazeta i relativno malo km godisnje sada, ali gledajuci topic o vertexu/fuelu na db imho ja mala beba... ![]() evo moj srebrenko je napunio 10g i ako nisam nekaj fulao odvozio je 56 000km, GT sad ima 15g i 29 000 (uvek je bio neka rezerva)... imam dojam da ti bajkovi samo stoje u garazi i nisu nis ozbiljnijeg terena vidli niti se koristili... dijeli li jos netko moje misljenje ili sam ja izrod ili sam nekaj krivo pokopcal? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17328 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Easytrails je fakat jednostavan i njega upalim i pustim i do sada je uvijek odradio svoj posao (nije se nikada crasho) kolika je tocnost to ne znam ![]() Gaia GPS (imam JB) je isto jednostavan za upotrebu, moze se i on koristiti za snimanje rute ali ja nisam tu funkciju koristio. Jedino kaj je problem je downloadanje mapa jer traje ajko dugo. @riceburner sto se tice covijeka koji ima tu garazu nemam nista korisnog za reci osim valjda da se lik preserava na DBu. vozio sam se 2x sa njime po dotki dok je jos imao samo vertexa i mogu jedino zakljucit da se lik ne zna vozit. djabe mu takvi bajkovi kada mu jedino sluze za naslikavanje i za krug po dotki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17329 |
Premium
|
Ma pisali smo ja i Danijel prije 2 tjedna o tom Dariu. Lik je nevjerojatan , mislim skidam kapu na složenom bajku , al da mi ide na živce , ide. Frajer ako godišnje pređe 1000km( i to sam puno rekao ) , vozi samo Dotku , Sljeme nikad nije vidio , a živi 10 min od tunela. Neki dan je prodavao XTR kazetu staru četri mjeseca prešla 200km?!?!?! Ajde da nema vremene još bi i skužio , kaj je najbolje ima on lampu kaj svjetli ko Betlehem , tak da i po noći može peglat bez beda. Mah , sam se bezveze živciram zbog pozera običnog...
![]() |
#17330 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dečki, evo da se i ja pozer pohvalim ![]() Legli hopač rotori ko pozeru šamar, danas sam pikea montirao nazad, a još preostaje vidjeti ide li sad kotač bez smetnji na foxa 36 pa ćemo onda dalje vidjeti što i kako ![]() Sile, hvala na alatu, vratim ti ga ovih dana ![]() Sad je pičonja složen kako treba i čekam da faks prođe i lijepi dani dođu pa da krenem s navikavanjem. Žao mi ga prodat sad ![]()
![]() |
#17331 |
sto da napisem ?!
|
a, kad ću ja vidjeti tvog pićića ?! ![]() ![]() ![]() ona piva već ima zakasnine... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17332 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ako čovjek ima novaca i volje (a ima i radionicu u kojoj si dosta stvari može sam napraviti) i da vozi malo bajk, opet - što Vas toliko živcira ? Još i jeftino prodaje stvari koje očito nisu vožene. Ako nekome treba, pada mu sekira u med. Umjesto da se živcirate kaj je u zadnje vrijeme porasla itekako prodaja ukradenih bajkova i dijelova, Vas nervira čovjek koji se vozi 50km mjesečno i realno osim što je potrošio jako puno novaca na svoje bicikle.
![]() |
![]() |
#17333 |
Premium
|
Tu imaš pravo , stvarno povoljno prodaje djelove , i kad sam kupovao od njega mi se čini kao stvarno ok lik , al opet mi ide na živce što ima takve bicikle a ne vozi ih. A ima idealne uvjete za vožnju , živi u podnožju sljemena i nema neki natrpan posao. I zbog još nečeg mi ide na živce kaj mi je netko drugi rekao , al neda mi se sad pisat , kad se vidimo vam ispričam...
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 04.01.2012. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17334 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hehe lovrixe.... Šta Reći? ![]() ja sam znači GLAVNI i ULTIMATIVNI pozer! istina da nemam bajk ni približno dobar kao dario, ali barem 10k sam do sada spichkao u njega i nije mi žao ni kune, a opet, moja procjenjena kilometraža je prošle godine bila cca 1000km! najtužnije je što sam barem tisuču stvari kupio i prodao a da ih nisam ni isprobao... JE-BI-GA!!! kažu ljudi.... nema se vremena - ja konkretno 8 do 12 sati dnevno imam neke obveze, a kad zbrojiš neke "društvene" obveze ili ružne vikende ispadne da se vozim 1 mjesečno.... mislim tak je kak je, i nemogu protiv toga.... tj. mogu... dat otkaz i odjebat fax i neimati para za prdnut u vjetar i cijeli dan se mogu voziti... meni se biciklizam svodi na hobi oko bicikla samog po sebi, jer vremena za forume i trošenje para imam, a za vožnju nemam, i ono rijetko kada stignem na vožnju - sretan sam.... kuiš? ![]() edit: poanta je u tome da ne uzimaš za zlo ljudima koji imaju a ne voze ljepe bicikle, jer ima puno toga što možda neznaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17336 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Thx, ali htio bih ipak nesto s malo boljim dijelovima u startu, bez da moram jos kupovati. A i ovako odoka ne bih rekao ni da je blizu po velicini :/ Bacio sam bio oko na ovo: http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/m...-oglas-4179549 Cuo se s covjekom prije nove godine, rekao je on da ce ici nesto u zagreb, ali mi se sada ne javlja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17338 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Lovre, tako mlad a tak lako se nazivciras zbog gluposti ![]() Mene osobno zaboli ako netko ima viska para i draze mu je biti u garazi nego u prirodi...koga veseli da sarafi i baca nepotrebno pare - njegov problem. Ja sam od onih koji gusta na kotacima u kretanju prirodom, uvijek su mi misli usmjerene na brda, staze, kako koji detalj proci, da li bi se moglo tuda biciklom ili ne, ovako postaviti teziste ili onako...a koja je kazeta iza, koliko bajk ima kila, ovaku ili onaku lulu volana i sl. trice i kucine su mi fakat sporedna stvar. Ja sam vec (okvirno) isplanirao 3-4 hebene voznje koje planiram ostvariti u ovoj godini i razmisljam kako zaokruziti financijsku konstrukciju za izlete, s kime to odraditi, kako spojiti praznike i GO da se dobije sto vise slobodnih dana ![]() Eto, s tim mislima se bavim, a ne kako olaksati bic za 100 g. Meni je na pameti samo voznja, voznja i voznja...sarafljenje i mijenjanje dijelova samo kad moram i kad se potrose. Nema sansi da zamijenim ispravan dio zato sto je novi laksi ili recimo kvalitetniji - prvo ovaj stari moram satrat ![]() Tko je za voznju u petak? ![]() Bajk je spreman, cehla pokrpane, koljeno takodjer ![]() Sva srece sto kod mene rane zarastaju kao kod divlje zivotinje. Idemo se voziti! Ima li kandidata za petak? Prognoza kaze bez padalina. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.01.2012. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17339 |
Premium
|
Ja sam za vožnju u petak. Kaj ti je na umu? Volio bi ranije malo , jer popodne idem u goste vjerojatno. Ma ne živciram se tolko , al mi smeta to , mislim ja bi ruku dao za onog Vertexa , a frajer ga ne vozi ![]()
![]() |
#17340 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja sam za ![]() tak ionak jedva cekam da se sjednem na bajk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|