|
![]() |
#17131 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovo meni nikako još nije jasno, skoro svi ovo govore za te gume. Prošle zime sam uzeo S3+, dot 3614, i po mokrom su ok, jako dobre čak, a po snijegu su mi bile dosta loše ( no to mi je prva zima kao vozač pa nisam ni znao šta trebam od snijega očekivati). Se proizvodi ta Sava možda u 2 pogona ili šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17132 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Zavisi o kakvom se snijegu prica. Ako je onaj utabani u gradu, koji smrzne prvo vece, na njemu su uglavnom sve lose jer to u sustini nije snijeg nego led. Mi pricamo o putu po kojem prolazis prvi, ili medju prvima, na kojem se nalazi svjez sloj snijega (nevin, da se tako izrazim ![]() Problem im je bljuzgavica. Sve u svemu prosjecna guma, sa niskom cijenom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17133 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Da pitam, otkud je Ford? U obiteljima imamo VW i BMW. Nikakvih kvarova nismo imali osim izmjene kočnica i redovitog servisa. Jedino ja imam VW krumpirowagen šest i Mercedes Geladenwagen. Sljedeći u planu mi je Audi sa minimalnih 312 mm diskovima. Dovoljno?
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17134 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemoraš mi se opravdavati ![]() Kao što sam rekao kad u reklami od pola minute čujem 5 puta njemačko, njemac, dolazi iz njemačke odmah sracku dobijem, jasno mi je na koju kartu se igra ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 07.10.2015. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17135 |
aka Striko
|
Pitanjce. Škoda Felicia 2000god, kad auto se auto krene voziti "hladan", prvih 5-8 km volan "trza"- "vibrira" i poslije normalno? U cem bi tu bio problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17137 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, ja sam na toj škodi često mijenjao nosače motora, lako moguće. Međutim, može biti i da je samo do vožnje pod čokom, dok se motor ne zagrije. Ne bi bilo loše i letvu volana prekontrolirati.
![]() |
#17138 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Samo da si potvrdim proces kod prepisivanja neregistriranih vozila. Bilježnik ovjera ugovora, porezna, probne tablice policija i nova prometna s mojim imenom, osiguranje, tehnički, policija?
![]() |
#17139 | |
aka Striko
|
1.3 MPi, sad ce kucnuti na 90 000 km ( nikakve muljaže s km , jedini vlasnici auta ) Citiraj:
Hvala. Vezano za pitanje uz njih. Inace na drugom autu imam Sava HP i moram ih pohvaliti, meni su se odlicne pokazale za snijeg. A volim se voziti po snijegu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17140 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ako je auto iz druge županije? Mislim da porez možeš platit kasnije(glupo bi bilo ići natrag u svoju županiju pa onda opet natrag po auto) Mene isto ovo interesira.. http://www.zvonimirbuzanic.com/regis...la-bez-tablica |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17142 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Znalci pozdrav. Jedno pitanje tj mišljenje Vas trebam. Imam doma stari Peugeot 306 1.6 16 V. (97. godište) sa 252000 na satu (ja drugi vlasnik,stvarni kilometri). Auto nije u mint stanju (jbg godine) ali mehanički je sve top. Neki dan sam mu promjenio svo remenje (zupčasti,klime i sve šta ide na velikom servisu,imam negdje zapisano šta sve),ulje,filtere i sve. I od sutra će biti registriran još godinu dana. E sad,moje pitanje je - koliko više od cijena na njuškalu mogu tražiti za njega pošto će bit friško registriran i napravljen veliki servis? I dali da to uopce prodajem ili šta da radim? Ponekad idem njime na posao i auto je stvarno ok,ali imam drugi auto i motor i nekako mislim da mi ne treba? Neznam šta bi radio,dal prodavat dal ne. Totalno sam u nedoumici sad. Koliko mogu više tražiti zbog servisa i registracije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17144 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#17145 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Usput... stvarno su odlične po kiši.. prekjučer ujutro sam bio 2-3 puta prisiljen na žestoko kočenje i auto se skoro ukopa, a ABS se ne pali ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17146 |
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 09.10.2015. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17147 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Po meni neisplativo prodavat jer si ga sredio
![]() |
![]() |
#17148 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17149 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17150 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#17153 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Jedno pitanje, imam Feliciju 97. godište i ispod volana imam neku spužvu, koja kada pada kiša bude natopljena vodom. Zbog toga imam i dosta vlage u autu. E sad skužio sam da mi negdje curi, i nisam uspio naći gdje. Jučer nakon cijelog dana kiše uđem u auto i skužim na suvozačevom mjestu lokvu vode i natopljen tepih. Nigdje okolo nema mokrih tragova da vidim odakle je curilo i što se dogodilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17155 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17156 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17157 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17158 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17160 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Alo momak, pa nije VW italijansko auto, to nemačko, na kvari se pa Bog! Koliko je meni poznato, Zubak daje poprilicno solidne popuste na oldtimere. Znam par ljudi sa starijim Octaviama i vrlo su zadovoljni (garancija, kvalitetno odradjeno, postprodaja...). Pitaj, nis te ne kosta. U suprotnom, nadjes nekog lokalnog mestra, sumnjam da je to neka drama za promijeniti generalno.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|