|
![]() |
#17101 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemoj to stavljati ako ti je život mio. Ne drži guma po ničemu. Cura to ima na svom bajku. Uzmi 70kn i kupi si WTB Exiwolf 2.1 u Bicikl.biz-u (Heinzlova kod križanja sa Zvonimirovom, malo južnije po Heinzlovoj od tog raskrižja).
![]() |
#17102 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
a jbg kad nestignem ujutro ici po nju kad rade tek od 9h..nes cu smislit ili vratit nevegalku.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17105 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imam ti jedan sic za prvu ruku Vuco, Bontrager Race Lux smeđi, malo je turistički ali ti može poslužit dok ne nađeš nekaj novo. Dofuram ti sutra, reci ak treba. Znate čime ću se počastit za prvu plaću u 2012? S jebenim autoventil zračnicama i bušenjem prokletih obruča. Daniel, kak ne stigneš, otvore, kupiš, namontiraš, da ti i uzme 20min opet imaš 40min za do tunela, to ti je i previše koji si divljak. Jed2i - sretno s prodajom Elixira na PCE ![]()
![]() |
#17107 |
Registered User
|
Šalju ti je poštom u Brežice, tamo ju podigneš, plaćaš pouzećem u pošti ili unaprijed paypalom. Povrat poreza ostvaruješ šaljući račun poštom, uplaćuju ti povrat na devizni ili preko paypala, kako dogovoriš. Za povrat je minimalna kupovina 50€, iznad 100€ oni pokrivaju troškove dostave, do 150€ ide na račun na jednu osobu da možeš uvesti u Hr bez plaćanje carine i PDV-a.
![]() |
#17108 |
Registered User
|
budem probo stic..taman se zagrijem za voznju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17110 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nego Sile i ostali tko god je zainteresiran za onog Spicy-a (jer vidim da Sile piše o njemu na DB-u) - bolje ne. Dečko nije prvi vlasnik, nema papire i nema garanciju. Lagano za papire, ali garancija je na Spicy-u (a pogotovo Zeisty-u) poprilično važna. Rame znaju puknuti (chainstay, link, headtube, top tube i downtube kod BB-a), a Lapierre-ov forum je pun primjera. @Max Fala. Ali taj WTB mi nikako ne paše za guzicu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17111 |
Registered User
|
Naravno da nisam zainteresiran za Spicya, dobro je reko Destro ko bu tog Van R i Floata R tero u breg, eventualno Pux. Nego me nervira ekipa s nastupom "imam 2k€ kaj da kupim".
![]() |
#17115 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra kad budete terali na Strmopec, onda si predocite Spicya, odmah bu vam lakse. A tko dopedalira u komadu do srusenog drveta (to nije vrh, ima jos uzbrdo, da se razumijemo) ima od mene grah s kobajom u Lugarnici. Rukavica je bacena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17116 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Challenge accepted ![]()
![]() |
#17117 |
Registered User
|
hahaha..ak ce bit ispod nule znas i sam da je to nemoguca misija..sad sam se sjetio da sam prije nekih 2tj iso isprobat onaj strmi uspon od cinovnicke do tornja i ide bez problema,2 put zaredom sam iso..tak da znam da je onaj na strmopec tezi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17119 | |
Moderator
|
Hahhahahahahaha Di si se ti prvi javio ![]() ![]() Citiraj:
Znači strmopeć je teža. I nemam SPD. I stalno udaram pedalam u pod. I neće ići onda...
![]() |
![]() |
#17121 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
BTK sile, mi idemo do klupica pa zicarom, nek se oni strme kolko oce ![]()
![]() |
#17123 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Čini se da ćemo Nikov izazov probat sutra, još nijednom nisam stavio vilju na 110 hoda u vožnji pa bi bio red da se proba ![]() Ma meni je samo do zabave, ali ako ne planiramo na sljeme poslije onda bih se mogao malo izmučiti uzbrdo ![]()
![]() |
#17124 |
Premium
|
Tko ce voziti sve sto moze, a ne gurati i svercati se, taj sigurno nece pozeljeti dodatni uspon na Sljeme - to vam garantiram ![]() Za pocetak treba probati popeti se na prvi greben...na biciklu, ne pjehe. Vec po sastavu timova vidim da ce biti zahebancija na nivou, a posto znam sto vas ceka, a vi nemate pojma - meni je vec sada smijesno. Sutra ce biti show ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17125 |
Moderator
|
Prvi greben sam ispeljao. Istina, opet na SPD-u ![]() Ne znam zašto, ali mene ove flat pedale demoraliziraju žešće, nikak da se naviknem na njih.
![]() |
#17126 |
Premium
|
Izgleda da sam ja jedini kojeg ne dira na cemu vozi. Ukopcam se na SPD par voznji prilagodbe i deri, vratim se na flat, par voznji i opet deri. Mozda zato jer sam paralelno vozio Fuela na SPDu i Seeka na flatu pa sam naviknut na brzo "saltanje" SPD-flat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17127 |
Moderator
|
Ma u pravilu sve mi je isto, osim tog tehničkog penjanja. Velim ti da mi nevjerojatno puno udaraju pedale u pod stalno (na SPD-u mi se niti jednom to nije dogodilo). Lojstek više ne mogu u komadu ispeljati (mislim na ono gore kamenje). Vidjet ću sutra, malo sam jače nadrukao shock ovaj puta.
![]() |
#17129 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#17130 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Legao u 3 + faktor x = zaspao u 4.30 - dobru zabavu zelim
|