|
![]() |
#1681 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Selleru ću javiti, što god ljudi govorili o kinezima, vratit će ti i 50 lipa ako dokažeš da su pogriješili. Sve u svemu, taman sam krenuo u Branimirovu i nije mi vrag dao mira, te sam ponovno nazvao informacije i napokon mi se netko javio. Barem sam ovaj put uštedio i ovo malo živaca što mi je ostalo nakon početne šok terapije ![]()
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Narucena dva paketa i poslana iz kine 5.12 i prvi dosao jucer drugi danas, sve skupa kostalo ni 20kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
A ovo što kaže Omerta je ustvari najbolje. Ebay i ostali funkcioniraju tako da omogućuju selleru da šalje na najeftiniji mogući način i tako budu konkurentni, no to dolazi sa cijenom da odgovornost za pošiljku je isključivo na njima. Pošto se kinezi prave ludi ako im se reklamira nešto pa koriste sve fore da bi nam bilo neisplativo, isto tako se i mi pravimo blesavi pa kad nešto stigne sjebano pa se pravimo ludima da dobijemo ono što smo tražili (a najsigurnije je uzeti pare nazad). A što se tiće poštara. Ako se sumnja da on nešto prčka po paketima - slobodno prijavi ga. Naravno, nemoj to raditi usmeno ili mailom - pismeno s potvrdom. Par takvim prijava i vjerojatno će mu reći da ohladi.. Naravno, ako se to češće dešava.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Vezano za raspravu, meni su cak znali u zgradi ostavit vrijedne pakete na kucnom pragu od stana, i isto tak nagurat u sanducic da pola viri van, ili cak 80 posto, ili su ga tako ugurali unutra da se cijeli item povinuo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
To ti je preporuceno, ali bez tracking broja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Premium
|
LJubi trebao bi jedan brz odgovor, isplati li se kupit 525 zadnja glava shimano za 300kn? polovna ok stanje? hvala joj ispricavam se ljudi bilo mi otvoreno par tabova pa sam mislio da je ovo bicikli tema, moze delete, sry jos jednom Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 20.12.2012. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pitaj u svaštari na biciklizmu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Možeš navest kako si formulirao te mailove, možda čak i c/p poruke koju si im poslao ako nije problem, imam sličan slučaj, do 27.12. mogu case otvorit no rađe bi to ovako riješio samo ne znam s kojom forom uljudno pitat/zaprijetit za refund jer da meni neko kaže nije mi stigao item, vrati pare nebih baš tako jednostavno pristao na to. Do sad nisam imao takvih problema tako da nemam iskustva preveč s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema beda.. Prvi mail koji sam im poslao: Dear kknsell, Respect. Please refund. Thank you. After I get my money back, I'll give you positive feedback and 5 stars. Robert - omerta25 Nakon njihovog odgovora, poslao sam: Dear kknsell, I know this is not your fault. I am ready to complete COOPERATION, all in the interest of further purchases and another positive experience. Of course, I will not give you a 3 stars, I will give you 5 stars but only if I get a refund for my item. Best regards, Robert - omerta25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Dajte neki prijedlog za jeftinu kupovinu. Imam još par dana do narudžbe a ne želim svaki mjesec davati banci 8kn za promet deviznog računa. Što ste zadnje naručili?
![]() |
#1695 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Je li protivno pravilima Ebaya da ista frma/seller operira na različitim accountima? Naručio sam 2 slična itema od različitih sellera i oba nisu došla, a rok za dispute je 01.01.2013. Konktatirao sam oba i vratili mi identičan odgovor. Svako slovo isto! Namjeravam iza Božića otvorit case bez obzira na moguću muljažu, samo mi se ovo čini jako čudnim...
![]() |
#1696 |
Premium
|
Eto baš o tome i ja pisao danas, koji post iznad.. Dobio momentalno refund.. Nemoj čekat niš, javi im se večeras, možda ti već sutra refundiraju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma pričekat ću još koji dan, makar sumnjam da će stići sad kad je najveći kaos ![]() Spominjali su resend, ali to ne dolazi u obzir kad znam da neće poslati dvaput...
![]() |
#1698 | |
Guest
|
Citiraj:
To je totalno nebitno za tebe kao kupca šta on odgovara, tražiš svoj refund i gotovo. Neki refund nude odma iz prve, a s nekima trebaš razmijeniti 2-3 poruke. Ali bez obzira koja su tvoja prava ne treba biti bahat i odma krenuti s nekim prijetnjama da ćeš dići dispute ako ne dobiješ refund, dovoljno je reći da ćeš im dati 5-star feedback nakon refunda i odma stiže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Može preporuka najjeftinije warm white žarulje za e27? Od 9w bi uzeo jer nekako slabije loše svjetli, http://www.ebay.com/itm/330847807704 Ili se nađe jeftinije?
![]() |
#1700 |
Premium
|
A zašto warm white? (baš mi loše izgleda).. Positive/cool white (bijelo svjetlo) mi se pokazao puno bolji..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 25.12.2012. u 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Premium
|
Pa i ne nalazim baš jeftinije od 6.63$. Za 9W je to ok cijena. Kad prođe prvi mjesec uzeti ću još E14 ali max od 7W, posve su mi dovoljne, dapače. No naravno, one verzije sa preko 100 ledica.. A vidi ovo čudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam uzeo ovo, sad čekamo http://www.ebay.com/itm/200765713149...84.m1439.l2649 Imam na paypalu "paypal balance 6$" vec dva mjeseca jer su mi "refund-ali" preko opcije send money ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Samo ja koristim obične žarulje od 60-75w koje daju 730-960LM a ove od 7w daju 560LM stoga mi je 9w,10, 11w minimum da bi postigao tu količinu svjetlosti. http://www.ebay.com/itm/110927750912 http://www.tez.hr/_hr/katalog/zarna_nit/obicne/
![]() |
#1705 |
Premium
|
Bilo je nešto govora ovdje da se ne isplati uzimati iz Kine ništa kroz prvi mjesec, jer im je kao ludnica zbog nekog praznika ili njihove NG, nemam pojma, ne sjećam se.. Može neki info? Jer ako je tako, onda mi nema smisla uzimati i čekati 2 ili 3 mjeseca da stigne, kao sa onim sranjem koje smo imali iz 9. mjeseca.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
Ne znam šta se opterećujete s time kad je gdje koji blagdan, ne znam kakve to ima veze s vama kupcima, ti naručuješ svoje i ako ne dođe u zadanom roku tražiš refund. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Guest
|
Ali poanta je da nema pravila hoće li ti paket stići bio ožujak, lipanj ili listopad kad ga naručuješ. Može se dogoditi da ti ne dođu 3 paketa u kolovozu kad se ništa ne događa, a 5 paketa naručenih taman prije kineske nove godine uredno dođu, totalno nebitno kad ćeš naručiti, rok je 45 dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|