|
![]() |
#1681 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
I to bi se moglo ici pogledat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1685 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
OPPAAAAAA !!!! LOG u ZG !!! IHAHAHAAAAAAAA !!! jedva cekam black label ![]() ![]() ![]() ![]() naravno ide se ! cak sam planirao ici u bec na njih, kad ono... dolaze u zg. samo mi je blentavo da megichi dolaze u boogaloo. bas mi i nije nesto prikladno mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#1688 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#1689 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Jel možda netko zna hoće li jedna od predgrupa na Metallici biti Mastodon? Metallica mi nije toliko napeta, ali njih bi htio vidjeti uživo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Outlaw Torn
|
Jos se uvijek ne zna koja/e im je/su im predgrupa/e. ![]() My money's on Machine Head, ali bogami ni Mastodon ne bi bio nelogican izbor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako Machine Head bude otvarao za Metallicu, ja ću ići samo da vidim Machine Head ![]() ![]() Zasad samo još u dilemi za Metallicu, nije da ih slušam više, i vratili su mi pare za ulaznicu prošlog koncerta, ali nekako mi se i neda... a i ko zna hoću li moći zbog posla
![]() |
#1693 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Machine Head mi nakon Burn my eyes niti jedan nije sjeo - pogotovo ona dva "crossover" albuma ![]() ![]() Btw. slušao sam novi album Mechanize FF-a, dosta žešće nego Transgression, ali ništa novo. Soul of a new machine je još uvijek njihov najbolji album. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo nesto preporuka friskog materijala za susjede: Rage - Strings To A Web (2010) Orphaned Land - The Never Ending Way Of Orwarrior (2010) Ihsahn - After (2010) Fear Factory - Mechanize (2010) Tko voli tehnikalije: Twisted Into Form - Then Comes Affliction to Awaken the Dreamer (2006)
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 23.02.2010. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Slusao sam ovo, odlican album, onako Cynicovski (iako slicniji drugom nego Focusu). Uglavnom Spiral Architect ekipa koliko sam vidio. Za tebe, poslusaj Continuo Renacer ako vec nisi. Odusevit ces se. ![]() http://www.metal-archives.com/band.php?id=36198 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#1698 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Premium
|
Citiraj:
Me like, bolja mi od bilo koje stvari sa zadnjeg albuma, prepekmezast mi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma je ok, ali cuj riječi...ono. ![]() Possessing my soul, you're my obsession .. jebeš taj metal ako ga kužim kaj pjeva. ![]() Da, album je onako, mekan. Ali In A Dead World i Reckoning su mi jedne od naj pjesama. Naravno, za ljubitelje žeščih zvukova, prvi album je bio zvjerski...Jesse Leach FTW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | ||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Prečupavi mod
|
UF, za pravu stvar su odabrali spot. Pica je predobra. Preporucam pogledati bonus DVD koji dolazi s novim albumom. I to obavezno ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma Howard ima takve lyricse otkad je došao, nije to friško ![]() Pod pekmezasto sam mislio ti lyircsi + mjuza, nema mi te energije kao što je prije bilo, zadnji album koji mi je dobar je The End of Heartache. Ne znam, ko da je i Adam u muzičkom dijelu izgubio inspiraciju, upravo to što kažeš, fale mi neki opaki žešći riffovi od kojih proključa krv a to su prije imali maltene u svakoj pjesmi. No svejedno se nadam da će nam opet doći i pružiti puno više od polusatnog uvoda Slipknotu... p.s. skoro nisam ni prepoznao Jessea, fino se zaokružio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
neznam zasto ljudi uopce uvazavaju "melodic" death metal..... po meni death metal mora biti brutalan, agresivan ali nikako melodican...
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|