|
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Premium
|
Ah...moram priznat da sam se razočarao...samo 3 komada medikita ! ![]() A ja očekivao exo suit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, kak da ne ![]() ![]() Konkretno, vidim po ovom što je Joz@ postao, i sjetio sam se toga, moraš nakon Lab X16, moraš pobit one stalkere koji su tamo u onom krateru gdje si mjerio sa Kruglovom. Jedan od njih nosi tu informaciju gdje je Fangov grob. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa tamo nije bilo nikog za ucmekat...hm... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Premium
|
Riješio sam X16 ! Znači još uvijek imam priliku za fangov grob premda sam već na putu za pripyat ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
hint: ne moraš i ubijat mecima, nego lijepo uzmi crvenu bačvu ili bocu plina, baci među njih i pucaj u nju. Oni će najebat, ali neće pucat po tebi jer nisi pucao ti na njih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1692 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 | |
Premium
|
Citiraj:
Kupiš medikit kad ti zatreba za 300 rupija...a kad imaš viška prodaješ ih u pola cijene...mamu im njihovu prevarantsku ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() a čuj, onda si sruši reputaciju, pobij one nedužne stalkere i imat ćeš Exo đaba. Ali, Exo na početku kad se probijaš do elektrane ti je veći minus nego plus. Tamo te bombardira i vojska i Monolith, a moraš skakutat ko zečić inače, taj Exo ti nebu dugo čuval guzicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
|
Ma znam da exo nije dobar za brze manevre...pokušat ću sakupit apsolutno sve suitse i pljuce te ih staviti u jedan stash...kad odradim zadnju misiju budem se preseravao po zoni kao najveći poljoprivrednik u selu. Jbt kak sam napaljen na ovu igru...peti put je prolazim i još mi nije dojadila! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Antimićanin
|
Paaaaa, kad je pregaziš uzduž i popreko i to po jedno 20. put, postane malo dosadna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma igra je super ![]() ![]() ali neskida se Stalker i skroz je na steam-u pa se povremeno ušteka tek toliko da nazahrđa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
|
A dobro što sam CS i COP odigrao samo jednom i to jednolično slijedeći glavne misije. Budem i njih još jednom pregazio sa complete modom i to detaljno. Znam da dosadi...evo meni se ne da više vratit Sidoroviču jer je uvijek sve isto...pri izlasku iz bara me kerovi grizu,kod garbagea banditi puškaraju,ispod mosta vojska s pljucama. Onda si razmišljam da na kraju obavim sve side qustove kod tradera i pokupim sve stashove pa kad mi se da zujat po zoni pripalim igru i zujim dok ne dosadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Premium
|
LoooooooL ! ![]() Pa jbg i doktorima se desi da im nešto promakne ! El tako druže ? ![]() Dobar wlaktrought ili kako da ga već nazovem...sada kad mi bude trebala koja pljuca za kolekciju znat ću kojim putem krenuti. Još jedno pitanjce...ona misija gdje trebam isključit brain schorcher...nabasao sam na još dvoja vrata gje treba ukucavati šifru...e sad...što se krije tamo i dal se uopće to da otključati ? Jedna su skroz u zadnjoj prostoriji gdje povučem polugu za isključivanje braina,a druga tamo negdje na sredini povratka iz bunkera...ima li da je netko shakirao ta vrata na koja mislim ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Premium
|
Fuck ! Nisam pokupio kordinate za Fangov grob ! ![]() Poubijao sve stalkere na mjestu gdje vodi onaj tunel,ali nema nikakvih koordinata...pregledao cijelu kartu i niti jedan stash nije fangov grob. Da nije to moguće samo u vanila verziji igre ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Antimićanin
|
A jesi možda pregledao sve te leševe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
Ma sve sam pregledao...bilo ih je 9 i sve sam ih pregledao...nope! Nema ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Premium
|
Evo odradio sve do kraja...ginuo sam minimalno 30 puta...kak da nastavim freeplay? Išao sam u onaj secret lab,poubijao sve stalkere i ispitao "strica" što mi je bilo ponuđeno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|