|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
BrkO mozda mi je promaklo ali nisam procitao tvoj komentar na moguci dolazak James Keya u McLaren? Iako cjenjen u F1 paddocku ovo ce biti prvi veliki tim za njega da vodi. Ljubav izmedju RB i McLarena je poznata tako da ce i ovo biti mucno i tesko pregovaranje oko transfera. Cudi me da su u Mclarenu izletili javno iako ocito jos nije ispregovaran do kraja izlaz iz Red Bulla (Toro Rossa). Jos jedan slamperaj Zaca Browna ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam komentirao jer kako je McLaren brzo objavio, Red Bull je još brže demantirao, a sam Key se nije oglasio. Istina je da McLarenu sada očajnički trebaju ljudi sa znanjem, a ne potrošeni i bezidejni inženjeri stariji od Isuove sandale tipa onaj Promodou, Goss i slični koji su zanat pekli u Arrowsu i Tyrellu devesprve, kao i vođe momčadi tipa Masni. Tak jasno da od ove sezone ništa. But next year we'll be millionares. Sent from Usreo Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Još jedan u nizu legendarnih Alonso radio na Hungaroringu > https://www.youtube.com/watch?v=RsNzq_bviZM Alonso: “I don’t know, mate. Put whatever tyre you want! The last sector is impossible so, even if you put on a rocket-ship, we will still be 11th.”. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Bandić na utrci, ubacio se ispred kamere na SkySportu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kimijev boks lose odradjen, ali ako sad skine Bottasa, Vettelu otvara cisti zrak na US da stisne Hamiltona pred kraj utrke. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#1693 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Bas to. Jbt u dva kruga je spusio 4 sekunde u odnosu na Hamiltona jer je upao u guzvu, a Bottas je nizao najbrze krugove. I sad se jebe iza Bottasa na ovoj uskoj stazi. Genijalci... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
![]() |
#1698 |
Member
|
Opali ga namjerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Merc uništio 3. mjesto za Bottasa kako bi čuvao Hamiltonu leđa Nevjerujem da je namjerno ,al je bilo pitanje vremena kada će ga Vettel i Rai prestić Sad će ga i Ricciardo proć |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Member
|
Namjerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Member
|
Namjerno je, iz aviona se vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Premium
|
Horner uživo na Skyu "I hope he doesn't understeer" i 1s kasnije "fuck" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Premium
|
Opet šeprtljavost u Ferrariju, nadam se da nije pokazatelj kraja sezone Hamilton dobio utrku nakon 1. zavoja, i da je izašao Vettel ispred Bottasa ne bi ga nikad prošao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|