|
![]() |
#1681 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa reko ajde sinoć da sjednem i odgledam tu utakmicu (makar sam rađe htio gledati šprajca) i ono švabe očito rasturaju i reko ajmo ajmo više majku mu pa penal u nadoknadi. dobro ajde odem si po malo lubenice za drugo poluvrijeme kad ono ostale strane iste samo zamijenjene boje dresova i najgluplji gol ikada... dobro ajde portugalski nama je možda gori. sve skupa se isplatilo gledati zbog modrićevog voleja, wales škarica i cr7 petom gola majke mi. |
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je zapravo ovo finale na neki način fascinantno...prvi put valjda nakon gro godina nemam za koga navijati...Ovaj portugal da ne vidim imena na dresovim i face reko da je 3. županijska liga....čovječe oni su sa 3 boda prošli skupine koja lolčina...Francuze neću uopce komentirati ali ruku na srce imaju bolji i kvaliteniji nogomet od šarlatana....ali nema šanse da za njih navijam....tako da ili finale šaha, kako je netko spomenuo ili čak i sinkronizirano plivanje mislim da ce biti zanimljivije... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1684 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
pa jbmmtr, evo se i syssko ukljucia u kampanju ![]() ![]() eo, meni se smijali ovde kad san reka da su njemci na ovom prvenstvu skupina zidara + ozil, jel su sinoc potvrdili moju tezu? indeed! s onakvim mesutom od sinoc, tesko mogu dobit i bugarsku, a ne francuze. jel francuzi ukupno igraju najbolji nogomet na euru? jesu. najefikasniji su i najatraktivniji za gledanje. jel euro ukupno gledajuci dosadnjikav za gledanje? je, no nista dosadniji od proslog svjeckog npr. + ovde je barem sudenje dobro. pc eksperti, ostanite eksperti, al za pc ![]()
#1685 |
Guest
|
|
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jel bilo ijedno prvenstvo koje nije bilo NAJGORE IKADA ![]() Nogomet uopce nije tako los. Samo sto valjda ne pobjeduju oni koji bi trebali pa nista ne valja. Da smo mi ovako dosli do finala kao Portugal bili bi carevi, direktori svemira. A ovako se radi o treceligasima ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#1688 |
Guest
|
|
![]() |
#1689 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Drobiš bezveze, pa francuzi dosad, do švabije, nisu imali ozbiljnog protivnika...Albanija, Rumunjska, Švica, Island, Irska....daj me nemoj jebat, sve velesile nogometa. ![]() ![]() S tim panjevima od reprezentacija i moja pokojna baba Manda igrala bi atraktivno. |
|
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Istina je da nisu imali bas neke zvucne protivnike, ali nije njihova krivica sto su bas na takvim protivnicima neka zvucnija imena razbila zube ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa napaljeni su su ko zečevi na taj Euro jer su doma i MORAJU ga dobit, za razliku od glupih napuhanih purana engleskih koji još uvijek misle da su izumili nogomet... Al po meni, totalno limitirana reprezentacija. Onaj Žiru je probušeni kurton, Pogba igra svoje i šta hoće, a Grizmann je ono...ima više sreće nego pameti. Nikad lakše nismo mogli doć do pehara, pasmasters. ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Premium
|
Glavno da Ziru i Grizman ne valjaju qrca ali smo mi sa udarnim napadom predvodjenim jednim Đilkošom i Kaleom trebali lako osvojit ovo ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Premium
|
S tim da se nekima puno cesce dogadja ovo drugo ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#1696 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A šta ste vi to sad napisali unazad dve stranice ![]() Irska, Sj. Irska, Island, Mađarska, Albanija, onakva Češka, Ukrajina i Švedska nemaju šta radit na prvenstvu. Ali daleko najveće razočaranje Austrijanci, veće i od Engleza - po meni i najveći krivac zašto nismo otišli dalje ![]() Finale isto zasluženo obje momčadi, bez ikakvih poguranaca što su domaćini i gluposti. I štogod pričali obadvije su vrhunske momčadi. Portugalci imaju odličnog trenera. Samo treba pogledat obrambeni red u grupnoj fazi i onoj poslije, plus što je skupio muda za stavit Sanchesa i dobili su kompletno novu momčad. Francuzi više manje od početka igraju dobro, malo se mučili sa Rumunjima i Ircima, ali ovo ostalo dosta impresivno. Imaju dve super klase, Payeta i Griezmanna i onog Llorisa koji je branio minimalno u rangu Neuera na turniru. Uglavnom, volio bi da Portugalci dignu kantu, ali je nerealno za očekivat pored ovakve Francuske, koja će ako osvoji, to napravit 100% zasluženo. |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
|
Nisu ni od nikog izgubili, mozes i tako gledat ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zašto ako je koncept da 3/4 prolaze dalje? 3 boda im je sasvim dovoljno. Gledao sam te utakmice, onakvi Mađarski krumpiri se neće desit sljedećih 100 godina, a protiv Islanda su igrali protiv teškog bunkera... I šta sve još nije ušlo, a moglo je. Bili su bolji u sve tri utakmice realno. Zato sam se i križao kad smo ih dobili umjesto Islanda, a neki su skakali od sreće 😃 Poslano sa mog Nexus 5X koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1700 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E pa tu smo, taj koncept je sranje. Ak nisi među prva 2 doviđenja. Uefa/fifa gledaju samo pare pa zato i više repki ima na natjecanjima a to je zapravo sranje jer se ekipe poput ovogodišnjeg portugala provuku do finala a realno nisu trebali grupu proć.
#1701 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nagovodno svjecko 2022 u Katru će biti 64 momčadi i trajat će 2 mjeseca. A kako je super Euro 1992 bio. 8 momčadi i nakon grupa polufinale. Čak i sa 16 od 1996 do 2012 je bilo OK. Ovo sad je komedija. Koga zanima knockout meč između Slovačke i Poljske osim tih zemalja... |
![]() |
![]() |
#1702 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Super, i kaj bu bilo ak krepa par igrača? Jebote i te fore najbolji treći, najgori četvrti. Koji proljev. Imaš prva dva i gotovo, pobjednik na onog drugog iz druge grupe i nema dalje.
#1703 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Baš kak nikog osim teških Ronaldo fanboyeva (vorda) i 'rvatina ne interesira tekma između portugala u hrvatske. Stanje današnjeg nogometa je takvo da je uvijek neko nezadovoljan i žali se. Ako prođu favoriti onda UEFA/FIFA/Masoni i Platini namještaju zato što ih je netko podmazal. Ako prođu male repke onda je to jadno prvenstvo odma. Ako padne malo golova opet neki qrac ne valja, napadi su loši, prvenstvo je najlošije i zadnjih XY godina. Ako padne puno golova isto ne valja, nisu to dobri napadi nego katastrofalne obrane i prvenstvo je najlošije u zadnjih XY godina. I tak svaki jebeni put - dovoljno je proletit kroz teme za zadnjih 4-5 natjecanja... Realnost je da nekim ljudima natjecanja nikad ne budu po ukusu jer budu svaki jebeni put našli neki totalno glupi razlog da moanaju. Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#1704 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Panda ne kenjaj ![]() Utakmica Mađarska - Austrija je bila odlična, bolja nego Njemačka-Italija. No, ovakvim formatom natjecanja, jasno se da se kvaliteta nogometa smanjuje. O tome se priča. Iskrompiraš se kao treći i bog te veseli. Spušiš prvu tekmu a u drugoj ideš na bod jer i sa 2 možeš kao treći dalje. To je problem, a ne ništa drugo. I onda se dogodi to da se dvije "male" reprezentacije sretnu u knockoutu i od prve minute čekaju penale. I da, ovaj euro je najlošiji od 1992 (godina tvog rođenja ako istinito piše u tvom profilu) otkako ja pratim. Otkad ti pratiš (2000 možda? ) tebi nije, ne znam. Ali eto, meni je. Isto kako mi je od 1990, ono 2002 bilo najlošije svjetsko. A nije bilo zadnje, nakon njega su još bila 3. Tako da nije baš tako kako ti kažeš, barem ne u mom slučaju. |
![]() |
![]() |
#1705 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Da je format sjeban je - ne vidim koja je suština igranja grupne faze sa 24 ekipe ako ih 16 svejedno ide dalje. Mogli su komotno na random.orgu izabrat koga izbacit i KO igrat odmah. Ali to ako tebe ne interesiraju tekme malih repki - jebiga druže. I Hrvatska je mala repka i većinu evropske populacije ne interesiraju utakmice Hrvatske. Da se ide na to da sve utakmice budu zanimljive, trebal bi se organizirat euro sa samo 4 repke - švabe, talijani, španci i francuzi. Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
![]() |
#1706 |
Premium
|
Inace, i u sistemu gdje idu samo prva dva dalje mozes se iskrompirat bez pobjede u skupini ![]() Jedino sto se ne cini ispravno je to famozno trece mjesto koje vodi dalje. S druge strane, 32 ekipe bi ipak bilo previse. Ne znam, mozda zadrzati 24 ali da se direktno ide u cetvrtfinale. Onda bi pak bilo previse tesko proci skupinu i mnogi ne bi imali sanse vec nakon prve ili max druge utakmice. |
![]() |
![]() |
#1710 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|