|
![]() |
#1682 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Ova grafa je bolja kupnja od Fury X. Kolika ce bit cijena kod nas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1688 | |
Banned
|
Citiraj:
LINK 5699kn web cijena za Fury X. Fury je 4-7% sporiji od Fury X i znacajno bi trebao bit jeftiniji. EDIT: Ocito su novi driveri odlicni. Pogledajte na slici Fury X,koliko je losiji od Fury (novi driveri vjerojatno) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Iskreno mislim da je ovaj put hawker u pravu, cijena ce biti manja od referentne, samo je pitanje koliko je to manje kod nas tu opet syss ima pravo. Tako da najbolje pricekat da dode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
gledajuci testove fury / fury x / 980 / 980 ti, itd itd , 390tka (bez X) je nobrainer , jos ti ostane i za kurve i čevape i td ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
|
Pa da r9 390 je totalni nobrainer, zapravo je ista stvar ko kak je bila r9 290 nobrainer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Banned
|
Imam ponudu od 2350kn za R9 390 Nitro 8gb. Skaklja me. xD Bolje nego dat 1600 za polovnu 290 koja je majnala. Edit: jedino mozda pricekat i vidit nano model. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 11.07.2015. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Premium
|
Uzmi ju hawker. To ti je jebena cijena. Pa jos 2 ili 3 godine jamstva? Kaj cekas? To si trebo odma uzet, ako neces prosljedi covjeka meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ekipa sa Tongom i Hawai GPU-ima, jeste se probali malo igrati sa VSR-om, tj. Super Virtual Resolutionom? Prilicno je jednostavno ![]() https://www.youtube.com/watch?v=gkH5...dex=27&list=WL Navodno bi trebala biti dobra stvar, budem se poigrao kad ulovim vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Džabe si krečio!
|
Evo, izpokretao ja što mogu u ovih 20 min ![]() Max rezoluciju što mogu postaviti je 3200x1800 što je blizu 4k ![]() Ne znam zašto je ta rezolucije max, valjda postoje neki razlozi. Probao sam Tomb Raider, Metro Last Light, Shadow of Mordor i Far Cry 4. Sranje je sa menijima i afterburnerovim OSDom jer se to umanji do iberlaufa. Fora je, ali je diskutabilno koliko je primjenjivo za stalno korištenje. Teksture su oštrije, slika je crispy, objekti u daljini su puno oštriji, recimo mrežasta ograda u Metro LL je onako šugava na 1080p (pričamo bez AA) a sa upscalingom je lijepo fina i oštra i lijepo se vide sitni romboidi. U Far Cry-u biljke i drveće puno finije i oštrije izgledaju ![]() Ima i fini impact na performanse isto, pošto mi je uvijek uključen Vsync, FC je vrtio na 30 fps, a inače ga drži na 60 ![]() Shadow of Mordor isto bolje izgleda, svi objekti su oštriji, a posebno se skuži na granicama i preklapanju objekata. Ali sam opet izvrtio bench sa vsyncom pa je bio lockan na 30fps. Uglavnom se treba poigrati i sve ovisi od igre. Bolje i oštrije izgleda, ali fino udari po perforansama. Ne znam kakva je to rezolucija - 3200x1800, ali je skoro 4k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Vi ako cete raditi virtual upscale 4K rezolucije nece vam pomoci ni narednih 10 generacija grafickih kartica. Mislim ono, jel vam nije dosta 60 FPS-a u 2560 x 1440,sad jos i 3 x upsale,WTF.Nije ni cudo sto dev timovi izmisljaju kojekakva sranja 8k, 16k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Hawker ako je moguce evo i ja bi jednu kupio po toj cijeni. Bas sam u nabavi novih komponenti a ovo je predobra cijena da ne bih pitao. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Baš...meni nije jasno ni zašto se gnjave sa 100 vrsta antialiasinga uz 4k rezolucije, mogli bi možda uštedit milijardu-dvije tranzistora |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Banned
|
R9 390 vs GTX970 https://www.youtube.com/watch?v=k9cKZiJw6Pk EDIT: Sorry,po toj cijeni je samo jedna. Vjerojatno moja. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 11.07.2015. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Hehe neka. Uzivaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Imam tu VSR opciju vec neko vrijeme pa sam isprobavao. Nemam 1080p monitor, pa sam probao staviti tu rezu, sve normalno radi, samo sto naravno stvari izgledaju ostrije. Vise me zanima FRTC, samo se moram nagovoriti da updejtam drivere da isprobam.
![]() |
#1710 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Ovo me samo zanimalo kako radi i da li radi uopće, pa sam podijelio ovo malo iskustva na brzinu ![]() Ali simpatičan mi je ovaj, rebel, "fuck the world" stav, moram priznati ![]() Zabavno ako ništa drugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|