|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
The beast has spoken. Nakon ovoga sreca ako budu igrali LP sljdece godine. |
![]() |
![]() |
#1682 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ja kao navijač Reala sam samo čekao da izgubi,jer istini za volju ,igraju već dugo jako loše,samo se to ne vidi na lošim protivnicima.Izgubio je Real sve jake utakmice ove sezone osim Barce. Sociedad,Madrid,Valencia,a s obzirom na formu ,već se bojim srijede.Moglo bi se dogoditi da ostanu bez kupa već za tri dana. Bez Modrića jako slabo funkcioniraju defanzivno,jer Isco je danas bio jako loš.Valjda kad je obrijao bradu ,izgubio dio talenta?Ronaldo nevidljiv,jedino Marcelo i Bale za pohvalu. Očito je Modrić ipak ključ uspjeha!S ovakvom igrom neće osvojiti ništa,kao ni Barca.Opet Atletico može do naslova ove godine. I da,vidite kako se dočekuje veličina,s 40000 ljudi,A vi ,ne valja Torres!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Enrique je lošiji trener od Krune Jurčića.. Uspio je od 11 igrača koji inače sami riješe utakmicu napraviti skupinu bezidejnih momaka koji se trude preći sredinu igrališta i uputit udarac u okvir jednom u poluvremenu... Nevjerojatno! |
![]() |
![]() |
#1684 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Barcin problem je što su menadžere išli tražit u ljudima koji to nisu. Prvo Martino, sad Enrique. Osim ako dovedu nekog trenera, a ne ljude koji su još zeleni za ušima, mogu se pozdraviti sa titulama na neko vrijeme.
![]() |
#1688 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobar je gol zabio Jordi Alba. ![]() CFC je prošao dalje u FA kupu. Pao je Watford s 3:0. Doduše sva tri gola su pala u drugom poluvremenu. Sutra Wimbeldon - Liverpool. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Jese me razočarao,onaj dugokosi kae potrgao Balea na početku ga je own-o,3 puta majstor ide na desnu stranu i 3 puta ga dočega i uzme mu loptu bez prekršaja...jbg nisu iskoristili svoje šanse,to je to,nije modrić danas niš falio,falilo je malo sportske sreće koja je otišla u korist Valencije... ![]() Nikad glasan,samo jasan... ![]() Točno sam znao da će to Neymar napravit...jer ga je pratio...i mislim si ,sad kad udari loptom od pod,ovaj će pokušat....kolko znam,lopta je golmanova dok je ne ispuca... |
|
![]() |
![]() |
#1690 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Oscojacije su prestale nakon dva remija s sirotinjom iz premiershipa i pobjedom nad nizeligasem? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Zanimljiva stvar oko ovog Barcinog poraza je da je Sociedad sad u ovoj sezoni razbio Real (4-2), pobjedio Atletiko (2-1). Eto sad i Barcelonu (1-0). 4 pobjede, a 3 od njih protiv vodeće 3 ekipe u ligi lol
![]() |
#1693 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Baš opravdan potez Enrique-a da odmara Mesiju i Neymara. |
|
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U barci se dugo kuha vec, a razlog tome su odlazak zubizarete i puyola, pocelo je sve otkad je pep otisao, kvazi trenere i kvazi strucni kadar... Mislim da ce se raspast ko kula od karata ![]()
#1696 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema tog kluba koji nema krizu nakon uspona. Neki godinu dvije a neki i vise.To je tako bilo i bit ce. Nakon sto prevlada krizu ako je velik klub opet se vrati na vrh. Nogomet jelte Zadnje izmijenjeno od: spawn. 05.01.2015. u 21:32. |
![]() |
![]() |
#1697 |
Premium
|
Ma sve to stoji, al njima je kriza vec cetvrtu sezonu ![]()
#1700 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Gledao highlightse FA Cupa, nit City, nit United se nisu baš iskazali no kad sam došao do Liverpoola i Wimbledona umro sam skoro od smijeha, nema veze što je tek početak godine dobili smo komediju godine, Akinfenwaaa! ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | |
Premium
|
Citiraj:
Bit ce tu velikih promjena, prvo u upravi, a bojim se i u igrackom kadru ![]() Tzv šok terapija ![]()
![]() |
#1703 |
Premium
|
Al iskreno, kakav retard moras bit da otjeras legendu kluba kad smo kod Gerrarda, pa covjek je igrao vrhunski nogomet bar jedno 15 godina... Ima da mu dignu statuu nasred enfilda i da ga gledaju ko boga jos iducih 20 godina, jer vecinu stvari koje je Lpool napravio i engleska repka, Gerrard je bio jedan od bitnijih sudionika
#1704 |
našikan pravim haos
|
Problem je kaj engleska repka nikad nije niš napravila. Njihov problem je oduvijek bio što imaju dva ista centralna vezna(Stevo i Lamps) koja su preslični da bi se nadopunjavali. A oba su predobri da bi ih se ostavilo na klupi. A za Liverpool jebiga. Trenerova je zadnja,ne zadovoljava više potrebe modernog nogometa. Spor je,kasni u startove,automatski pridobiva žute kartone,kondicijski više nemože zadovoljiti 90+ minuta. Koncentracija isto nije tu ko prije. Neki će se složiti da je izravni krivac za gubitak titule prošle sezone...i neće biti sasvim u krivu. Juventus se isto tako riješio Del Piera...bilo mi krivo al jebiga,to je koji puta cijena uspjeha,pogotovo kad igrač MISLI da može još dati na terenu. A misliti je kurac znati. Stoga postoje takve lige ko MLS,Indijska,Australska...za veterane da ubiju još koju plačenu godinicu trčkaranja na 30% snage. |
![]() |
![]() |
#1705 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ne bih rekao da je to tjeranje legende. Ljudi su mu dali do znanja da više ne mogu računati na njega kao vaznog igrača koji će startati utakmice i stalno igrati, što je i razumno. Nemre on više igrati k'o prije, a on sam si ne zeli dopustiti da bude igrač za garbage time. Opcije su mu bile mirovina ili odlazak. S obzirom da odbija mirovinu, jedino što moze je odlazak.
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
Ma stoji to da pricamo o Realu ili nekom velikom klubu, ali realno zamjene mu i nisu neke imho. Nije da imaju roster za bacanje pa ce ubaciti nekog, i ovako star i sakat im odigra nelosih 60minuta. Slazem se pak s troubleovim misljenjem, nogomet je nazalost/nasrecu dosao do toga da danas valjda ni jedan prosinecki nebi opstao, jer danas samo kompletni igraci opstaju. Ipak sam misljenja da i ovakav star i bespomocan moze vise dati ekipi kao lider na terenu, nego ko neka njegova random zamjena.
#1707 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
On ako odigra i jedno poluvrijeme kak se spada, kamoli 60 minuta. 'Ebiga, zvuči to možda kao da nemaš poštovanja za svoje legende, ali takav je sport.
![]() |
![]() |
#1708 |
našikan pravim haos
|
Sve je to profesionalizam. Čekaj još par godina permanentne amerikanizacije sporta pa buš vidjel kako Arsenal seli u Pariz,Inter u Dohu a Rijeka u Speziju. To kaj se tebi srce drapa je vlasnicima klubova bitno ko i problem krumpirove zlatice u Angoli. Uspjesi se zahtjevaju samo zbog merchendise profita,ne zbog samog uspjeha. Pitajte samo navijače Seattle Supersonicsa ![]() (P.S. za one koji misle da se to nikad nebu desilo "nama".... pogledajte slučaj Hull Citya,koji je gazda preimenovao u Tigers jer je City preobično,pa je gađan paradajzom,pa je vratio City u sredinu al do kraja sezone,da se navijači "prilagode") Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.01.2015. u 20:00. |
![]() |
![]() |
#1709 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1710 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I u nekom nemogućem scenariju dogodi se da nagodinu Liverpool digne PL ![]() Stivi Đi bi si izgrizao laktove i guzicu od muke ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|