|
![]() |
#1682 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Moj je medu prvima bio sa banggooda, a isao je na carinu. Isto kada sam skuzio bio siguran da cu morati platiti jer svi koji su isli na carinu morali su placati. Samo ovi koji bas zaobidu carinu ne placaju PDV (da nije preko banggooda)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1684 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Fala decki na potpori! ![]() Debela vecina modela s banga, barem po IPS-u, nije vidjela carine, a moj se zaputio u tom smjeru. Koliko kroz svoje i tudje iskustvo znam, ipak vecina stvari koja udje u "IPS carinski postupak" bude ocarinjena tako da je realno to i ocekivati... Nadam se da cu ipak biti @zackojeve srece. btw. posaljes mi ss ili tracking broj na pm, ako ne zelis na forum, da vidim kako se tocno odigralo u tvom slucaju? |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Potvrdio mi je i frend maloprije da je i njegov Cubot sa banggooda otišao na carinu danas. Međutim to ne znači da će bit naplaćen PDV. BTW smanji sliku s trackinga, razbio si template foruma ![]()
![]() |
#1687 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskreno, koliko je pocelo stizati paketa iz "Svedske" u zadnje vrijeme nije ni cudo ako provale da nesto tu smrdi. ![]() A mozda cak imamo, medju casnim redovima ovdje, i krticu koja uredno dostavlja tracking brojeve čika Linu . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1689 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Narucio sam THL W100 bijeli na banggoodu 20.8 i danas mi jave da ce tek biti za 6 dana sto ja ne zelim cekati. Poslao sam ima da zelim refund order number xxxx. Jel se to tako radi i ocu li ga dobiti i kad ce se novci vratiti na racun? I da vas jos pitam za drugi mobitel ovo: Iz svedske imam tracking da je poslan za hrvatsku 21. Oće li biti u Dubrovniku do petka jer je osoba koja ga treba preuzeti na toj adresi jos samo do petka i mogu li promijeniti adresu dolaska ako dotad ne dođe? Molim vas za info.... |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
|
Smatrao sam i sam da je samo pitanje vremena kada ce se ova shema otkriti, sada su se neki znakovi u tom smjeru i pojavili, jer je nemoguce da odjednom barem 3 komada po IPS-u idu u postupak. Ili se u petak/ponedjeljak nasao revan carinik, mozda dosao bas s godisnjeg fino svjez za posao. Kako god, bude puno refreshanja stranice danas/sutra... Imam visoku rezu na monitoru pa nisam skuzio da sam unistio forum ![]() Ispravljeno, al sada moraju i ostali ispraviti moj q. Da se barem malo vratimo na temu, na antelifeu je slijedecih 6 sati fina akcija za thl w8+ od 180$. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pozdrav društvo Planiram za firmu naručiti još 8 komada Lenova A820. Tj platili bi paypalom od firme, a telefone za nagradu podijelili zaposlenicima bez ikakve obveze. Moja briljantna ideja ![]() Nego, postoje li šanse ako naručim 8 komada, da to može zaobići carinu? Jer ovo bi moglo biti papreno...
#1692 |
Premium
|
Ako BG gore zakelji švedsku naljepnicu i naši to 'popuše', zašto ne. E sad, obzirom da uvozi firma, moglo bi biti čupavo jer će taj uvoz morati biti pokriven papirima. To moraš s knjigovođom riješiti.
#1693 | |
Premium
|
Citiraj:
Mogu pustiti kada dodem doma da ne trazim sada na mobitelu tracking broj. Makar do tada mozda vec bude novosti
![]() |
#1694 |
Guest
|
evo pogledaj moj : ![]() stvar je u tome što kod tebe piše da je došao iz singapura pa u švedsku... kod mene nije takva situacija. a zašto je to tako neznam. zašto sada odjednom piše taj podatak da paket dolazi iz singapura pa u švedsku.... |
![]() |
#1695 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da su mi unaprijed rekli prošli tjedan da nema šanse da mi pošalju račun na firmu... čudno, ali tako je.
![]() |
#1696 |
Antimićanin
|
No dobro. Ovako i onako sve ide na carinu. Samo je pitanje oće naplatit pdv ili ne. No, ukoliko se netko negdje hvalio i pohvalio ili se zaposlio u carini pa se mora dokazati, eto pada prometa za banggood u hr ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Da, odsad to uvijek pise. Mislim da nikako ne treba racunati da ce zaobici carinu. Ja sam narucio i tablet, sto je ipak onda dosta veci paket, pa javim dal su mi lupili pdv. |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1700 | |
Premium
|
Citiraj:
Treba i provjeriti sa nekim tko se kuzi u sve to jer uopce ima osnove za pdv? Mislim ovako na prvu ima, ali mozda banggood sve to rijesi u svedskoj...
![]() |
#1701 |
Premium
|
Moraš biti školovani majstor za raznorazne Bosch pumpe. Trenutno ne zapošljavamo, no ako uleti neki bespovrati kredit od EU, moglo bi svašta biti ![]() uglavnom, odlučili smo nagraditi vrijedne zaposlenike s uređajem koji nas ne košta puno, a lijepo se vidi. Tj bar bi mi htjeli da ne košta puno...
#1702 |
Premium
|
Šteta. Krive sam struke. Utjeha mi je da imam vlastitu firmu pa mi je šefa lako nagovoriti za novi mob/komp/bilo šta. ![]()
#1704 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Na paketu mora biti oznaka da je iz kine i onda nešto mogu |
|
![]() |
![]() |
#1705 |
Guest
|
kad sam ja primio paket, mrvicu je bilo vidljivo po rubu da je nova naljepnica naljepljena preko stare. s tim da ako netko želi odljepiti ovu novu da bih vidio staru naljepnicu najvjerojatnije bi sve poderao. sad dali postoji koji drugi način da sazna od kud je paket neznam. |
![]() |
#1708 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni nije bilo Singapure na trackingu kao nekima, čudno http://prntscr.com/1ni9tx Linić čita ovu temu...
#1709 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1710 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj: