|
![]() |
#1681 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Pa što sada, ti tako koristiš mob i gotovo.. Nije to ništa loše, sramotno i tome slično.. Ali uz nekakvo normalno korištenje mobitela kao smartfona, 2 dana su vrh kod više-manje svih modela, naravno uvijek ima iznimaka.. Teško je definirati normalno korištenje.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1682 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Jel ti problem sa tim iber mobom i najboljom one x baterijom na svijetu stavit 1 (da JEDAN) ss od vremena korištenja displaya u tih 5 dana!?!? I da, paralela sa čovjekom od 55g i dalje stoji jer to nije uvreda, to je ČINJENICA kako i koliko KORISTI mobitel, a o tome je ovdje riječ. To što si ti arogantan i uvredljiv, a još više to ŠTO NE ČITAŠ POSTOVE je tvoj problem momče ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Premium
|
Momče, nisam ja uvredljiv niti arogantan (ali stalno s tim egoističnim izjavama ideš) nego sam napisao u svom prvom postu da ta power save opcija uopće nije loša, s mojim korištenjem sam dobio jedan dodatan dan korištenja (uopće nebitno na koji naćin ja koristim telefon). Ono što sam napisao i htio reći je da je ta funkcija koja dolazi s novim JB-om dobra stvar. Tvoj sljedeći post uopće nije bio vezan na to tj tu funkciju nego si odmah počeo o mojem korištenju, da je to sramotno itd... Ugl, molim te pročitaj moje postove ponovo (s razumijevanjem, polako ako treba) pa mi odgovori na zadnji post, ništa drugo ne tražim. Očito je da ako kupiš high end telefon i ne potrošiš bateriju u jedan dan, ti si sramotan korisnik i trebaš se pokriti po ušima i šutiti. Kad smo kod toga, koliko ti je trenutno iskorišten CPU na računalu? jesi li ti onda sramotan korisnik PC-a ako ti je većinu vremena PC ispod 50% iskorištenosti? Nadam se da kužiš što želim reći. |
![]() |
![]() |
#1684 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Čovjek je tražio SS upravo zato da se vidi način korištenja mobitela, jer kad netko dođe i vidi tvoju izjavu kako ti traje baterija 5 dana, a njemu "jadnom" pola dana, onda se čovjek uzruja, počne kopati po mobitelu, sjebe particije i onda ostane bez mobitela, još uvijek razočaran jer nije uspio postići tvoju razinu kvalitete izdržljivosti baterije. To je jedina stvar. Druga stvar je ta što imaš flagship smartphone, zadnji krik tehnologije u mobilnom svijetu, koji ti služi za telefoniranje, i to je ljudima isto čudno. E sad, ukoliko nisi dobio mobitel na dar, onda je to bacanje para, bar po meni. No opet, tvoje pare. A treće, ovo je forum. Kad si već postao neku informaciju, budi spreman i primiti kritike na nju. Ne treba se pjeniti. ![]()
#1685 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Po meni je totalno debilno imati one x, a da pod korištenje baterije na ekran ne otpada niti postotak. Ko da kupiš ultra hd xx blabla tv i slušaš radio na njemu. I to sa produljenjem trajanja sa 4 na 5 dana mi je neshvatljivo. Isto bi trebalo biti bitno jedino za život u šumi, bez el. energije u blizini. Prištekati telefon na punjač svaki četvrti dan, nevjerojatan napor. ista radnja oduzima 6 sekundi po danu, od njih 345.600 u četiri dana. Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 14.12.2012. u 12:14. |
![]() |
![]() |
#1686 | |
Premium
|
Rasprava (opet) ode u krivom smjeru ![]() Citiraj:
![]() @alengrosevic Općenito na forumu vlada misljenje da vlasnici smartphonea trebaju iskoristavati sto vise njegovog potencijala i ja se s tim slazem. Ti očito nisi jedan od takvih korisnika, ali bože moj, dao si svoje pare za Hox, ti ga koristis i na kraju krajeva si zadovoljan. I nema potrebe za nepotrebnom nervozom. Nitko te nije napao, niti vrijeđao ili ja to nisam nigdje vidio. Uostalom sta si očekivao kad si napisao da imas hiend smartphone kojes koristis za par kratkih poziva dnevno? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1687 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Znate, ima ljudi kojima u garaži stoje po ferrari, porsche i lamborghini i oni ih: a) nikad ne voze na stazi, b) nikad ih ne voze van grada ili c) uopće ih ne voze. Usmjerite negativnu energiju na njih jer oni to zaslužuju, a ne na čovjeka koji mobitel koristi za telefoniranje ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
dark paradise
|
Da li je HOS od htc-a najbolje što se da naći za 2500Kn? Vidim da ga već dosta ljudi ima pa možda pokoja pametna ![]() Ili možda neki ekvivalent? Thx |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
prije par dana softver mi ponudi ažuriranje na JB sve prošlo ok ali primjetim da mi je spajanje na net puno sporije bilo preko wlan-a ili mobilne mreže pokrenem preglednik (bilo koji) pa se dugo ništa ne dešava cca 10 sec. i onda odjednom počne otvarati stranicu Tako i aplikacije market , m-zaba i sve druge Mob je tvornički na sve mreže i nije mjenjano ništa osim HTC ažuriranja Dali netko ima sličan problem ili zna u čemu je štos? |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam napravio update na JB na HOX i požalio. 1. Zvuk mi se utišao, jačina zvuka prilikom poziva je znatno opala, jedva čujem sugovornika ako je i malo buke/žamora oko mene. 2. Pojavili su se problemi sa bluetooth vezom, počela je prekidati u spajanju na auto. 3. Debug USB je uvijek ON, iako je isključen u postavkama on se uključi čim spojim USB. Mogu ga isključiti, ali čim ponovno spojim USB sve iz početka. 4. Ekran je uvijek uključen prilikom punjenja. Isključim tu opciju iz postavki i sve ok, sve do slijedećeg reboot-a, postavka se sama ponovno upali. Ovo je bio bug i na ICS. 5. Prilikom dodavanja novog sastanka u kalendar njemu je UVIJEK default google kalendar. Za nas koji koristimo exchange i druge kalendare, a ne google, ovo je koma. Ukoliko ručno ne odem i promjenim kalendar u exchange, on ga upisuje u google kalendar. Prije sam morao samo prvi puta odbrati ručno drugi kalendar i on bi nadalje taj kalendar imao kao default i pisao u njega. Ovo uz glasnoću poziva mi je najiritantnije. 6. Počeli su mi pucati pozivi. Ovo nisam siguran da li je do JB ili VIP-a pošto sam u isto vrijeme prešao i na VIP, ali nakon prva 2-3 dana se nije više ponavljalo, tako da se nadam da je to bio VIP problem. 7. JB Google Play aplikacija ima jako krasan BUG, nije do HTC-a. Neke aplikacije koje nesmiju biti na kartici, on prebaci sa interne memorije na karticu (npr. email aplikacija Enhanced Email). Prilikom svakog restarta telefona pobrišu se sve postavke aplikacije zbog toga. Vjerovatno utječe na još neke aplikacije, ali sam ja to primjetio na ovoj. Ima li netko iste probleme i ima li rješenja? Nisam do sada radio root na HOX, ali se ozbiljno razmišljam napraviti jedan i puknuti ICS natrag na njega. Ovo su svi problemi nakon čistog hard reseta mobitela nakon update-a. |
![]() |
![]() |
#1694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
HTC sensation, ima ga na korištenju par dana, zanima me zašto svaki put kad ga stavim puniti on odmah ode na net i provjerava sinkronizacije za sve moguće aplikacije iako nisam ništa uključivao? kako to isključiti? |
![]() |
![]() |
#1696 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1698 |
Fresh Juice
|
Jep, sve na internoj memoriji se gubi. Ostaje muzika, slike, itd. |
![]() |
![]() |
#1701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1702 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Izašao novi update za HOX, oko 15mb, ja ga dobio danas. Nije ispravio ništa šta sam trebao. Piše samo ispravljanje sistemskih pogreški ili tako nešto. |
![]() |
![]() |
#1704 |
Premium
|
Pozdrav, napravil sam sranje, koristim custom recovery, TWRP i išel sam nekaj dirat, tj pobrisal cijeli mob, i usput izbrisal OS imal sam JB.. Kak dignut novi OS gore? Koristim alat HTC One S AIO Kit, i vidim da ima opciju flash kernel, kak dalje? |
![]() |
![]() |
#1705 |
Premium
|
Počeo je dolaziti JB na HOS http://www.droiddog.com/android-blog...y-bean-update/
#1708 | |
Premium
|
Citiraj:
Dan i pol.. Al sad stavljam opet stock JB, pa bumo vidli, al kolko vidim ima valda neki bug, kaj ždere bateriju, nadam se nekom fix-u il bar update na 4.1.2.. Za one koji ne znaju, primjerice mene, najjednostavniji način, a da se ne radi downgrade hwboot.. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2068754 |
|
![]() |
![]() |
#1709 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam sensationa, firmware 3.33, hboot 1.27.0000. Znaci nemogu S-OFF napravit sa revolutionary. Našao sam ovo: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1614617 Pa me zanima dal cu sve moc vratit na S-ON, u slučaju reklamacije, jer mi je ipak žao profućkat još tih 1 god garancije, te dal je neko to pokušao, jer ima nekih spika sa spajalicama, žicama whateva. |
![]() |
![]() |
#1710 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kako gasit aplikacije na HTC-u, imam Wildfire i Desire? |
![]() |
|
|
Oglas
|