|
![]() |
#1681 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Bootsi su jebeni zakon za neke supportove kao što je rečeno. Možeš harras, stojiš malo sastrane i nafilaju te za 20ak sec, gankaš negdje, izgubiš pola hpa, dok se vratiš na svoj lane full si, healaju brzo... Daju malo armora, i ms je dosta dobar kad treba inicirat, npr maidenka može sustić nekog za freeze i slično. Sad se napokon koriste za ono za što je predviđeno, a to su roaming supportovi.
![]() |
#1682 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ma daj nemoj me kebat ak trebas speed imas Phaze bootse, ja njih uvjek nakacim Maidenici em sto dobijes speed dobijes i dmg ovaj tranquil je bio idealan za farm u sumi ili za rani heal nekim herojima sad je za nist
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da, phase je puno bolja opcija jer moreš trčati i preko kripova, a kod ovih te krip šamari i onda se vučeš skoro ko krepani. uostalom, ti bootsi su dobri samo ukoliko je team previše retardiran da kupi koku (iltiga magare kod vas na doti2) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
~~~
|
bas sam jucer popljuvo tranquilse na playdota forumu ![]() fino su mi se svi suprotstavili i hvalisali nove TB i zakljucali temu hahah koji mulci
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Jedem skoro svaki dan.
|
Citiraj:
Phaseice su skuplje, a uzmi u obzir da s maidenkom u prvih 5 min moraš kupit i flying i još jedan set wardova i eventualno smoke/sentry.
![]() |
![]() |
#1686 |
~~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
~~~
|
kako ces usparati za blink ili sta god bez farma ? pa nju ce prvu klat u gankovima jer je najslabija ona mozda je support heroj al bato nemozes samo stajat i cekat njoj ja minimalno nabijem phaze+drum a onda avatar i sta dalje vec ide...
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
To mora da je u nekim ~3000 rating gejmovima. Igranje bez dobrog suportanja iznad 4000 je skoro sigurni poraz. Ljudi nikako da razume značenje supporta. Zadnji put kad sam na cm imao phase, drumse i bkb... To sam morao imati sreće u pm. Inače sve pare idu u supportanje. Tek kad su wardovi na cooldownu i u inventory-u imam bar 4 sentry-a, tek onda mogu razmisljati o luksuzu kao sto je bracer. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Premium
|
evo jucer sam se isel zafrkavati s CM da vidim kak brzo mogu uzeti blink ![]() kupio kokos, kupio upgrade, uzeo wardove, uzeo sentry za brooda, kupio basic boots i u 14. minuti kupio blink ![]() ajd dobro, dobio sam FB i kresnuo kojeg kripa nakon ganka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
~~~
|
ti si onda ili agresivan ili igras sa prijateljima no svaka ti cast ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Jedem skoro svaki dan.
|
Ma od zadnjeg patcha se dobiva dost više golda po minuti, da samo stojiš, ne dodirneš ni jednog creepa i ne umreš, imaš golda za flying i wardove u 3. minuti. Ubrzali su igru, me like ![]()
![]() |
#1694 |
~~~
|
zar nije to bila funkcija -em (easy mode)-a ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Premium
|
i tako...frend i ja poceli dotu2, trenutno smo lvl3 i skoro svaki put dobijemo njubove u tim koji neznaju wardati, kupit kokoš i igraju ko debili bez mozga. Stavim west europe, engleski i opet mi se najebu rusi s cirilicom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 | |
Jedem skoro svaki dan.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Premium
|
magina - povecali AoE ulte axe - povecali regen, povecali duration i smanjili cd za prvu bloodseeker - povećali damage, dobiva full gold ako mu se zalijepi za dupe a ne ubije davion - smanjili cd za stun void - smanjili cd za ulti, ima 1000ms i phase u ultiju i blink mu smanjili cd (WHAT THE FUCK???) huskar - povecali trajanje speara i bolesno pojacali heal legion - smanjili cd na treci skill lion - sa scepterom ima mali AoE slark - dobro smanjili mu pounce dmg ali i cooldown na ulti sniper - još više range-a blink - bez manacost-a je prejak za early gankere poput slardara, tiny-a, earthshakera i ostale kojima fali mane evo, to je od mene...previše noob friendly pogotovo mutavim pojacavanjem lategame heroja u early-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Premium
|
Ovo je pub patch da. Blink možda na strenght herojima. Ne moraju prvo kupit arcane's da udru jedan combo... pogotvo Tiny, Q+W i bez mane si ionako. Ostalo, sve sitnice po herojima koje nemaju baš nikakvog utjecaja u pro sceni i ozbiljnim mecevima. Izuzev Alchemista i Eearth-a. Slark je ionako iritantno OP sa onom ulti, neka su ga nerfali bar malo. Sniper je... sniper. Mogu mu dat i global range, jadni midget beskorisni u svakom ozbiljnijem game-u sa dobrim igračima bude zadnja rupa. Isto je sa Drow... Vagina, do sada sam možda 3 puta vidio da ta njegova ulti ima neki značajan utjecaj u teamfightu. I to sva 3 puta na youtube-u. Njubovi AFK farmaju do 40e minute ili koriste tu ulti za KS pa puknu ulti na str heroja sa full manom... Void-u je ovo dobr buff, jer bi do sada potrošio 2 sekunde dok se doguzaš do heroja kojeg želiš ubit ako zahvatiš sa ulti par creepova i 3-4 heroja. Bloodseeker... tragedija, igram ga tu i tamo kao counter slarku da se štakor ne može maknit sa strane i regenerirat. Ovo mu nije nikakav buff. itd... Huskar možda opet bude dobar. Lionu za sprd kupiš ags ako imaš Magnusa/Enigmu u timu. Ma sve u svemu OK je to. Najdraže mi je šta ona paučina ne može bježat više van mape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
~~~
|
Citiraj:
ovo je retardirano do bola to su trebali sniperu dat sa aghanimom (dmg splash) de nek mi neko kaze sta su feniksu napravili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Jedem skoro svaki dan.
|
![]() |
#1710 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Bloodseeker je underrated a jako dobar counter za slarka. Ne može samo otić malo dalje i regenerirat se svakih 10 sekundi(jedino s ultijem). A Rapture ne može dispellat. Silence ga isto kolje early game. Force staff i blade mail i više manje ga svaki put ubiješ solo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|