|
![]() |
#1681 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#1682 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Pa neznam sta brijete svi, ja jucer i danas igram najnormalnije bez ikakvih problema osim sto je EA server najavljeno bio down danas ujutro. Nikakvih problema bez obzira jel koristio "Play Now" ili manual trazio server. Nego daj mi recite gdje vidim ping kad sam u igri. Sa tabom vidim samo score, kill/detah ali ne i ping!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1683 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
U server browseru normalno: ![]() A u igri... pa tu je već malo mutavo ![]() ![]() Obratite pozornost na pingove svih igrača na SS-u ![]() A ušao sam na server kojeg je browser izlistao sa pingom 47 ![]() Well done EA offline, server provideri, ili tko već... ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.03.2010. u 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
@hammer of thor,a odkud tebi da je to ping ![]() ono,cisto sumnjam da neki imaju ping 0,neki 200 itd a nigdje laga,prije da je to nesto drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
fino je cijela friends lista pobrisana,bas super,sad sam dodao ponovno one za koje sam se sjetio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1692 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
e sad ni meni nije jasno, znam da sam gledao još i prije bete Arica Harbour gameplay snimke. http://planetbattlefield.gamespy.com....Detail&id=310 naslov Africa, u tekstu Arica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ajde nek me netko doda ja sam više u godinama ne mogu ja sve sam.... MichelGTX mi je tamo nick..... EDIT : Evo sad očajan trebam pomoć. Nikako riješuit problem sa kontrolama. Stalno mi miš gleda u pod a imam originalnu igru...... Uđem na server i obično odma po spawnu miš dole...... ni resetiranje kontrola na default niti čupanja usb-a nije pomoglo ! ![]()
S3 Trio 64 , Voodoo 2 , Kyro 3d , GeForce MX 440 SE , Radeon 9000Pro , 6600 GT , 9600 GT , 260GTX , 560GTX , 760GTX, 1060 GTX, 1080 GTX, 3080 RTX Zadnje izmijenjeno od: Michel. 10.03.2010. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citam na forumu gdje sam uzeo server , Dice odgovara da im treba par dana da sve to rijese, nedaju da se novi serveri dizu i nemaju pojma zasto se frend lista obrisala. Jedino sto znaju je da na R5 serverima pb kika dok na sadasnjim R6 pb nekika XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
OT: Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1699 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Guest
|
dobio igru, ali nemogu nista, stalno mi javlja failed to create account. jel to server pao ili je nesto do mene? |
![]() |
![]() |
#1701 |
Inquisitor DeathWatch
|
Mislim da moras prvo na ea.com, napravit acc, i onda kad se ulogiras u igru, upises CD-key da ti ga veze uz acc. Ja imam acc jos od BF, pa sam se s tim ulogirao.
![]() |
#1702 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Guest
|
da. dosla je jucer jos, samo nisam izlazio po onoj mecavi, postar ju je uspio ugurat u sanducic ![]() zmalamuth thx, uspio sam. |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo nekih dojmova nisam igro bas sada previse al da kazem dve, tri Plusevi: -zvuk, -grafika, -atmosfera -mape Minus: -jucer mi se nije htio spojit jedno vrijeme na servere, stisnem join i prodje onaj krugic loading i nis se ne desi -smeta me kaj kada sam pocinjo sa medic klasom morao sam otkljucati defilibrator i da mogu bacati med packove, to mi je smijesno sta nije stavljeno odpocetka -isto tako i kod assault klase moras otkljucat da si mozes bacat ammo packove -ne postoji auto balance, zna se desit da se igra 12vs5 ili slicno Ovo me smeta jedino zato kaj sam jos u pocetku pa nemam sva oruzja otkljucana je da prakticki ne mozes nista napraviti protivniku jer imas slabo oruzje, doguro sam do XM8 i ispucam pola sanzera na protivnika i on ne umre, a on ispali 2-3 metka sa M16A2 ili M416 ili AN94 Abakan i gotov sam. Po meni je damage oruzja malo slab u pocetku dok se ne otkljuca magnum. Zivcira me ekipa (n00b-ovi) koji su ili medic ili assault i vide da ti treba municije ili med pack (vidi se to na mapi) a oni samo prodju pored tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ali ovo za medic i assault mi nije jasno, moram skupit neke bodove da bi mogo lijecit ekipu. na mapi se lijepo vidi ko je medic a ko assault i ekipa dodje do tebe da mu ti bacis med pack a ti to ne mozes napravit, barem su to mogli stavit od pocetka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Guest
|
meni je najveci minus sto mi framerate pada na 30. ocito treba quad... |
![]() |
![]() |
#1710 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hehe..ovo sa noobekima i neznanjem, je presmjesno... dodjes do lika i veces mu da ti baci medic ili ammo, ali frajer nista...i tako u velkoj vecini tokom igre...ja bacam stalno..kad se ima, nek se ima... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|