|
![]() |
#1682 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zaboravi na to. One koje sam vidio su jedva dovoljno brze da zapišu video u maksimalnoj kvaliteti. Taj wifi je samo za fotke. Ako ti treba brza kartica, imam dvije od 32 GB za prodati (Delkin Black i Sandisk Extreme Pro)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1685 |
The mighty pirate
|
Ja danas prodao 50mm f/1.7 i 35-70 f/4. Imam ti još 100mm f/3.5 macro ako te zanima Ono što moraš kupiti je beercan, 70-210 f/4 Cijene su im od 500 do 1500 kn, ovisno jel dolaze sa svim originalnim poklopcima, sjenilom i kožnom torbom. http://www.dyxum.com/images/Lenses/48/48_1.jpg Gledaj bar da ima sjenilo. Moj nije imao pa sam morao kupiti. 30€ košta samo sjenilo... Imaš i Minoltu 75-300, ako ti treba još veći doseg. Uglavnom, brdo Minolti je dostupno za male novce. Idi na Dyxum pa gledaj kako su ocijenjene.
![]() |
#1686 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Jole jes' to kupio normalan aparat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sebi nedavno za svog Olumpusa E-PL3 uzeo 25mm F1.8 prime-a, prvenstveno zbog djece i slikanja u kuci pri slabom svjetlu, razlika je ogromna naspram 14-42 stock objektiva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Premium
|
Da li ovaj paše na @58 Sony-DT 55-200mm F4-5.6 SAM Zoom Lens Product Specifications
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Kako god bilo pretpostavljam da to ide nakon što je ista snimljena na karticu ali mi nije jasno kako bi to trebalo šljakati s videom te jeli postoji koja s dovoljno brzim wajerlesom...
![]() |
![]() |
#1696 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Imaš 18-55, stavi prvo na 18 pa pogledaj kroz aparat, onda stavi na 55 pa pogledaj kroz aparat. Gdje završava 18-55, 55-200 počinje. Nemoj kupovati to, rekao sam ti da potražiš 70-210 f/4 (beercan) Neopisivo je bolji, iako teži i veći, a jeftiniji.
![]() |
![]() |
#1698 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Neke stvari sam znao da postoje ali nisam imao pojima zašto i kao dolazi do njih. Hvala.
![]() |
![]() |
#1699 |
Premium
|
Ako netko moze prolistat ove MENIE pa mi reci sta ukljucit sta iskljucit u opcijama stvarno neznam za sto sta sluzi ![]() Ima tu na par stranica opcije MENIA http://www.manualslib.com/manual/470...age=170#manual Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
http://friedmanarchives.com/alpha58/ Do najsitnijeg detalja ti je objašnjena svaka funkcija u aparatu, na jednostavan način. Ili pročitaj upute.
![]() |
![]() |
#1701 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() TAMRON AF 70-300 F/4-5.6 LD Di Macro 1:2 Specifikacije Kompatibilnost Sony Alpha (A-mount) Otvor blende F/4.0-5.6 Žarišna duljina 70 - 300 mm Veličina filtra 62 mm Stabilizacija Ne Dimenzije (Dia x D) 76,6 x 116,5 mm Težina 435 g ------------------------------------- TAMRON AF 18-200mm F/3.5-6.3 Di II XR LD Asp. [IF] Macro Kompatibilnost Sony Alpha (A-mount) Otvor blende F/3.5-6.3 Žarišna duljina 18 - 200 mm Veličina filtra 62 mm Stabilizacija Ne Dimenzije (Dia x D) 73,8 x 83,7 mm Težina 405 g |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Evo ti citat iz druge teme od 1v@n Citiraj:
![]() Tak sam bar ja negdje pročitao ili čuo ... sad koliko u tom ima istine ne znam. Al ako 1v@n spominje nekakve minolte, mani se tamrona - neovisno što je nov. I još jedno pitanje: šta sony ne piše dobro manuale ili ti ne čitaš? Mislim većina ovoga svega šta tu tupimo ima u manualu svakog aparata oš idiota, oš DSLR.a - i obično bude poprilično laički objašnjeno, ali treba ić od početka postepeno .... - ne previše preskakat i ne tražit u jednoj rečenici sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Napises nesto nekome, ovaj to ne otvori ali zato otvori netko drugi. Hvala za link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pozz, pokušavam napravit update firmware-a za samsung nx300 ali ne uspjevam naci oznaku modela fotica. Ispod na naljepnici pise samo serijski broj i to mi ne pomaze. Ako netko može pomoći bio bih zahvalan!
![]() |
#1708 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.samsung.com/us/support/ow...EV-NX300ZBATUS Tu je firmware za nx300.... Pa kaj ne piše na fotiću koje je model? Jel imaš kutiju od njega i sl? Probaj ući u meni i tam pod postavkama bi trebalo bit negde naziv modela.. Ak imaš nx300, onda flešaj ovaj gore firmware.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() Znam da je topic DSLR, ali trebam pomoc za SLR Bio jucer u par foto radnji kupit koju rolu filma, a reakcije su bile ono WTF ![]() ![]() u dve neka decurlija kaj to nije ni u zivotu vidla, a kamo li drzala u ruci, u par drugih rekli da ne drze vec godinama ![]() ima li tu jos bedaka kaj vole analogiju, gdje kupujete i razvijate filmove, ali pravo razvijanje ne ono usrano skeniranje negativa pa printanje na digitalnom printeru koje usere fotku i boje... fala lepa ![]()
![]() |
#1710 |
The mighty pirate
|
Zovi Praxis i Prizmu, oni bi to trebali držati još.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|