|
![]() |
#1681 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sergej the Konj je ostao sam u GSCu. Nevjerovatno. Lik nema para, nema ljudi, nema više studija, nema zainteresiranih da dođu njemu, nema volje nastaviti sa stalkerom i ono najgore - ne želi nikom prodati prava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Prerada je uspjela ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1687 |
Banned
|
Da,dobro misliš ![]() ![]() Prerada moda je stvarno super i nije mi jasno zašto original modovi nisu tako "normalno" napravljeni nego sa gro problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Antimićanin
|
jasno, nije hitno. Zašto da HP zarađuje na nekome ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Ne znam kako to ide sa linkovima, ali mod je poprilično velik (8,65 GB). Samo grafika (5GB) je veća od cijelog Misery 2. Mjesecima sam skupljao najbolje stvari od raznih modova, kao temelj uzeo SGM 1,7 (pokazao se kao najstabilniji). Dodao nešto zvukova, oružja, izgled likova iz nekih drugih igara. Prevedeno kompletno u skladu s našim govorom, a prevedeni su i neki dijalozi koji do sada nisu prevađani ni na drugim jezicima. Malo se poigrao sa AI učesnika, pa je u nekim misijama došlo do drugačijeg razvoja događaja. Nakon miksanja i usklađivanja isprobao kompletno mod pet puta i dva puta se igra smrznula (ne rušenje) na različitim mjestima, ali je nakon ponovnog ulaska bilo u redu. To je već viša sila, jer je uzrok xrEngine od samog COP-a. Trebali su uzeti engine od Seriousa Sama, ali onda ljudi ne bi morali kupovati jače grafe, procesore i sl. Tržišna stvarnost, a nekad sam odigrao i zabavljao se u igrama sa grafom S3 od 1Mb. Nekima sam slao poštom, ali u većoj količini je problem poprilična poštarina. Ako je netko u mogućnosti staviti na link, neka mi se javi da mu pošaljem mod, jer sam još nešto sitno promijenio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Banned
|
Upravo sam predložio kolegi neka igru malo zaćini sa dodatnom težinom tj. da igru oteža na naćin da pokuša grupe Alfi povećati za barem duplo sa 6kom. na 12kom ili više ![]() ![]() Rekao mi je da će pokušati vidjeti što se može ućiniti pa neka onda mod stavi na link ili netko to podigne na server, vrijeme nije bitno tj. neigra ulogu 10-ak dana manje više..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
A da svi fino sjednemo i uplatimo Bakici 20ak kn svako da ne žicamo umirovljenika da preko svoje grbače nama šalje modove, kad već nemože uploadat? Em je tu i gorivo i vrijeme i poštarina, pa neće valjda čovjek svima izlazit u susret? Ovako mu još ostane i za pivo ![]()
![]() |
#1696 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Fakat nema smisla trošit pare na DVD-ove i poštu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Premium
|
Slanje novca ne dolazi u obzir. Veći je problem što zbog lošeg zdravlja rijetko izlazim (a do pošte treba doći). Sastat ću se uskoro sa Joz@, dat ću mu mod a on će pokušati staviti na link. Nadam se da će uspjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
prije svega postovanje i pozdrav svima braco stalkeri :-) . nije me bilo neko vrijeme jer herc steka , al Vas uredno citam . vidim , nisam jedini koga kontroler davi :-))) . hvala na informaciji za 2.0.2 patch . ja sam definitivno izludel sa tim misery modom . pocinjal ispocetka pa 6 - 7 puta . rusilo se non stop . pa izasel 2.0.1 patch . onda pa na par mjesta rusenje i vise se nijedan sejv nece ucitati . ma za popizditi . onda sam skroz degradiral grafiku , i sad je ok . par rusenja al samo prije emisije . krenul bi u pripyat , al imam dva ogromna problema . nikako naci lapua magnum snajper ili trg kaj je vec . uglavnom koristi 338 streljivo . ma prevrnul sam sve zivo i mrtvo . ni set alata za finu nadogranju na jupiteru . basic i calibration imam . ovo trazim od jutra i vec sam pijan od gledanja u ekran . zato molim za informaciju ak je ko nasel to dvoje . onaj alkic u skadovsku ima sva tri seta alata . sad pa izasel novi patch , i citam ima dosta promjena . al nema teorije da pocnem iznova prije neg ovo prejdem :-) . rekla mi je kobra da sam zreli za ludaru . ko zna , mozda i je u pravu :-) . btw , kak Vi stojite sa rusenjem igre ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Premium
|
Samo neke sitnije izmjene u SGM 2.2 nisu zahtjevale novu igru. Razlog je što je autor po prvi put uveo specifično spremanje u samom modu. U folderu mod_parameters je dodan folder save_data. Iskreno nije mi jasna njegova namjena, kad su prijašnje verzije, a pogotovo 1.7 radile i bez toga. Čitao sam neko njegovo objašnjenje, ali mi bogami niš nije bilo jasno. Možda je popio malo više votke pa je počeo viđati bijele miševe, što je i možda i razlog što je najednom nestao, a najavio ver. 3.0. Osobno mi je žao, jer bez obzira na neke greške, bio mi je najbolji autora moda. Dobra fabula, novi likovi, brdo novih kvalitetnih misija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Antimićanin
|
Mene je to zejebavalo kad mi se igra rušala u agroprom underground, a save nisam mogao koristiti u fixanoj verziji istog moda iste verzije. To me ubilo u pojam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|