Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.08.2013., 01:08   #1681
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Sergej the Konj je ostao sam u GSCu. Nevjerovatno. Lik nema para, nema ljudi, nema više studija, nema zainteresiranih da dođu njemu, nema volje nastaviti sa stalkerom i ono najgore - ne želi nikom prodati prava.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2013., 10:22   #1682
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Prerada je uspjela a krvopije u VZN krugu su opasne po život treba se dobro naoružati(nešto sa puno metkića inaće neide) bogme kolega nam je zakompliciro život u zoni ali nabolje naravno svaka čast......
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2013., 23:23   #1683
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ja ću krenuti sa time za jedno tjedan dva. Sad sam u nekim drugim vodama. Po vašim pričama, čini mi se jako zanimljivo i napeto.
Staro 20.08.2013., 10:30   #1684
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
gle zakon je kaj reći bolje nego original...
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 04:45   #1685
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Može neki link na taj mod?
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 07:07   #1686
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Može neki link na taj mod?
Mislim da ovaj mod putuje poštom na DVD-u.
Staro 21.08.2013., 11:11   #1687
ECHO
Banned
Moj komp

Da,dobro misliš a kolega ako je zainteresiran neka se javi kolegi Bakica47 na pp pa neka se dogovore pošto vidim daje iz Zg-a to nebi trebao biti problem.

Prerada moda je stvarno super i nije mi jasno zašto original modovi nisu tako "normalno" napravljeni nego sa gro problema
Staro 21.08.2013., 11:46   #1688
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Netko je zadnji puta riješio server na 2 tjedna pa je mod SGM 2.2 bio "hostan".
Jel taj isti netko može t riješiti i ovaj put pa da svi skinemo, da ne davimo kolegu da nam šalje DVD-ove?
Staro 21.08.2013., 11:53   #1689
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jel taj isti netko može t riješiti i ovaj put pa da svi skinemo, da ne davimo kolegu da nam šalje DVD-ove?
pa možda bi i mogo al tek poslje 1.9og
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 12:34   #1690
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

jasno, nije hitno. Zašto da HP zarađuje na nekome
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.08.2013., 12:49   #1691
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

aj nek neko ko je dobio mod od bakice pošalje meni

nek se javi na PM da mu dam adresu
Staro 21.08.2013., 13:29   #1692
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Ne znam kako to ide sa linkovima, ali mod je poprilično velik (8,65 GB). Samo grafika (5GB) je veća od cijelog Misery 2. Mjesecima sam skupljao najbolje stvari od raznih modova, kao temelj uzeo SGM 1,7 (pokazao se kao najstabilniji). Dodao nešto zvukova, oružja, izgled likova iz nekih drugih igara. Prevedeno kompletno u skladu s našim govorom, a prevedeni su i neki dijalozi koji do sada nisu prevađani ni na drugim jezicima. Malo se poigrao sa AI učesnika, pa je u nekim misijama došlo do drugačijeg razvoja događaja. Nakon miksanja i usklađivanja isprobao kompletno mod pet puta i dva puta se igra smrznula (ne rušenje) na različitim mjestima, ali je nakon ponovnog ulaska bilo u redu. To je već viša sila, jer je uzrok xrEngine od samog COP-a. Trebali su uzeti engine od Seriousa Sama, ali onda ljudi ne bi morali kupovati jače grafe, procesore i sl. Tržišna stvarnost, a nekad sam odigrao i zabavljao se u igrama sa grafom S3 od 1Mb. Nekima sam slao poštom, ali u većoj količini je problem poprilična poštarina. Ako je netko u mogućnosti staviti na link, neka mi se javi da mu pošaljem mod, jer sam još nešto sitno promijenio.
Bakica47 je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2013., 13:33   #1693
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
aj nek neko ko je dobio mod od bakice pošalje meni

nek se javi na PM da mu dam adresu
Sad sam primjetio tvoju poruku. Nažalost zagubio tvoju adresu pa mi je ponovno pošalji da ti pošaljem mod. Mogu za par dana jer bi još malo provjerio.
Staro 21.08.2013., 13:56   #1694
ECHO
Banned
Moj komp

Upravo sam predložio kolegi neka igru malo zaćini sa dodatnom težinom tj. da igru oteža na naćin da pokuša grupe Alfi povećati za barem duplo sa 6kom. na 12kom ili više to bi onda bio krkljanac
Rekao mi je da će pokušati vidjeti što se može ućiniti pa neka onda mod stavi na link ili netko to podigne na server, vrijeme nije bitno tj. neigra ulogu 10-ak dana manje više.....
Staro 21.08.2013., 14:01   #1695
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
A da svi fino sjednemo i uplatimo Bakici 20ak kn svako da ne žicamo umirovljenika da preko svoje grbače nama šalje modove, kad već nemože uploadat?

Em je tu i gorivo i vrijeme i poštarina, pa neće valjda čovjek svima izlazit u susret?

Ovako mu još ostane i za pivo
Staro 21.08.2013., 14:22   #1696
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Ne znam kako to ide sa linkovima, ali mod je poprilično velik (8,65 GB). Samo grafika (5GB) je veća od cijelog Misery 2. Mjesecima sam skupljao najbolje stvari od raznih modova, kao temelj uzeo SGM 1,7 (pokazao se kao najstabilniji). Dodao nešto zvukova, oružja, izgled likova iz nekih drugih igara. Prevedeno kompletno u skladu s našim govorom, a prevedeni su i neki dijalozi koji do sada nisu prevađani ni na drugim jezicima. Malo se poigrao sa AI učesnika, pa je u nekim misijama došlo do drugačijeg razvoja događaja. Nakon miksanja i usklađivanja isprobao kompletno mod pet puta i dva puta se igra smrznula (ne rušenje) na različitim mjestima, ali je nakon ponovnog ulaska bilo u redu. To je već viša sila, jer je uzrok xrEngine od samog COP-a. Trebali su uzeti engine od Seriousa Sama, ali onda ljudi ne bi morali kupovati jače grafe, procesore i sl. Tržišna stvarnost, a nekad sam odigrao i zabavljao se u igrama sa grafom S3 od 1Mb. Nekima sam slao poštom, ali u većoj količini je problem poprilična poštarina. Ako je netko u mogućnosti staviti na link, neka mi se javi da mu pošaljem mod, jer sam još nešto sitno promijenio.
Valjalo bi razmisliti i o Torrentu. Uglavnom svi imamo flat, pa neka uploada prvo jedan, pa drugi i kad budu već 2-3 usera seedala, svi povučemo i to je to. Vjerujem da bi se našlo još ekipe koja bi skinula taj mod, ne samo mi ovdje.

Fakat nema smisla trošit pare na DVD-ove i poštu.
Staro 21.08.2013., 14:28   #1697
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
A da svi fino sjednemo i uplatimo Bakici 20ak kn svako da ne žicamo umirovljenika da preko svoje grbače nama šalje modove, kad već nemože uploadat?

Em je tu i gorivo i vrijeme i poštarina, pa neće valjda čovjek svima izlazit u susret?

Ovako mu još ostane i za pivo
Slanje novca ne dolazi u obzir. Veći je problem što zbog lošeg zdravlja rijetko izlazim (a do pošte treba doći). Sastat ću se uskoro sa Joz@, dat ću mu mod a on će pokušati staviti na link. Nadam se da će uspjeti.
Staro 21.08.2013., 14:36   #1698
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Slanje novca ne dolazi u obzir. Veći je problem što zbog lošeg zdravlja rijetko izlazim (a do pošte treba doći). Sastat ću se uskoro sa Joz@, dat ću mu mod a on će pokušati staviti na link. Nadam se da će uspjeti.
Jel možemo kako pomoći vezano za zdravlje onda? Ili da nabavimo kakvu fizioterapeutkinju ?
Staro 21.08.2013., 15:11   #1699
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

trebalo bi ubacit ženskih likova u igru
Staro 21.08.2013., 15:25   #1700
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Talking

Citiraj:
Jel možemo kako pomoći vezano za zdravlje onda? Ili da nabavimo kakvu fizioterapeutkinju ?
Nije loša ideja, ali teško da bi mi i Sharapova pomogla.
Staro 21.08.2013., 15:33   #1701
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Imaš ih. Nisu svi mutanti muškog roda. I još k tome svi su nudisti. Mala šala, ha, ha.
Staro 21.08.2013., 20:58   #1702
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Da, npr. onakve ko u metro last light

Citiraj:
Nije loša ideja, ali teško da bi mi i Sharapova pomogla.
Nekako mislim da bi, ak ništa, u prevodu modova sa ruskog
Staro 21.08.2013., 21:24   #1703
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Citiraj:
Da, npr. onakve ko u metro last light
a neznam koje
neki metro sam počel igrat al sam brzo odusto
nije me se dojmil
Staro 21.08.2013., 22:31   #1704
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
a neznam koje
neki metro sam počel igrat al sam brzo odusto
nije me se dojmil
Pročitaj knjigu. Onda buš odigral do kraja. No više o tome u temi o Metrou.
Staro 24.08.2013., 12:39   #1705
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 20:04   #1706
species
Registered User
Moj komp

species's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova

prije svega postovanje i pozdrav svima braco stalkeri :-) . nije me bilo neko vrijeme jer herc steka , al Vas uredno citam . vidim , nisam jedini koga kontroler davi :-))) . hvala na informaciji za 2.0.2 patch . ja sam definitivno izludel sa tim misery modom . pocinjal ispocetka pa 6 - 7 puta . rusilo se non stop . pa izasel 2.0.1 patch . onda pa na par mjesta rusenje i vise se nijedan sejv nece ucitati . ma za popizditi . onda sam skroz degradiral grafiku , i sad je ok . par rusenja al samo prije emisije . krenul bi u pripyat , al imam dva ogromna problema . nikako naci lapua magnum snajper ili trg kaj je vec . uglavnom koristi 338 streljivo . ma prevrnul sam sve zivo i mrtvo . ni set alata za finu nadogranju na jupiteru . basic i calibration imam . ovo trazim od jutra i vec sam pijan od gledanja u ekran . zato molim za informaciju ak je ko nasel to dvoje . onaj alkic u skadovsku ima sva tri seta alata . sad pa izasel novi patch , i citam ima dosta promjena . al nema teorije da pocnem iznova prije neg ovo prejdem :-) . rekla mi je kobra da sam zreli za ludaru . ko zna , mozda i je u pravu :-) . btw , kak Vi stojite sa rusenjem igre ?
species je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2013., 20:52   #1707
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Autor species Pregled postova
prije svega postovanje i pozdrav svima braco stalkeri :-) . nije me bilo neko vrijeme jer herc steka , al Vas uredno citam . vidim , nisam jedini koga kontroler davi :-))) . hvala na informaciji za 2.0.2 patch . ja sam definitivno izludel sa tim misery modom . pocinjal ispocetka pa 6 - 7 puta . rusilo se non stop . pa izasel 2.0.1 patch . onda pa na par mjesta rusenje i vise se nijedan sejv nece ucitati . ma za popizditi . onda sam skroz degradiral grafiku , i sad je ok . par rusenja al samo prije emisije . krenul bi u pripyat , al imam dva ogromna problema . nikako naci lapua magnum snajper ili trg kaj je vec . uglavnom koristi 338 streljivo . ma prevrnul sam sve zivo i mrtvo . ni set alata za finu nadogranju na jupiteru . basic i calibration imam . ovo trazim od jutra i vec sam pijan od gledanja u ekran . zato molim za informaciju ak je ko nasel to dvoje . onaj alkic u skadovsku ima sva tri seta alata . sad pa izasel novi patch , i citam ima dosta promjena . al nema teorije da pocnem iznova prije neg ovo prejdem :-) . rekla mi je kobra da sam zreli za ludaru . ko zna , mozda i je u pravu :-) . btw , kak Vi stojite sa rusenjem igre ?
Pogledao na brzinu o novom patchu i pruža tri mogućnosti snimanja. Koliko sam shvatio sa verzijom v2.0.1 SAVEGAME COMPATIBILITY VERSION ne moraš nanovo započinjati igru.
Staro 24.08.2013., 21:26   #1708
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Pogledao na brzinu o novom patchu i pruža tri mogućnosti snimanja. Koliko sam shvatio sa verzijom v2.0.1 SAVEGAME COMPATIBILITY VERSION ne moraš nanovo započinjati igru.
Ovo je odlična vijest. Meni nisu saveovi radili od 2 skoro identične verzije sgm 2.2.
Staro 25.08.2013., 00:42   #1709
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Citiraj:
Ovo je odlična vijest. Meni nisu saveovi radili od 2 skoro identične verzije sgm 2.2.
Samo neke sitnije izmjene u SGM 2.2 nisu zahtjevale novu igru. Razlog je što je autor po prvi put uveo specifično spremanje u samom modu. U folderu mod_parameters je dodan folder save_data. Iskreno nije mi jasna njegova namjena, kad su prijašnje verzije, a pogotovo 1.7 radile i bez toga. Čitao sam neko njegovo objašnjenje, ali mi bogami niš nije bilo jasno. Možda je popio malo više votke pa je počeo viđati bijele miševe, što je i možda i razlog što je najednom nestao, a najavio ver. 3.0. Osobno mi je žao, jer bez obzira na neke greške, bio mi je najbolji autora moda. Dobra fabula, novi likovi, brdo novih kvalitetnih misija.
Staro 25.08.2013., 07:36   #1710
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Mene je to zejebavalo kad mi se igra rušala u agroprom underground, a save nisam mogao koristiti u fixanoj verziji istog moda iste verzije. To me ubilo u pojam.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno