Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.05.2013., 21:59   #1651
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Da li je tko probao sa 2600k igpu grafikom potjerati SOC ? El bi mi to šljakalo na skresanim postavkama ?
bixsy the king je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2013., 22:08   #1652
ZoS
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2010
moralo bi, ako npr u postavkama isključiš dinamičko osvjetljenje, SoC se pretvori u dx8 igru.
ZoS je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.05.2013., 23:40   #1653
Goc 101
Premium
Moj komp

Goc 101's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Ja sam ga igrao na 3570k igpu. 1920x1080, high detalji, bez dinamičkog osvjetljenja i kolko se sjećam išlo je negdje oko 30-ak fps-a.
Goc 101 je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2013., 23:45   #1654
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Citiraj:
Autor Goc 101 Pregled postova
Ja sam ga igrao na 3570k igpu. 1920x1080, high detalji, bez dinamičkog osvjetljenja i kolko se sjećam išlo je negdje oko 30-ak fps-a.
Oooo da !
Meni je reza 1650x1050...baš ću probat pa javim !
Staro 08.05.2013., 08:07   #1655
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
Oooo da !
Meni je reza 1650x1050...baš ću probat pa javim !
Be aware, iGPU je na IVB procovima osjetno jači negoli na SB procovima ne očekuj čuda
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2013., 08:15   #1656
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Be aware, iGPU je na IVB procovima osjetno jači negoli na SB procovima ne očekuj čuda

Osjetno jači ? Ma bitno mi je da se izvuku medium postavke bez candy eye kerefeka. Dok ne probam ne budem ni znao...uglavnom javim ovdje kak to šljaka.
Staro 08.05.2013., 08:21   #1657
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Osjetno jači ? Ma bitno mi je da se izvuku medium postavke bez candy eye kerefeka. Dok ne probam ne budem ni znao...uglavnom javim ovdje kak to šljaka.
A onda će ti raditi zadovoljavajuće
Staro 12.05.2013., 18:23   #1658
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Evo probao malo igrati...reza 1650x1050 high detail + static lightning...super ide...fps varira od 48 - 72 što znači da mogu uživati po peti put !
Druže Brko...koji mod da opailm gore ?
Staro 12.05.2013., 18:46   #1659
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Evo probao malo igrati...reza 1650x1050 high detail + static lightning...super ide...fps varira od 48 - 72 što znači da mogu uživati po peti put !
Druže Brko...koji mod da opailm gore ?
Dobro je to

Za početak Complete mod. Najjednostavnija instalacija i OK mod za početak.
Staro 12.05.2013., 19:54   #1660
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Da li taj mod podiže grafičke teksture? Da ne bi ostao kratkih rukava...A još nisam ni sa lost oblivionom odigrao...e sad ne znam ni sam...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.05.2013., 20:41   #1661
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Da li taj mod podiže grafičke teksture? Da ne bi ostao kratkih rukava...A još nisam ni sa lost oblivionom odigrao...e sad ne znam ni sam...
Koliko ja znam, ne baš. ali ako i da, lako se deinstalira. Ima svoj Uninstaller
Preporučujem ti Complete jer se drži orginal priče. Da shvatiš sve kak se spada. Kasnije obletiš sa ostalim modovima, naravno, ukoliko ti se svidi i ako ti se da.
Staro 13.05.2013., 09:08   #1662
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Eto imaš preporuku a ja bi još dodao i sljedeće.

1.Clear sky faction mod 2.4.2
2.Stalker OGSE 0692

Pa isprobaj naravno ima ih još odlićnih ali polako u toj se igri ima što odigrati i naigrati jer je stvarno super pogotovo sa svim tim modovima kojih sad ima ajmeeee, ali nemoj biti iznenađen ako dođe do kuršlusa/rušenja jer je rijetko koji izbalansiran kako treba zato češće sejvaj i udri
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2013., 12:23   #1663
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Zanimljivo...nakon instalacije 1.005 patcha igra mi ne radi...izbacuje neku grešku pri samom pokretanju. Ako se ne varam meni treba World Wide ? Zar ne ?
Staro 14.05.2013., 12:38   #1664
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Zanimljivo...nakon instalacije 1.005 patcha igra mi ne radi...izbacuje neku grešku pri samom pokretanju. Ako se ne varam meni treba World Wide ? Zar ne ?
1.0006 je zadnji peč od retail igre. 1.0010 je na Steamu.
Staro 14.05.2013., 13:51   #1665
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Ma kakvi...izbacuje mi grešku xr.sound.dll missing kad stavim bilo koji patch...probao sa 1.0005 i nakon toga 1.0006 pa mi izbaci tu grešku. Inače igra radi bez ikakvog patcha...verzija 1.0000.
Smijurija...
Staro 16.05.2013., 11:15   #1666
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Čudno. meni su svi modovi radili najnormalnije sa 1.0005, 6 i kasnije 10 kad sam kupio bundle na STEAM-u.
Staro 18.05.2013., 23:01   #1667
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Hebate ovo je stvarno "game of the century"...zakon je ovaj complete mod,zasad niti jedan "engine crash" !
Marljivo odrađujem zadatke za Sidoroviča i skupljam lovu...trenutno sam se pripremio za lab X18. Nemam muda ulazit dolje u ovo vrijeme jer sam solo doma. Daj mi recite što je sa exoskeleton suitsom...gdje se može besplatno nabaviti i u kojoj fazi igre?
Staro 18.05.2013., 23:21   #1668
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Hebate ovo je stvarno "game of the century"...zakon je ovaj complete mod,zasad niti jedan "engine crash" !
Marljivo odrađujem zadatke za Sidoroviča i skupljam lovu...trenutno sam se pripremio za lab X18. Nemam muda ulazit dolje u ovo vrijeme jer sam solo doma. Daj mi recite što je sa exoskeleton suitsom...gdje se može besplatno nabaviti i u kojoj fazi igre?
Jedino đabalesku di sam ga ja našao, to je bilo u Pripyatu u Fangovom grobu. Ali, ukoliko nemaš GPS informacije o tom stashu, tj. ako ti tu informaciju nije nitko dao ili je nisi nekome uzeo kad si ga ubio, do tog Exoskeletona u tom slučaju ne možeš.
A sad, koga sam ja ubio da sam dobio info, nemam pojima.

A kasnije ih imaš u samoj elektrani. No to je već praktički kraj igre.

Sad, jel ima još negdje, možda netko zna, ja fakat mislim da nisam našao to više igdje.
Staro 18.05.2013., 23:36   #1669
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Znam da ima za kupit u Baru kod tradera nakon što se obavi dobar dio main questova,ali je prokleto skup...ako se dobro sjećam stajao je 200 somova u vanila verziji igre. Ma bezveze mi je to...šta su ga radili ako ga se može koristit samo zadnjih 10-ak minuta igre. Što je sa završetkom complete moda...jel se može free play nastavit ?
Staro 18.05.2013., 23:43   #1670
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Čuj, nabavit jedno 10-15 artefakata i da vidiš kako se olako kupi exo. Vidi ranije u temi, postao sam slike kad sam si fakat dao truda i vremena, imao sam oko 3 milijuna novaca turnover tijekom igre
Da, imaš freeplay. kad odeš skroz do kraja, znači ne do wishgrantera, onda se nađeš na vrhu jednog dimnjaka i tamo uđeš u portal. I teleportiraš se u Kordonu, u onom tunelu iza autoparka, tako odakle dođeš iz Dark Valley. I kreneš u free mod
Staro 18.05.2013., 23:59   #1671
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Citiraj:
Vidi ranije u temi, postao sam slike kad sam si fakat dao truda i vremena, imao sam oko 3 milijuna novaca turnover tijekom igre

Čovječe 3 miljeeeeeeeeeeeeee !
Ti možeš komotno napravit doktorat na temu STALKER...ja sam utukao par sati i nakupio sam nešto više od 90 tisuća. Ma kakvih 10-15 artefakata...to mi je sitna lova za exo ako ću ga u baru kupovat...treba ih nakupit ohoho više. Trenutno imam storming an-94 abakan upgradean na "grenade launcher"...još nedosteje scope i prigušivač...odlična pljuca ! Naravno kasnije ću si upiknut vintoreza i dragunova za fino bušenje.
Doktore imaš neku drugu preporuku za set oružja ?
Staro 19.05.2013., 13:13   #1672
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Haha, a jebiga, bio sam se u potpunosti predao

Čuj, OVO ti je bio moj borbeni kompletić SPAS-12 je u SOC-u meni najbolje oružje za živine i blisku borbu Desno je stash što nisam prodo
Staro 19.05.2013., 13:29   #1673
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Ohohoho kako si ti to fino naslagao u stash!
Daleko sam ja još od te kvalitete i količine opreme...a daj mi reci koje artefakte si najviše nosio sa suitsom ?
Staro 19.05.2013., 13:44   #1674
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ohohoho kako si ti to fino naslagao u stash!
Daleko sam ja još od te kvalitete i količine opreme...a daj mi reci koje artefakte si najviše nosio sa suitsom ?
Kolobok, Urchin i Moonlight ali samo do trgovca, jer su dobre pare davali za to inače, slabo sam koristio artefakte jer nisam im nikada pridavao neku pažnju. Medkit je medkit i zavoj je zavoj
Staro 24.05.2013., 13:54   #1675
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Wtf ??? Kupio exo u baru i skužim da u njemu ne mogu šprintati !?
I joše jedno pitanje za druga brku...ako ostavim svoju opremu u nekom skrivenom stashu da li postoji mogućnost da mi to neko zdrpi i oprema ispari ?
Staro 24.05.2013., 14:08   #1676
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Wtf ??? Kupio exo u baru i skužim da u njemu ne mogu šprintati !?
Tako je. Nema šprintanja u Exoskeletonu. Ipak je to heavy armor.
Samo u Call Of Pripyat ima modifikacija kod Cardana da ti montira servomotore u Exoskeleton da možeš brzo bežat

Citiraj:
I joše jedno pitanje za druga brku...ako ostavim svoju opremu u nekom skrivenom stashu da li postoji mogućnost da mi to neko zdrpi i oprema ispari ?
U principu ne, ali tu i tamo se dogodi kakav bug pa sve skuri, ali rijetko je to bilo. Ja sam sve ostavio u jednoj kutiji tamo na području Bar-a. Vidio si moj staš na SS-ovima. Još uvijek je to tamo
Staro 24.05.2013., 14:17   #1677
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ako nisam nešto pobrko ima ona jedna misija gdje tražiš nekoga(neznam kako se zove misija jbg.) pa moraš u onaj podrum, tamo ostaneš bez svega i bez love ako se toga propisno neriješiš dakle pobacaš iza pa onda uđeš onda imaš lijep komentar od te 2-vojice bandita kako nisu ništa utržili i hebu sve po spisku......
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2013., 14:27   #1678
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Citiraj:
Tako je. Nema šprintanja u Exoskeletonu. Ipak je to heavy armor.
Samo u Call Of Pripyat ima modifikacija kod Cardana da ti montira servomotore u Exoskeleton da možeš brzo bežat
E jbg...to mi ne odgovara jer mislim puno zujat po zoni i koristit trku...koji sve suitsi dižu nosivost na 80kg? Samo exo ?

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ako nisam nešto pobrko ima ona jedna misija gdje tražiš nekoga(neznam kako se zove misija jbg.) pa moraš u onaj podrum, tamo ostaneš bez svega i bez love ako se toga propisno neriješiš dakle pobacaš iza pa onda uđeš onda imaš lijep komentar od te 2-vojice bandita kako nisu ništa utržili i hebu sve po spisku......
Znam za tu misiju...ali kad ti maznu pare i opremu ti njih nađeš i napištoljiš ih na mrtvo ime pa si pokupiš to sve nazad...barem sam ja tako prošao s njima i to je bilo tamo na onom dijelu nasuprot garbagea gdje su oni masivni betonski blokovi.
Staro 24.05.2013., 14:51   #1679
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Je, ali to nije u ovoj igri nego u Clear Sky

Citiraj:
E jbg...to mi ne odgovara jer mislim puno zujat po zoni i koristit trku...koji sve suitsi dižu nosivost na 80kg? Samo exo ?
Da, tako je to. Zato ja Exo jako, ali jako rijetko koristim. Izbombardiraju te još više kad ga imaš nego kad ga nemaš jer ne možeš bežat
A za podatke koji dižu nosivost zbilja ne znam.

Citiraj:
Znam za tu misiju...ali kad ti maznu pare i opremu ti njih nađeš i napištoljiš ih na mrtvo ime pa si pokupiš to sve nazad...barem sam ja tako prošao s njima i to je bilo tamo na onom dijelu nasuprot garbagea gdje su oni masivni betonski blokovi.
Da, kao što rekoh - Clear Sky
Staro 29.05.2013., 10:31   #1680
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Dođoh do red foresta nakon što sam sve protivnike pošteno izbušio zaključno sa snajperistom što leži pred nekim vratima na povišenom objektu. Za ta vrata treba šifra,a šifre nemam tj ne znam koja je...hm...zna li tko možda tu šifru ? Evo ss da se vidi točno o čemu je riječ.

šifra

Desno od mene je red forest,a onaj put lijevo vodi za pripyat ako se ne varam. Ako netko zna šifricu molim da mi je stavi u spoiler.
A drug brko sigurno zna !
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno