|
![]() |
#1652 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije to još ništ gotovo. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Guest
|
United ![]() |
![]() |
#1654 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Valencia od 33-će minute igra sa igračem manje i vodi 1:0
#1655 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1659 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Nada je kurva. ![]() Nisam siguran da je ono prije bilo zaledje Giovinca. Pomalo mi je cudno kako lako i cesto je u slicnim situacijama ispadala cijela obrana Chelskog. Chelski je popusio suludo ziheraskim pristupom bez napadaca, ali najveci zajeb u tome je sto cak ni u obrani nisu bili dobri. Poprilicno kaoticno i neuigrano djeluju. Di Matteo je diletant kojeg je lani posralo. Najbolje da ga se sto prije rijese. |
![]() |
![]() |
#1660 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nevjerojatan sudac na tekmi Gal- MU. Ne daje nikome žute kartone i nikakav faul.
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1661 |
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.11.2012. u 22:51. |
![]() |
![]() |
#1665 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1666 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
A kad sam ja prije par stranica rekao da bi Čelski popio ladno 3 komada od Barce vi ste se smijali. Ne omalovažavam ovim putem Juve, dapače simpatiziram ih. Krumpir prođe jednom, pa i dva puta, ali više ne. Sve mi se nekako čini da će Čelski doma, iako tamo Šahtar i Juve neće odigrati na nulu.
#1667 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Di Matteo se pogubio totalno. Nemreš bez napadača igrat Cl....nesmiješ. Zadnji vezni su odigrali kriminalno,ostavljali obranu ko na streljani,koju su napadači razvlačili i dozvljavali veznom redu Juvea da radi dar mar ispred šesnajsterca. Ljudi u lokalu komentirali da su ovi plavi ko Dinamo u CL(bar drugo poluvrijeme)...Azikupatea il kak se veli....WHO ARE YOU?! Sramotno za prvaka evrope da uz dva bočna igrača na svakoj strani i Asamoah i Lihštajner(koji solo pokrivaju svaki svoju stranu) primaju više puta loptu u poziciji za prodor ili nabac.... Sve u svemu igra za otkaz..... |
![]() |
![]() |
#1670 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nema krumpira 2 godine za redom, iako mi je ove godine smješno jer mi se čini da imaju bar 50% jaču ekipu nego prošle, ali Didier im je očito bio sve... Ode sezona, da, i DiMatteo skupa s njom očito. A večeras, ako neće igrat mali jebeni halilovic necu se ni trudit gledat tekmu. Jebemu jasno mi je da ima 16 u guzici, ali mali je bolji od 95% ekipe dinama...
#1671 | ||||
Pod naletima kopita zla
|
Događa se. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Da. ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Imaju oni jaču ekipu na papiru. ![]() ![]() ![]() Vjerujem da bi možda bila druga prića da je umjesto mikela bio lampard, umjesto aplauzete (kako god) terry - tj. da je Ivanović na svojoj poziciji, a terry na svojoj i sturidge (oscar van) u napadu. ![]() Ako ništa ostaju super klubovi koje mogu gledati. Porto, Schalke(nadam se), Malaga, Real, B.Dortmund, Juve i Valencia. |
||||
![]() |
![]() |
#1672 |
Premium
|
Ma je redovito, i prije je igrao kakav takav nogomet, ali proslu godinu nije zasluzio proci osminu finala, kao sto ni sad ne zasluzuje proci grupe. Otuda 2 godine ![]() Sto zbog lose igre, sto zbog papcarenja gospodina trenera. Njima je Didier bio sve, cudi me da su ga se tako olako rijesili, pogotovo kad su nabavili Hazarda koji bi mu asistirao bar za gol po utakmici... Nista, Cavanija u napad, Hamsika u sredinu, i recimo Hummelsa u zadnji red, i da vidis opet jacinu od kluba! Essien im je bio promasaj sto su ga posudili, trebali su ga ostaviti, vise bi im znacio.
#1674 |
Premium
|
Ma kakav Lukaku, pa taj je veći mačak u vreći od Andersona Coste ![]()
#1676 | |||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čelzi je prošle godine kad je ostao di mateo imao jaaaako puno sreće, sve ih je išlo, ove godine nisu toliki bunekraši (bar kaj sam gledao), ali problem je kad im dođe neki jači klub. Prošle godine nisu zaslužili lp, osim zbog 2009, nego bayern, i zato će ove ispast u skupini. I btw. ode on, kad već nisu krivi igrači od sto milijona onda je trener ![]() http://www.chelseafc.com/news-articl...erto-di-matteo
![]() |
#1677 |
Pod naletima kopita zla
|
O čem ti pričaš pobogu? ![]() Tko je jučer igrao u CFC? ![]() ![]() ![]() ![]() Ako chelsea izgubi od norvežana onda je to ekvivalent sramote. ![]() Pa da barcelona je apsolutno sve "sama napravila"..nije milijone dala. Ibor, Eto, Ronaldinjo, Ronaldo, Alves, Song, Alexis Sánchez, Piqué, Fabregas itd itd itd itd Sve su to kupljeni igrači koji su koštali u 3PM. ![]() ![]() Da jasno da da će ga dampati. I ja bi ga dampao nakon jučer. ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Inače, taj Nordsj-nekaj je iz Danske. To je isto ko da bi sad netko rekao za naš Dinamo da je iz Srbije. Ustvari, ja sam zabrijo gore ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 21.11.2012. u 11:27. |
![]() |
![]() |
#1680 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo, iako nije za vjerovat nasim portalima, Rafa Benitez ce bit trener Chelsea. Jednu trenersku prevaru zamjenjuje druga. Knockout iz LP-a i gornja sredina PL-a ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|