|
![]() |
#1651 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nadam se da vam je jasno da je Dinamo podrum europskog nogometa. Upućeni su znali i prije,neki nakon ove tekme...to je to,naš doseg. Možemo Boga molit da nekak bodove kontra Ajaxa izvucemo i da uz božju,Fifinu i Uefinu pomoć se dokopamo 3. mjesta....e to bi svak dinamov navijač mogao slavit ko finale ![]() Kad su mi rekli nakon Reala...možemo sa njima...da je,na playstationu ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Igrali su ok, pokrivac definitivno nije za ovu ekipu, nikad nije bio igrac, neznam tko je u njemu prepoznao pojacanje. Na takvoj poziciji nema mjesta panicaru. Vidi dignut spomenik nasred trga bana jelacica, cisti primjer kako se igra nogomet, uzitak ga je gledati. Sammir i Badelj moraju otpustiti kocnicu i shvatiti da nisu materijal za jogabonito, vec da njihova atrakcija moze proizlaziti samo iz jednostavnosti pasova, imaju viziju, imaju potez, idu komplicirati. Zao mi je sto je mladi kovacic zrtva sistema, njemu dat vise slobode a ne sammiru, jedino tako ce izrasti u zvijezdu. Sve u svemu, nelosa utakmica za dinamo, volju i trud necu nikad pljuvat tako da od mene cestitke. Lyon je danas odigrao koliko treba, zasluzeno pobjedio i idemo dalje!
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam se dobro izrazio. Iskreno ću ti reć da mi se prisralo od onakvog Lovrenovog nabrijavanja i ljubakanja Gomisa nakon prvog gola, ko da je nogometnu školu završio ne znam gdje, a ne u Dinamu. Nisam rekao da je Dinamo loše igrao i da zato nisam htio dalje gledat. Čisto zbog licemjerja onog konjka.
#1654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1655 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne mogu baš prihvatiti da je Dinamo odigrao dobro. Izbjegao je bruku i protiv RM i jučer, jedni i drugi su propisno promašivali, ali puno bolji dojam je ostavio protiv RM (koji je doduše loše odigrao, ali i francuzi su jučer odigrali taman onolko kolko im ej trebalo, ni mrvicu više. Dinamo jučer nije uspijevao ni pol minute držat loptu, osim u trenucima kad je Sammir driblao sam sebe pa su ga pustili. Ispada da su ga trebali prodati nakon plasmana u LP, jer ne radi nikakvu razliku na terenu, u dvije utakmice LP niej stvrio napadačima ni jednu šansu. Bolje da su se otvorene ruke dale Kovačiću a Sammira prodalo. Najgore od svega je to što ga okati neće mijenjati kad odigra loše jer je on filjo. On i njegov dribling. Nek mu puste Realovu akciju jučer kod Ronaldovog gola. 7 dodira iz prve. od trenutka kad su uzeli loptu na centru do gola. Kakav jebeni dribling Znam da je Dinamova realnost da pokuša nešto iščupati samo protiv Ajaxa, no za pobjedu protiv Ajaxa trebat će puno bolje odigrati. Moram priznati da Vida, u kojeg sam sumnjao da može biti koristan kad je dolazio, igra fantastično. Po trenutnoj formi jedina top klasa u Dinamu. Dinamo bi morao u LP igrati s čvrstim defanzivnim redom, ispred Kelave Cufre-Vida-Tonel-Šimunić, u sredini recimo Morales-Leko-Pokrivač-Sammir-Tomečak, a u napadui tak svejedno jel Rukavina ili Beqiraj. Može i Šitum igrat kak ovi ne zabijaju.
#1656 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1657 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas nastavak. Zenit - Porto Valencia - Chelsea B.Leverkusen - Genk Arsenal - Olymp Marselle - B.Dortmund Shaktar - Apoel Bate - Barcelona Milan - Viktoria Plzen Zenit Porto i Valencia Chelsea će biti dobre tekme za pogledati. ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Po meni smo jučer igrali kukavički, ako bi i lopta prešla centar tamo je bio SAM Fatos i mogao si je lagano posakati protiv 4 Lyonova igrača...igraju polubunker i još ga loše igraju. Isti mi racku izgubili sa 1:0, 2:0 ili 6:0. Zato sam i pizdio poslije Reala kad ste svi vi ovdje svršavali na nekakvu "igru", a mene napadali kako je poraz dobar. Dinamo mora igrati napdački jer samo tako zna igrati pa što bude, ovako ćemo cijelu ligu prvaka proći kao zadnji seljaci. |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() ![]() Jučer je i mene iznenadio MU, Alexander i Fabian Frei im uvalili 3 komada ![]() @Hamm Danas nisi napisao prognoze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1660 |
Pod naletima kopita zla
|
Evo za obožavatelje. ![]() Zenit - Porto 2 Valencia - Chelsea 2 B.Leverkusen - Genk X Arsenal - Olymp 1 Marselle - B.Dortmund X Shaktar - Apoel 1 Bate - Barcelona 2 Milan - Viktoria Plzen 1 Iako bi i chelsea mogao dobiti po glavi od valencie kao i porto od zenita. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1661 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
2. oba daju gol 3. 1 4. 1 5. oba daju gol 6. 1 7. 2 je bezze 8. 1 ![]()
![]() |
#1663 |
Pod naletima kopita zla
|
Onog samira treba pod hitno prodati nekome. Čovjek je ŠKRT, nesposoban, lijen i u katastrofalno lošoj formi. ![]() ![]() Vida je jučer kao i svaku utakmicu do sada odigrao na vrhunskoj razini. Jedini nogometaš dinama koji je zaslužio pljesak. ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 | |
Guest
|
Citiraj:
Vidim ovo: 1. X 1pol. 2. (vidi pod 1. ![]() 3. Genk ne daje gol 4. (vidi pod 1. i 2. ![]() 5. (vidi pod 1., 2. i 4. ![]() 6.-8. potpisujem predviđanje ![]() .... Slučaj "Dinamo"- neće škoditi malo prizemljenja prije Ajax-a; bilo bi gore da je opet završilo kao protiv Reala, ovako će plavi gristi tamo gdje i kada je najvažnije. Ništa šokantno ja jučer nisam vidio da bi se radila drama i nekome previše spočitavalo...osim treneru. Moje viđenje trenutačnoga Dinama je da se generalno radi o prešarenoj momčadi za ovaj rang natjecanja, i za to su najmanje krivi igrači. Ja mislim da nema yebene šanse da uopće postoji nekakva taktika koju bi ova momčad mogla doslijedno provesti, a na način da svih jedanaest koji istrče na teren mogu odgovoriti na taktičke (i psihički i fizički) izazove u LP protiv jakih protivnika, kao momčad...sve se to dobro isplanira, ali opet gledamo samo poteze pojedinaca koji (ako) nešto naprave na utakmici, onda se kroz medije veliča- trener i igra?! Dokaz: Kelava ("Svetac", ali se zaboravlja:zašto je uopće morao biti "razapet" i "beatificiran"?), Lučo (prodori i centaršutevi "od zlata", i to ne samo sinoć, ali koja korist kada to nitko ne finalizira; "top u nozi"- šta to vrijedi kada ni ne dobije priliku za slobodnjak (momčad ne izbori istu)?; obrana mu ide, vidjeli smo kako...), Sammir i kompanija "carinika lopte"- navuče on time protivničke igrače, uglavnom loptu ili izgubi ili uopće ne gleda suigrače za kvalitetan asist, a i ovi mu se ne otvaraju previše, kao da su se prestali nadati toj opciji od Sammira, zatim Vida koji je osuđen na očajničke pokušaje iznošenjem iz vlastitog šesnaesterca (k'o da on ne bi volio više dodati loptu pa kroz dva-tri pasa kreirati šansu, eee, ali za to trebaju otvoreni suigrači da isprate akciju, a da ne spominjem rupetinu u obrani koja ostaje kada nema Vide tamo)...da ne nabrajam dalje. Imam dojam da je Kruno napravio solidan zayeb (između ostalih "poteza") sinoć time što je stavio Bećiraja u početnu postavu...Ante, kakav god da jeste trenutno, jedina je Dinamova špica koja je mooožda mogla kojiput pretrčati obranu Lyon-a sinoć (sjetim se samo trka Ibanez-a za onom loptom po lijevome krilu, i kako ga je Lyon-ov igrač sa lakoćom sustigao, zagradio i čekirao loptu bez problema), dok se onaj (super)teški tenk Bećo, gubio pod vlastitim gusjenicama, uglavnom. Crnogorac ima srce, ali nema brzinu i tehniku za ovakve momčadi; gradi se odlično i možda ima i najpouzdaniji gol-šut u cijeloj momčadi, ali slabe vajde od toga u ovome konceptu...sa "loptom u prostor" i nije baš na "ti", na žalost... Neka se nitko ne uvrijedi na ovo gore, jednostavno ja trenutno tako vidim ovu momčad čija je najslabija karika definitivno sam trener (taktika, neprepoznatljiva igra i ostale floskule, koje su, na žalost, itekako utemeljene). Tko ne vjeruje, neka baci oko na malu i sasvim običnu, od prosječnih i ničim posebnih igrača sastavljenu momčad Splita, recimo (od navedenoga izuzmimo Križanca, dobro, dobro...). Dakle, ništa šokantno i neočekivano, Dinamo je odigrao koliko može u zadanim okvirima i po treneru odabranoj taktici (jbg). Glavu gore, biti će bolje... ![]() |
|
![]() |
#1666 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nemrem gledati tu spodobu na klupi Dinama. On nema pojma, odgovorno tvrdim da meni netko da mjesto trenera, da bi jučer izvukao nulu, i to ravnopravnu nulu. Kovačić i Badelj na krilima??? Pokrivaču ne bi dao da pere wc-e, a kamoli da igra!! Jedan napadač na onakvu obranu?! WTF?? Zbog čega je on u Dinamu? Alien, jel...
#1667 |
Guest
|
Fatos je igrač za opsadu, kada dominiraš i utaboriš se pred protivničkim šesnaestercem, i on će donijeti Dinamu novi naslov u HNL-u, ALI...ako ti protivnički igrači od starta utakmice dobijaju loptu u noge (točnije: na samu yebenu nogu), po želji i konstantno, i to pred tvojim vratima, znači da ti obrambena linija ne stoji dobro u rasporedu- pomakneš istu visoko, jer nemaš šta izgubiti, ionako su ti protivnici stalno u mrtvim šansama, a golman kao na streljani...dakle ne kontroliraš distribuciju protivničke lopte- skrati prostor između vezne i obrambene linije, pa ako će i zabiti, prisili ih da trče kontre- Ibanez ne zna igrati postavljeno u obrani, ali ima brzinu, kao i Vida, iskoristi to šta imaš, tim više što i Lucho i Vida mogu stići njihove napadače i loptu "u prostor", baš kao i prema naprijed. To što nam je prvi gol pao baš tako, nije relevantno, jer koja obrana može računati sa onako genijalnim potezom "protivniku u for" pred vlasiti gol?! "Skratiti teren"- lijepo bi bilo kada bi netko upoznao Krunu sa značenjem navedenoga. E, moj treneru... ![]() |
![]() |
#1668 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1669 |
Guest
|
|
![]() |
#1670 |
Guest
|
Samo što za oba gola su direktno krivi igrači koji nisu bili gdje su trebali biti. Možeš po treneru do mile volje, ali nije on krivac za oba gola kao što nije kriv jer ovi nisu zabili one tri stopostotne prilike! |
![]() |
#1671 |
Premium
|
Trener je krivac jer apsolutno gura neku svoju imaginarnu taktiku koja u Dinamu jednostavno ne prolazi jer 1. nemamo takve igrače 2. nema takve discipline u momčadi. Dinamo je tip momčadi koja mora igrati presing i ofenzivnu igru, koja primi gol po tekmi, ali ga i zabije. Zatvorena igra ne prolazi. Ja ne razumijem slavljenje igre protiv Reala - da nisu bili dječje nezrelo neprecizni, Realovci su nam trebali utrpati jedno 7-8 komada u mrežu. Da li bi i dalje slavili taj poraz da su realovci pogodili 50% svojih šansi? Puka sreća, nikako herojsko postavljanje i kvalitetna igra, jer nije samo rezultat odražavanje stanja, već same šanse i kvaliteta igre. Mi smo imali jednu šansu, Real 14. O čemu pričamo? Kakav častan poraz? Svi mi možemo biti treneri jer imamo pravo na svoje mišljenje. To i daje čar nogometu, rasprave poslije samih utakmica.
#1672 | |||
Guest
|
Citiraj:
![]() Gdje si ti jučer vidio 100%-tnu priliku Dinama? Fatos "ono" nije stigao, Leko pred kraj puca premlako sa ruba 16-erca....za treću ni ne znam na šta misliš, uopće. Lyon je taj koji je jučer zapucavao 100-tne prilike, ne Dinamo. A to što smo loptu mi svi već "vidjeli unutra", eeee, to se zove pristranost navijača ![]() Uostalom, trener bira momčad i strategiju- ako su se držali njegovih zamisli, jbg kriv je. Jedino "asistent" prvoga gola ne ide toliko direktno na dušu Krune, no iz aviona se vidjelo da je dečko "napunio gaće"- dobar trener mora moći prepoznati tko mu je "mentalno unutra" i sa kime može računati, i kako (opet taktika). Kruno to nije napravio, a da stvari nekima "unutra" (čitaj: "između ušiju") ne štimaju baš posve je i onaj potez sa bioenergetičarima i sl. pizdarijama nedavno...jel' se tako gradi samopouzdanje?! Mali Mateo Kovačić je ekspresno odyebao "tretman", i ima više soli u glavi od pola ekipe "na" i "oko" terena... Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Forum tome i služi, malo "ispuštanja ventila" tu na "ispovjedaonici" ipak malo pomogne ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 28.09.2011. u 15:42. |
|||
![]() |
#1673 |
Premium
|
#1674 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Osim toga statistika nije jedino mjerilo kvalitete neke ekipe na terenu. Razlika u tom tekmi je što je real real i on će i fulat dosta prilika ali će ih opet stvoriti, dinamo protiv takve ekipe neće stalno stvarati prilike, i onih par bi trebao moći zabiti. A ako ćemo baš gledati statistiku onda je real bio yebeno nesposoban, toliko prilika, toliko akcija, toliko svega i na kraju samo jedan gol. Uzmi sa druge strane ekipu koja igra bunker + kontre i ekipu koja napada sa 9 igrača i onda se brani od kontri. Ovi bunkeraši će na kraju tekme imat karikiram 3 100% šanse i to je sve a ovi drugi će imat posjed 70% i 20 udaraca na gol od toga 6 u okvir i ni jedna 100% šansa, pa mi sad reci po statistici tko je bolji? I još jedno pitanje kakav je po tebi častan poraz od reala? 1 udarac po golu i gol? Posjed 50 - 50? Real sa igračem više? Ili gledaš statistiku pa po tome ocjeniš utakmicu? Ono što je bečo fulao (nije stigao) se u statistici gleda kao udarac prema golu ili ni to? A falilo je par cm da tu pogodi a ogromna šansa da zabije gol. Osim toga sve te promašene 100% šanse od bilokoje ekipe bi prije rekao da je nesposobnost nego nadmoć.
![]() |
#1675 |
Guest
|
3 gola primljena, od toga uz malo sreće sva tri su mogla biti spriječena. I to protiv ekipa od koje jedna vrijedi preko 9 puta, a druga skoro 3 puta više od Dinama. To je odličan rezultat iako uz svu sreću koju smo imali kod nekih situacija u obrani nismo imali sreće u napadu. To je nogomet. Jučer je da su se dvaput bolje obranili i utrpali taj jedan bi imali 3 boda i to bi opet bio nogomet. Ništa novo. Ako se može jednom Baselu dogoditi onakva utakmica ne znam zašto je čudno vjerovati da je Dinamo mogao pobjediti ili igrati izjednačeno u ove dvije tekme! Na papiru bi trebali popušiti sve tekme, ali ovo je nogomet i svašta se može dogoditi! |
![]() |
#1676 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Na kraju skupine Dinamo će imati ravno 0 bodova, to je jednostavno realnost. Ne treba ništa drugo ni očekivat, kakvi iksevi, a kamoli pobjede. Trebaju bit sretni što su uopće upali u takvo elitno natjecanje, možda malo nauče kako se igra nogomet, nije im ovo HNL gdje igraju protiv ekipa u kojima igrači nisu dobili plaće 7 mjeseci i nemaju za kopačke. I te fore dobro su igrali, mogli su ovo, mogli su ono, nema toga, treba uzet bodove, Real i Lyon to rutinski odrade, spreme 3 boda, a ti kasnije analiziraj što si mogao. Tako će i Ajax. |
![]() |
![]() |
#1677 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mozda 0 protiv Ajaxa doma ali mene vise muci to sto Dinamo ne moze zabit gol. Nebi oni nikad ni upali da se igralo po prologodisnjem sistemu. U zadnjem kolu bi dobili klub tipa Lyon ili jos jaci i desilo bi se ono sto se desavalo zadnjih 12 godina. Tako da je to vise sreca nego plod nekog sistematskog rada i ulaganja u klub. Samo moje misljenje. |
![]() |
![]() |
#1679 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zenit demolirao porta, izbjegavanje sramotno velikog poraza portugalci mogu zahvalit ogromnoj dekoncentraciji u završnim udarcima rusa (makar 3-4 stopostotne šanse) i sucima koji su portu priznali gol iz debelog zaleđa, a rusima poništili regularan zbog nepostojećeg + sudac propustio i drugog portugalca izbacit vani (drugi žuti) nakog brišućeg starta...impresionira lakoća kojom rusi dominiraju sredinom terena i dolaze u zonu šuta, tehnički totalno superiorni večeras, onaj danny je fantastičan igrač!
#1680 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Valensija Čelsky X Arsenal kec Marsej kec Šaktar kec sa hendyem Milan kec te uljez: Cardiff Sauthempton X2 ![]() a za 5min kreće slobodni pad ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|