|
![]() |
#1652 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1653 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
ja već desetljeće koristim vipme i neda mi se mijenjati ni broj ni provajdera.. sad sam na zakon, 1500 free sms-ova i minuta, 3GB interneta plus famozna uspostava poziva al ajde, mjesečno imam max 100 poziva ispadne 29kn.. inače je tarifa 50kn mjesečno plus tih 29 znači oko 80kn mjesečno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
A nisu bas isti,netko ima bolju pokrivenost,a netko bolje cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Premium
|
Ma nađu se kod svih tarife koje ti odgovaraju, nema tu neke filozofije. Kažem da je više-manje sve to isto.. Osobno sam na Tomatu, a prošao sam sve provajdere kroz par mjesecu i odlučio prije par godina na koga da pređem. Ali sve je to isti klinac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Guest
|
bok, čija sim kartica na bonove traje najdulje ? znači uzeo bih jedan broj na bonove za koji bi volio da što dulje traje bez nadoplate bon-a jer bih samo primao pozive. pa onda pred istek bi naravno nadoplatio. hvala |
![]() |
![]() |
#1659 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1661 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
chief_wolfinjo Ako je samo za primanje poziva uzmi najjeftiniji start paket (npr bonbon za 20 kn), kupi bon od 10 kn (za 11 kn), kartica ti traje 10 dana kada možeš primat i uspostavljat pozive i onda ide 270 dana kada mozes samo primat pozive. Prije isteka tih 270 dana opet kupi bon od 10 kuna i opet imaš 10 dana za primanje i uspostavljanje poziva pa 270 dana za primanje. Nadam se da nisu ništa promijenili.
![]() |
#1663 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Na bonbonu nije 270 dana nego 90 dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Guest
|
hvala svima na odgovorima. daj mi samo recite za bonbon, kad kupim sim karticu dal moram odmah kupiti bon da bi mi broj trajao 90 dana ? |
![]() |
![]() |
#1665 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1666 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Cura je u T-mobileu i nije više pod ugovorom. Htjela bi se prebaciti na Simpa tarifu do 31.01 kako bi ugrabila opciju DUPLO no kada je pitala da se prebaci, rekli su joj da se može prebaciti tek 01.02 jer joj tad ide obračun za siječanj. Moje pitanje je, može li se (uz isti broj) maknuti s pretplate (za koju je istekao ugovor) prije prvog u mjesecu i uzeti Simpa tarifu na bonove ili se mora čekati do prvoga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Fresh Juice
|
Normalno da može. Zatraži prijenos, rok za prijenos je 3 radna dana. Jedino moguće da joj ovi iz MNP-a odgode prijenos za dva tjedna zbog pretplate. Zahtjev za prijenos može uredno podnijeti a pošto nema ugovorne obveze nemaju razloga odgoditi joj prijenos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Fresh Juice
|
Da, moj zaheb. Tretiraju ju kao tarifu. No svejedno. Ako želi prkeinuti pretplatu može odmah i nije potrebno čekati 1.2. Nema ugovorne obveze. Nek ode u T-centar, nek zatraži da ju stave na bonove i tad aktivira Simpu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam jedno pitanje u vezi prijenosa broja: ako prebacim broj npr. sa Revolucije (nema ugovorne obveze) na Simpu, koliko moram se zadržati na Simpi prije nego se prebacim natrag na Tele2 u neku pretplatničku tarifu ili neku drugu mrežu? Ima li neki rok koji je propisan ili se mogu opet prebaciti negdje za par dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Fresh Juice
|
Ne moras se zadrzavati. Mozes odmah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Pozrav. Neznam jel ovo pitanje ide ovdje al pomagajte. Naime kupila sam novi mobitel. U njega ide micro SIm kartica , ja sam svoju obicnu karticu dala burazu da odreze..no naravno nije uspio ![]()
![]() |
#1675 |
Fresh Juice
|
Šalju poštom. Javi im se na fejsu ili zovi SZK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
|
A koliko dodje nova kartica?
![]() |
#1677 |
Premium
|
kak mislis nije uspio? bitno je samo da nije ostetio onaj cip, oblik okolne bijele plastike je manje bitan (bitan je iskljucivo zbog razloga da se kartica ne pomice kod koristenja mobitela). ako sam ja uspio nakon 3 pive sa skarama posudenim od konobarice, mozes i ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
|
Izrezao je on to...al prevec ocito..jer karticu mob ne prepoznaje. I dosla ja sad u prodajni centar od T mobile-a..i da ocu prijenos ovog svog boroja na novu karticu trebam dat 50 kn...
![]() |
#1680 |
Fresh Juice
|
Ma besplatno je. Ostavi im tu staru karticu. Radio sam dosta puta za Simpu u T-centru to i nikad mi nisu naplatili. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|