|
![]() |
#1621 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
S jedne strane to stoji,s druge strane jasno da se nikome nebi trebalo/smjelo uletat u post na takav način.Nije na dDariu bilo da tu govori kako je preskupo,nego bi tržište samo reklo svoje-vrlo jednostavno,svi znamo kako konfiguracije u kompletu idu na tržnici ![]() Jedino što sam ja jutros primjetio na toj temi je da nije naveo garanciju,a cijene nisam ni gledao. A da ne govorimo kako je dDario to zdušno uzeo radit i da njemu pokaže kako je preslup radio posao od makar 10 minuta,iako ga se to što ovaj traži dragulje tiče koliko i nas. Fijasko svakako,ali za drogirante ni blizu. |
![]() |
![]() |
#1622 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
@žile: nisam ga stavio zbog njegove prodaje ili cijene već zato kako je reagirao. Slažem se s tobom da ne treba komentirati cijene, ali opet, možda se zaleti netko tko nema pojma kak se cijene kreću i ovo mu se učini kao dobar deal pa napravi glupost. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1623 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1624 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1626 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=29 koči ga E4500 i 8800GT na 1280x1024 (preptostavljam) ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Pod naletima kopita zla
|
znaš i sam kaj se događa kada se osoba ili uređaj bez dobre enkripcije ili snage volje spoje s vistom SAMPLE @žile..mislim da se sjećaš te fore s kave ![]() Evo primjer što dogični iskomentira kada nas par kažemo da je apsolutno mutavo da assassin skuplja zastavice i da bi trebao dobiti crossbow kao nagradu za dobre killove..ali ne...netko misli drugačije ![]() TRASHHH |
![]() |
![]() |
#1628 | ||
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: Citiraj:
![]() fešta kod mene, cuge ima, na rostilju 3870 i 8800GT čuo sam da daju vise fpsa kad se napale Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 03.05.2008. u 18:09. Razlog: nemam dost fpsa pa mi steka forum |
||
![]() |
![]() |
#1629 |
Banned
|
Gle ovo drugo sam previdio.Mi kenjamo sada,a postovi su mu materijal za rotten.Možda ne prati drogirante. ![]() Kako se nebi sjećao kada sam skoro pao sa stolice ![]() Zapravo sve fore vezane uz memory dump su proizašle iz toga. Našao sam jednu prigodnu sliku za the so called free man. Prikeljite mu na iduću glupost ![]() ![]() http://www.commuterjoy.co.uk/travel/...g/bullshit.jpg Zadnje izmijenjeno od: žile. 03.05.2008. u 18:19. |
![]() |
![]() |
#1630 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1631 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() a možda ni Jet-Pack nebi bio na odmet... eto, to su riječi jednog FPS gamera..ccc... overclocking i alkohol mi nikad nisu išli skupa..kad bude umjesto 8800-tke na roštilju mesine, onda dolazim |
|
![]() |
![]() |
#1632 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1633 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
''dada haha, jeeeee'' i nista. Pun mi je kikiriki bisera sa vistom i njima slicnih. Al dobro forum mora biti raznovrsan barem vidim nekoliko puta dnevno kolko sam sretan jer imam nesto u glavi a nije memory dump od viste... |
|
![]() |
![]() |
#1635 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Izgleda da neki ovdje imaju problema sa shvaćanjem pravila foruma...
#1636 |
Banned
|
Aha,dobro vidim širi se naša mala zajednica ![]() Za sve u klubu obožavatelja,molim nemojte stavljat ništa u sigove.Pobrat ćemo infrkšne i banane bezveze. Znači fino dostojanstveno samo avatari tko želi,ko ne opet dobro i tiho mučite i kujte planove o svjetskoj dominaciji ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema više zanimljivih avatara na tu temu. Ti i crash ste pobrali najbolje, iako prvo mjesto ide crashu ![]() ![]()
#1638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1639 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Duboko zahvalan ![]() EDIT: ni mi vrag dal mira, ipak sam u PS-u završio na kraju, iako uz minorne modifikacije ![]() I onda ga banaju, nitko naš trud ne cijeni ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.05.2008. u 12:47. |
![]() |
![]() |
#1640 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1641 |
Banned
|
Ovaj je uber ![]() ![]() Postoji beskonačno varijacija na temu,Iv@n npr napravi za sekundu nešto s jednom od McG-ovih pički u hazard suite ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#1644 |
Banned
|
pm. -->
On topic-imam još jednu ideju,glava Morgana Freemana u Hazard suite-u ![]() Nije Fleks valjda
![]() ![]() Gledajte,nemojmo više sada pisat stvarno će se stanjit broj ljudi na forumu ![]() Jednostavno u znak protesta fino stavite sličicu u avatar,Freeman kao globalni fenomen nebi trebao biti protiv pravila.Znači nemojte ga podjebavat,samo stavite fino sličicu i normalno pišemo kao i dosad. Ako neko ima neko ekstra pitanje--->pm. On topic-imam još jednu ideju,glava Morgana Freemana u Hazard suite-u ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Banned
|
Ovaj je uber genijalan.Kenjaš da nema više i onda nas sve ownaš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1650 |
Pod naletima kopita zla
|
dobro ajde ovo je pocela biti gadna spamara i OT. Ostanimo na avatarima i to je to. Ostatak PM bi mogli prebaciti jer cemo mi na kraju dobiti banove itd... Pa eto..mission complete..Gordon is OUT ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|