|
![]() |
#1621 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1622 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
bice da su dolazili novi carinici pa se nisu jos uhodali bili, nova vlada nova carina.. ![]() meni nije prosao prosle godine sa Gearbesta..
|
Oglas
|
|
![]() |
#1623 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Imam hdmi i tako sad trenutno gledam ali svaki put moram prenosit laptop sto mi se neda pa bi mi ovako bezicno odgovaralo. |
|
![]() |
![]() |
#1624 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1626 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ili stream na chromecast. Iz chrome-a ide bez beda. Ako baš moraš bežično. |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Imas HDMI kablova od 30cm do 30 metara bas citam changelog, za novi update na nvidia shield, na[okon su ubacili da mozes " set RGB full range" s ovim se dobije kontrastnija slika i bolja crna boja. to mi bas jako fali na telosu gdj emi je slika bas losija u odnosu na komp. Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 29.02.2016. u 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#1629 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
cekaj malo, ti mislis da se to magijom samo tako moze na tv prebaciti bez kablova? ili investicije u neki uredjaj? niti ne znas odakle bi ti streamao ili imas neki program koji streama na laptopu? |
![]() |
![]() |
#1630 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako imas volje ,kodi i neki android box recimo.Ako zelis da je sve spremno u 5 minuta ,chromecast.Gugle ce ti bolje objasniti od mene,nabaci recimo : chromecast,chrome extension,mozes i u jubito,bit ce ti jasno dok kazes stream .. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1631 |
Premium
|
Čovjek želi bežično streamat na tv, a ljudi mu savjetuju hdmi kabl. ![]() Sad odjednom na temi "Koji Media Player kupiti?"čovjek kaže da ne zna što je to media player ni što je kodi......hello afrika tell me how you're doin. ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Mirko, a ne Harry
|
Joj ljudi.. media box = media player ehhh haha.. ja vam imam Mede8er media player, uzeo sam ga prije WDTV Live-a za koji su govorili da uglavnom služi za streamanje filmova preko PC-a. To meni nije trebalo jer sam htio jednostavno stavit film na HDD, uključit ga u Mede8er i gledat na TV-u. Sad.. ja sam razumio da je to više manje jednostavno preko WDTV-a napraviti jer su ljudi jedino i spominjali streamanje filmova a ne stavljanje na USB ili HDD i gledanje. Iskreno, ne znam što su kodiji i gdje ima za kupit, valjda isto neki media player pa ne kužim zašto mi treba i to i android box? Anyway, naravno da sam mislio investirat, zato i pitam što da uzmem da mogu radit ovo što želim. |
![]() |
![]() |
#1633 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kao sto ti je receno, Chromecast i to ti je najbezbolnije za to sto ti zelis. |
![]() |
![]() |
#1634 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zamolio bih nekog tko ima m8s player sa 2gb da instalira Hearthstone igru sa google playa pa je pokrene. Meni iz nekog razloga trza a cini mi se da ne bi smjelo. Quad core sa ok grafickom i 2 gb rama.. Napomena, igra zauzima 3.5 gb kad je instalirana. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
#1635 |
Mirko, a ne Harry
|
Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 29.02.2016. u 23:49. |
![]() |
![]() |
#1636 |
Premium
|
Za Chromecast mu treba i računalo, za Media player s Kodijem (npr M8S) mu ne treba ništa osim internet veze. Stream može povlačiti na više načina, preko plaćene liste kanala ili nekog od addona (SportDevil i sl.). |
![]() |
![]() |
#1637 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1638 |
Premium
|
Jer ne zna da može streamati direktno na Kodi i to na više načina, čak ne zna ni što je Kodi. Na nama je da ga educiramo, a ne da mu predlažemo lošija rješenja. |
![]() |
![]() |
#1640 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1641 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Tko ce prvi probati sa M8S? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1642 |
Premium
|
Kad smo već kod m8s+, gdje je najjeftiniji za ubosti? |
![]() |
![]() |
#1643 |
Premium
|
Nije problem probati, trebalo bi biti kao i kod ostalih takvih playera: ubaciš .tar u /update, restart i ako prođe super, ako ne vratiš stari na isti način. Podaci se ne gube! |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1645 |
Registered User
|
Za vlasnike mk808b plus ili mk809 plus - openelec se izgleda redovito razvija, nisam ni skuzio koliko verzija sam propustio. Upravo updateao na 6.0.1.4. https://github.com/kszaq/OpenELEC.tv/releases |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
A preko cega onda pokrecem stream, ja npr uglavnom pokrecem preko acestream-a na laptopu ili sopcast, nevjerujem da to mogu pokrenut na kodi-ju. Ja npr imam i apple tv i mogu sliku s iphone-a stavit na tv ali nazalost ne mogu na iphoneu pokrenur sve streamove. Glavni razlog zasto zelim preko laptopa je jer mogu otvorit sve streamove. |
|
![]() |
![]() |
#1647 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
http://wiki.openelec.tv/index.php/AppleTV https://www.youtube.com/watch?v=hhnFQ8XI91A |
|
![]() |
![]() |
#1648 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Radi se o minixu. PS. Nikad ne trazim streamove manje od 1500 kb jer je slika ocajna |
|
![]() |
![]() |
#1649 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
je i meni zna kocit nekad.. a valjda ovisi koliko je ljudi gore.. znam pogledat i preko Uk turk playlist, tamo ima isto svi zivi sportski programi.. nevjerujem da je do boxa nego jednostavno nekad streamovi me rade..
#1650 |
Registered User
|
Al sto ako recimo mreza mi prestane raditi i ne mogu mu pristupiti preko ssh nakon neuspjesnog upgradea? ili opcenito, sto nije moguce da se zbrika i zezne me? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|