|
![]() |
#1621 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sprida zgleda dosta jednostavno za modat za 12ticu, straga ako je PSu sa 12cm fan + 8 ili 9 cm na ispuhu ka bog ![]() Samo me još brine kaako se kartice straga učvršćuju na slici ne vidim rupice za vide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
To je kućište za najjeftinije uredske kompove. Imaš za dve-tri kune više ATX naviateca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1627 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1629 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Uzeo sam si novi komp pred par dana i uzeo ovo gore kućište. Moja preporuka ![]() Na svim otvorima ima filtere za prašinu tako da će ti kućište biti "dust free" (meni je to jako bitno), kvaliteta izrade je vrhunska. ![]() Ima metalne (ful kvalitetne) držače za ssd/hdd. Ja sam siguran da za ove pare ne postoji bolje/kvalitetnije midi kućište. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 06.06.2014. u 01:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@Mogy također imam ARC R2 seriju samo XL, isto izgledaju, ista kvaliteta izrade samo većih dimenzija...odlično i jako kvalitetno kućište, za te novce sumnjam da li se nudi što bolje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1631 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jes da prelazi budet, ali dampirano sa svih strana, 3 x 140 mm +120 fan dobijes, 2kom fan "kontrolera", i vrhunski kejbljving, opako me kopa ![]()
![]() |
![]() |
#1632 |
The mighty pirate
|
I onda ja ne mogu prodat svog Silverstonea za 1000 kn ![]() Ne samo da ima 3x 180mm + 120 mm, kompletan sound damping i fan kontrolere, nego je još i aluminij. E moj xulos, pogledaj si NZXT uživo, vjerojatno ćeš se brzo ohladiti. Baci pogled na caseking.de ako ti je izolacija od buke bitna. Prodaju kućišta i s već postavljenom izolacijom, što nisam nigdje drugdje vidio.
![]() |
#1633 |
Xulos :)
|
Bitna mi je jako izolacija od buke. I tvoj srebrnikamen mi je u uzem izboru ali samo ako prodam vodeno to sam ti i rekao ![]() ![]()
![]() |
#1635 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Zanima me da li ovo kučište vrijedi tih novaca ili ima i bolje: http://www.corsair.com/en-us/special...mid-tower-case |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Carbide 500R White. Ili za ekstravagantni izgled - Graphite 760T White.
![]() |
#1641 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Danijel Dane Za tu lovu gledaj Obsidian 750D ak te pali Corsair - trenutno ga bas i nema, ali se malo raspitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Registered User
|
Pa Crosair mi se svida jer imaju tako lijepa ajmo reci uniformirana kučišta. Ali onaj 600t white je sexy ako me shvaćate. I tražim case koji ima USB3.0 , filtere i tako a ujedno da su tako kao 600T White. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Malac
Datum registracije: Jun 2003
|
Pretpostavljao sam da ti se sviđa Corsair, a i bijela boja. Obje preporuke su Corsair - Carbide 500R white i Graphite 760T white. Ako ti se Graphite 600T sviđa, čekaj tek da vidiš 760T. Prekrasno kućište. Ako bi pak išao na Obsidian, mislim da je 450D bolja varijanta od 750D.
![]() |
#1644 |
Registered User
|
Sada se jos doumim izmedu par kucista: Crosair Graphite 760T White , Lijepo kuciste makar za tu cijenu nije napravljano solidno kao neka jeftinija. Crosair Carbide 500R White , Ono ajde moze proci ali nije bas prelijepo. Izbocena jedna strana mi se ne svida. Fractal Define R4 White , Lijepo kuciste kojem je uz sve plus vrata prednja koja sakrivaju sve. I neizostavni Crosair Graphite 600T White kojem ja ne vidim manu, makar kazete da ne vrijedi te novce. Pa sad me ispravite u cemu grijesim na njemu ili ostalima. koje su maqne a koji plusevi. Gledao sam recenzije ali ono neke prevelike mane kod njih ne nalazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Osobno bih isao na Define R4, odnosno vec idem, treba mi danas stici. ![]() Bio sam u nedoumici izmedju njega i NZXT H440, ali na kraju je presudila cijena... Pa baci oko i na ovaj NZXT, mislim da bi ti bio bolja kupnja od Corsaira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Tražim mini ITX kućište što manje što jednostavnije napajanje cigla na žicu. Ili sam izgubio vještine pretraživanja po internetima ili talvo što ne postoji. Dakle što manje, da stane ploča i taman, jednostavno i jeftino ima netko nekakvih preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Pogledaj si Fractal Node 304 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |