|
![]() |
#1621 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
A čekaj, ti si instalirao onaj klijent kao i svi ostali? I radi ti SE? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni jučer došao sa g2play-a barb lvl 12 trenutno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1624 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Limit od 10 likova po accountu? Aaaaaaaaarrrrghhhh!!! OK, necu poceti odmah pizditi. Pizdit cu kad cu imati 9 likova. ![]() Kako predvidljivo. ![]() Ja ne znam s kojim likom poceti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Mi smo na faksu učili o tim problemima, i stvar je da ti moraš napraviti sustav koji će raditi 99.9% vremena dobro. Jer gle, WoW radi super većinom vremena osim kad se svi no life luzeri okupe u isto vrijeme. A to je 1/365 dana recimo. I sad, zašto da blizzard kupi 3x više servera koji koštaju puno para, kada će im oni biti od koristi samo taj 1. dan kad se skupi X milijuna igrača, dok će sve ostale dane zjapiti "prazni" sa puno manje igrača. Oni ciljaju da im sustav bude prosječno 70% zauzet, kad se popne na 85% onda dodaju novi hardware. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa da, računajući da će igra stići na vrijeme. Onda sam saznao loše vijesti, svejedno instalirao; i jutros probam igrati, više iz zajebancije, kad ono - radi ![]() Bacio sam pogled po forumima, ispada da svi koji su igrali betu odmah imaju pristup SE.
![]() |
#1629 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Imal koja dobra duša koja bi udjelila Guest Pass za kolegu!? PM-ajte! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
koji bi bili najbolji NVidijini driveri za Đavla? Otprilike?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1638 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ista scena i kod mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Guest
|
pika se pika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Jucer odustao poslije pola sata bezuspjesnog loggiranja. Danas s frendom prasio od 8 ujutro lijepo do podne, nastavljam lijepo navecer dok doma dodem. Main mi Witch Doctor, a alt monk, frendu pa barb main a wizard alt, tako da uvijek ima svatko gear za svoju klasu, sto god da droppa. Zasad jako zadovoljan s igrom, sve sistematski cistimo bez rushanja i skippanja... Performanse na lapu su taman da je igrivo i u vecim fajtovima, necu morati jos bar 2 godine novu kantu uzimati ^^ Ako se tko zeli nam pridruziti povremeno, battletag mi je u sigu ( potemkinhr#2800 ) P.s. kladim se da nitko nema cisci battletag broj ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Potemkin, ajde javi kad stigneš kakvi su ti dojmovi sa WD-om. Ovako po videima mi ne izgleda posebno jak, ali moguće je da ga ljudi jednostavno ne znaju igrati. Razumijem da je on vrlo koristan u grupi, ali misliš li da bi mogao single player riješiti igru? Konkretno, vidio sam likove s petovima i na 25 levelu već i nekako mi mali DPS imaju. Nadam se da se varam, ne želim po cijele dane bacati staklenke s paucima ![]()
![]() |
#1643 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ovaj downloader je užas. Jel ima tko, blizu mene, skinutu igru da mi kopira? Ovako ne ću nikad skinut. Prije će mi doći pošiljka infomarka nego što će se ovo skinuti ![]() Edit: javio se jedan. Tko zna, možda i zaigram danas.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 15.05.2012. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1645 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Stigla pošast, gutač vremena i sletjelo jato skakavaca na slobodno vrijeme :-) . Monk it is! tag:catkiller#2521
![]() |
#1646 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Premium
|
Nije mi to pomoglo (presto totalno download), al nabavio sam klijent i instaliram upravo. Sad me zanima gdje se aktivira starter. Jel na kraju instalacije? Pričekat ću dok se ne instalira do kraja, a ako ne bude vidljiva opcija, trebat ću pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Upravo pokrenuo instalaciju i već sam se usra kad me odmah tražilo aktivaciju. Ali dobro je, krenula je instalacija dalje, makar puževim korakom ![]() Btw, muzika je zakon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Premium
|
Meni je isto sporo išla, a onda sam ugasio instaler, pokrenuo ponovno, rekao da je igra aktivirana i krenulo je brže. Eto me na 70% sada, a prvi put je 15 minuta bilo na 1% ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|