Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2015., 10:00   #16261
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja pogledao The Grand Hotel Budapest, dugo odgađao pa ajde da vidim.

Film je drugačiji, definitivno, većini nije sjeo, bar ne onima s kojima se ja družim. Meni je prosječan. Nije da mi nije sjeo, ali da je nešto WAU, nije. Gledljiv, nije bačeno vrijeme, ali ću za zaboraviti za par dana.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 13:50   #16262
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Prije nego što sam pogledao film imao sam isto mišljenje kao ti. Čak sam se brzopleto izasrao u ovoj temi po filmu. Nakon gledanja, mišljenje mi je dijametralno suprotno. Cijeli film je jedna diskretna antiratna priča s koja dovodi u pitanje cijeli smisao politike vojne intervencije na Bliskom istoku. Samo malo treba nagnuti glavu i zagledati se ispod površine propagande.
Hvala bogu da netko i gleda drugu stranu filma. Eastwood je po meni pogodio u sridu s ovim filmom. Nazvao ga american sniper,snimio ubijanje bez imalo kajanja, opravdanost rata na bliskom istoku itditd a istovremeno prikazao u filmu besmislenost rata i ozbiljne posljedice na psihu i obitelj. Zato mi se svidja film. Valjda film nije za antiholivudsku ekipu koji i prije gledanja vec imaju misljenje o tome.
A to sto je republikanac nema nikakve veze,pa u gran torinu mrzi korejce pa znamo kako je film zavrsio.
spawn je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.02.2015., 13:58   #16263
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
A to sto je republikanac nema nikakve veze,pa u gran torinu mrzi korejce pa znamo kako je film zavrsio.
No dobro, karikirao sam. U svakom slučaju, režiser radi film po nekom scenariju koji je odobrio producent. Očekivat sad da će radit neku političku dramu o američkom tlačenju miroljubivih naroda diljem svijeta mimo scenarija je suludo.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 14:02   #16264
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Taj film je jako kritiziran s americke strane bas zbog toga sto je u film ubacio tu "drugu" perspektivu. Kao, film nije domoljuban. Pa raspravljali o tome .Naletio slucajno na neki talk show na amerikancima prije 2-3 tjedna.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2015., 17:35   #16265
Moto001
Premium

Moto001's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
I ja pogledao Birdman i bogme uludo utrošeno vrijeme bolje da sam gledo Tom i Jerry-a barem bi se nasmijo
Moto001 je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 00:32   #16266
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Hvala bogu da netko i gleda drugu stranu filma. Eastwood je po meni pogodio u sridu s ovim filmom. Nazvao ga american sniper,snimio ubijanje bez imalo kajanja, opravdanost rata na bliskom istoku itditd a istovremeno prikazao u filmu besmislenost rata i ozbiljne posljedice na psihu i obitelj. Zato mi se svidja film. Valjda film nije za antiholivudsku ekipu koji i prije gledanja vec imaju misljenje o tome.
Pogledao film.

Film je predobar i već duže vrijeme nisam gledao nešto tako dobro.
Slažem se sa svime gore navedenim...
Po moje ima još jedna poruka u filmu; Rat je zaebana stvar, ne petljaj se, koliko god da si dobar završit ćeš sheban...

Preporuka!
Staro 28.02.2015., 16:15   #16267
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Djelomično si u pravu. Rat izbjegni ako se ideš boriti 10000km od kuće. Kad ti rat dođe doma, a nemaš kud stutnjat, onda nemaš izbora... a budući ameri doma nisu ratovali 200+ godina, nekako ih ne žalim niti opravdavam.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 17:10   #16268
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
I ja pogledao Birdman i bogme uludo utrošeno vrijeme bolje da sam gledo Tom i Jerry-a barem bi se nasmijo
Zapravo nisi ni svjestan kako si sam sebi dobro odgovorio zašto ti film nije dobar
Pogledao nedavno fury i birdmana, fury izgleda fenomenalno, ali birdman je vrhunski, ovako nešto dugo nisam gledao, baš mi je dobro sjeo da odmorim od svih holivudskih proljeva; transformera, avengera, ubermana i tomova i jerrya
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 18:33   #16269
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
... a budući ameri doma nisu ratovali 200+ godina, nekako ih ne žalim niti opravdavam.
Malo povijest ponovit.
Nego, pogledao maloprije Vice.
Loše.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2015., 18:48   #16270
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
Zapravo nisi ni svjestan kako si sam sebi dobro odgovorio zašto ti film nije dobar
Pogledao nedavno fury i birdmana, fury izgleda fenomenalno, ali birdman je vrhunski, ovako nešto dugo nisam gledao, baš mi je dobro sjeo da odmorim od svih holivudskih proljeva; transformera, avengera, ubermana i tomova i jerrya
Ma daj film je grozan. Istina i bog da je drukčiji od svih drugih, ali ti mindfuck dijalozi ubijaju sami sebe.

Ja sam film razumio, i da ponavljam drukčiji je, ali jednostavno nije nešto za što bi rekao najbolji film ili gledat će se opet za par godina.

Bio mi je dosadan, naporan u nekim dijelovima i besmislen.

Ako je to ono što krasi najbolji film onda ja moram gledat one slabije.

To je kao onu ljudi hebu ljube, ja snimin film kako hebem kozu i dobijem oscara. Drukčiji sam, poseban i umjetnik sam. Neki film pljuju, neki mu se dive. A zapravo je smeće koje je zanimljivo samo pojedincima.
Oglas

Oglas
Staro 28.02.2015., 20:15   #16271
karabaja
The Zappa

karabaja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Birdman je izvrstan film. Dok je filma, Birdman će biti svjež i aktualan. Već sad plovi kursom prema statusu kultnog filma. Mislim da za njegov cjelovit i ispravan doživljaj treba nešto znati, razumjeti i biti dobronamjeran.
karabaja je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2015., 02:06   #16272
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Upravo pogledao ovo
http://www.imdb.com/title/tt0096928/

Excellent
Staro 01.03.2015., 02:50   #16273
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Cura i ja dosli iz kina. Gledali Kingsman: Secret Service. Odlican film. Taman humora i akcije po malo svugdje, ali onaj kraj je totalno ne ocekivan i umirali smo od smijeha! Preporuka svakako
Toorop je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2015., 21:47   #16274
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
To je kao onu ljudi hebu ljube, ja snimin film kako hebem kozu i dobijem oscara. Drukčiji sam, poseban i umjetnik sam. Neki film pljuju, neki mu se dive. A zapravo je smeće koje je zanimljivo samo pojedincima.
kralju... ono...neka nama tebe
Staro 01.03.2015., 21:53   #16275
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Birdman je izvrstan film. Dok je filma, Birdman će biti svjež i aktualan. Već sad plovi kursom prema statusu kultnog filma. Mislim da za njegov cjelovit i ispravan doživljaj treba nešto znati, razumjeti i biti dobronamjeran.
Sad sam se baš nasmijao. Isti rang filma kao i Budapest. Jedna riječ: pretenciozno.
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2015., 22:36   #16276
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Sad sam se baš nasmijao. Isti rang filma kao i Budapest. Jedna riječ: pretenciozno.
Da, razumijem da netko može reći da je pretenciozno artsy fartsy preseravanje, stvar je ukusa, meni je na primjer hvaljeni interstellar dosadan ili ovaj nightcrawler... u birdmanu mi je ludilo ruganje sa samim sobom, keaton odličan, zapravo mi nitko drugi ni ne pada napamet da je ovo mogao odglumiti. meni iznimno zabavan, a vi kako hoćete, kod moje ekipe su isto reakcije podvojene
Staro 01.03.2015., 23:12   #16277
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Da, razumijem da netko može reći da je pretenciozno artsy fartsy preseravanje, stvar je ukusa, meni je na primjer hvaljeni interstellar dosadan ili ovaj nightcrawler... u birdmanu mi je ludilo ruganje sa samim sobom, keaton odličan, zapravo mi nitko drugi ni ne pada napamet da je ovo mogao odglumiti. meni iznimno zabavan, a vi kako hoćete, kod moje ekipe su isto reakcije podvojene
Ok majstore tebi je divan, krasan svašta nešto.

Ali meni osobno nagrada oscara znači nešto više od samo "posebnog filma".

Zar nebi oscar trebao pripasti filmu kojeg hvali večina publike a ne polovica ili manje??

Ja se na moderne komedije rijetko mogu nasmijat, a kamoli na birdmana koji je sve samo ne smiješan.
Staro 01.03.2015., 23:44   #16278
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Ako je stvar ukusa nemožeš napisati "Mislim da za njegov cjelovit i ispravan doživljaj treba nešto znati, razumjeti...", s time omalovažavaš ostale. Nema tu nista posebno biti pametan il neznam ja šta.
Neide tebe neg karabaju ovo gore.
Nekima se svida nekima ne ao sto si rekao ti.
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2015., 00:14   #16279
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Ok majstore tebi je divan, krasan svašta nešto.

Ali meni osobno nagrada oscara znači nešto više od samo "posebnog filma".

Zar nebi oscar trebao pripasti filmu kojeg hvali večina publike a ne polovica ili manje??

Ja se na moderne komedije rijetko mogu nasmijat, a kamoli na birdmana koji je sve samo ne smiješan.
A dobro, ne želim ulazit u to, mene se živo *ebe koji film ima koju nagradu. nemam uopće pojma po kojim kriterijima i tko odlučuje što je zaslužuje... ptica čovjek mi je više neka crnohumorna drama nego komedija tipa glup i gluplji 2, nekako mi nije film za strogu kategorizaciju. iskreno nisam ni ima pojma što idem gledati, ali eto, ja zadovoljan pa sad...
Staro 02.03.2015., 02:20   #16280
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Black Sea neloše iako još nerealnije od American Snipera koji "goes berserk" u close quarter warefareu...ovi uspiju nabavit hebenu podmornicu Preporuka IQ sniziti kod takvih detalja,al vjerujem da je većini mozak ostal u tom modu nakon AS i Furya
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2015., 10:00   #16281
Ladytron25
Glazba, auti, itd :D

Ladytron25's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Ide tko gledat Chappie?
Staro 02.03.2015., 11:04   #16282
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
To zoves da s tobom idemo?
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2015., 11:17   #16283
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Jope iskrica
Staro 02.03.2015., 11:50   #16284
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Pogledao sam nekoliko filmova u zadnje vrijeme, a obzirom da sam slabo u toku sa filmovima tako ima i onih starijih (vjerujem vecina)

Blended - debilana, klasicni debelo isfurani humor, nasmijao sam se mozda na 2-3 scene (skupa sa zenom, jel)
Body Of Lies - odlican, di caprio je vrhunski
Colombiana - prica je jos i dobra, ali su sve usrali sa malom koja je spretnija od bonda valjda
Django Unchained - dobar film, ima zbilja dobrih scena za nasmijat se, ali je kraj sve ujebo
Gangs of New York (2002) - ok film, nelos, tko voli nasilje nece promasit
Grudge Match (2013) - u pocetku dosadan i nezanimljiv, kasnije to prijede na puno bolji film gdje se i uspijes nasmijat i postane gledljiv
Let's Be Cops (2014) - odlicna komedija, smijao sam se ko blesav, cijelo vrijeme je napeto
Master and Commander The Far Side of the World (2003) - tko voli gusare/pirate ok je film, ni vrit ni mimo
Red (2010) - zali boze vremena sto sam to uopce pogledao. Razmisljao sam da li da odustanem od gledanja nakon prvih 10-15 min
The Aviator (2004) - odlican film, di caprio se zbilja uzivi u to sto glumi, tezi ka perfekcionizmu
The Grand Budapest Hotel (2014) - nestandardan film rekao bih, zanimljiv, nista ekstra, ali vrijedan pogledati
The Great Gatsby (2013) - dobar film, partiji u kuci kod gatsbyja su najjaci
The Departed [2006] - ok film za pogledat
22 Jump Street - klasicna americka college spreha. Ali ima dobrih scena, valja pogledati
American Sniper (2014) - kao sto su decki rekli, mislim da je djelomicno bio cilj prikazati i onu drugu stranu rata, koja te razjebe koliko god ti mislio da ces se vratiti normalan. To je sranje i jednostavno ostavi traga na tebi. Mislio sam da ce film biti zesce sranje, sa tipicnim ifuravanjem americke "demokratije" , no prevario sam se i definitivno mu dajem preporuku za pogledat. ...osim ljudima kojima teze padaju teske scene, npr. ono mucenje klinca sa busilicom :/, htio sam uletiti u tv
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2015., 13:17   #16285
Ladytron25

Ladytron25's Avatar

Ne zovem..:P Pitam samo.. Prema najavama film bi mogao biti odličan.. JA ću ići za vikend :P

Brko ne podjebavaj :P
Staro 02.03.2015., 13:23   #16286
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Jeee,ko i za Interstellar ccc
Staro 02.03.2015., 14:41   #16287
Ladytron25

Ladytron25's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Jeee,ko i za Interstellar ccc
aaaa tu si :P

Nisam ga isla gledat..isla sam sad gledat Jupiter-a i Kingsman-a..za vikend me dečki časte pošto mi je rođendan

a sad ode prek kompa pogledat tih 50 nijansi sive..
Staro 03.03.2015., 07:43   #16288
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pogledao sam Fifty Shades of Grey.

Film je teško ali teško sranje. Niti je dobar triler, akcijski, erotski, apsolutno ništa u tom filmu nije dobro. Ako će ga netko ići gledati zbog scena seksa odmah može odustati. Vide se glumičine sise u tri scene i to je to.

Krenimo dalje da je zapravo lik psihički bolesnik i da je seks lososa koji pliva uzvodno kroz rijeku prepunu medvjeda spontaniji od ovog kaj je prikazano na filmu.

Čoek u jednom trenutku radi ugovor sa ženom oko oblika/načina seksa.

Ja stvarno ne znam kome to može biti napeto, možda osobi koja se nikada nije upustila u takav odnos.....

Žao mi je tih 2h...
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2015., 07:50   #16289
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Na taj odron od filma neću utrošiti ni sekunde, a bome ni 1 sekundu bandwidtha...
Staro 03.03.2015., 08:40   #16290
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Vijeće je odlučilo - zabranit ću ženi da gleda to "femini" sranje

Pričam o ovih 50 nijansi smeđega

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor