|
![]() |
#16261 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja pogledao The Grand Hotel Budapest, dugo odgađao pa ajde da vidim. Film je drugačiji, definitivno, većini nije sjeo, bar ne onima s kojima se ja družim. Meni je prosječan. Nije da mi nije sjeo, ali da je nešto WAU, nije. Gledljiv, nije bačeno vrijeme, ali ću za zaboraviti za par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16262 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
A to sto je republikanac nema nikakve veze,pa u gran torinu mrzi korejce pa znamo kako je film zavrsio. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16263 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
No dobro, karikirao sam. U svakom slučaju, režiser radi film po nekom scenariju koji je odobrio producent. Očekivat sad da će radit neku političku dramu o američkom tlačenju miroljubivih naroda diljem svijeta mimo scenarija je suludo.
![]() |
#16264 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Taj film je jako kritiziran s americke strane bas zbog toga sto je u film ubacio tu "drugu" perspektivu. Kao, film nije domoljuban. Pa raspravljali o tome .Naletio slucajno na neki talk show na amerikancima prije 2-3 tjedna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16265 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
I ja pogledao Birdman i bogme uludo utrošeno vrijeme bolje da sam gledo Tom i Jerry-a barem bi se nasmijo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16266 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Film je predobar i već duže vrijeme nisam gledao nešto tako dobro. Slažem se sa svime gore navedenim... Po moje ima još jedna poruka u filmu; Rat je zaebana stvar, ne petljaj se, koliko god da si dobar završit ćeš sheban... Preporuka!
![]() |
![]() |
#16267 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Djelomično si u pravu. Rat izbjegni ako se ideš boriti 10000km od kuće. Kad ti rat dođe doma, a nemaš kud stutnjat, onda nemaš izbora... a budući ameri doma nisu ratovali 200+ godina, nekako ih ne žalim niti opravdavam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16268 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Pogledao nedavno fury i birdmana, fury izgleda fenomenalno, ali birdman je vrhunski, ovako nešto dugo nisam gledao, baš mi je dobro sjeo da odmorim od svih holivudskih proljeva; transformera, avengera, ubermana i tomova i jerrya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16270 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Ja sam film razumio, i da ponavljam drukčiji je, ali jednostavno nije nešto za što bi rekao najbolji film ili gledat će se opet za par godina. Bio mi je dosadan, naporan u nekim dijelovima i besmislen. Ako je to ono što krasi najbolji film onda ja moram gledat one slabije. To je kao onu ljudi hebu ljube, ja snimin film kako hebem kozu i dobijem oscara. Drukčiji sam, poseban i umjetnik sam. Neki film pljuju, neki mu se dive. A zapravo je smeće koje je zanimljivo samo pojedincima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16271 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Birdman je izvrstan film. Dok je filma, Birdman će biti svjež i aktualan. Već sad plovi kursom prema statusu kultnog filma. Mislim da za njegov cjelovit i ispravan doživljaj treba nešto znati, razumjeti i biti dobronamjeran. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16272 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#16274 |
Semper iratus
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16275 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sad sam se baš nasmijao. Isti rang filma kao i Budapest. Jedna riječ: pretenciozno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16276 | |
Semper iratus
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16277 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Citiraj:
Ali meni osobno nagrada oscara znači nešto više od samo "posebnog filma". Zar nebi oscar trebao pripasti filmu kojeg hvali večina publike a ne polovica ili manje?? Ja se na moderne komedije rijetko mogu nasmijat, a kamoli na birdmana koji je sve samo ne smiješan.
![]() |
![]() |
#16278 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Neide tebe neg karabaju ovo gore. Nekima se svida nekima ne ao sto si rekao ti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16279 | |
Semper iratus
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16280 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Black Sea neloše iako još nerealnije od American Snipera koji "goes berserk" u close quarter warefareu...ovi uspiju nabavit hebenu podmornicu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16281 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Ide tko gledat Chappie?
![]() |
#16282 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
To zoves da s tobom idemo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16284 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Pogledao sam nekoliko filmova u zadnje vrijeme, a obzirom da sam slabo u toku sa filmovima tako ima i onih starijih (vjerujem vecina) ![]() Blended - debilana, klasicni debelo isfurani humor, nasmijao sam se mozda na 2-3 scene (skupa sa zenom, jel) Body Of Lies - odlican, di caprio je vrhunski Colombiana - prica je jos i dobra, ali su sve usrali sa malom koja je spretnija od bonda valjda Django Unchained - dobar film, ima zbilja dobrih scena za nasmijat se, ali je kraj sve ujebo Gangs of New York (2002) - ok film, nelos, tko voli nasilje nece promasit ![]() Grudge Match (2013) - u pocetku dosadan i nezanimljiv, kasnije to prijede na puno bolji film gdje se i uspijes nasmijat i postane gledljiv Let's Be Cops (2014) - odlicna komedija, smijao sam se ko blesav, cijelo vrijeme je napeto ![]() Master and Commander The Far Side of the World (2003) - tko voli gusare/pirate ok je film, ni vrit ni mimo Red (2010) - zali boze vremena sto sam to uopce pogledao. Razmisljao sam da li da odustanem od gledanja nakon prvih 10-15 min The Aviator (2004) - odlican film, di caprio se zbilja uzivi u to sto glumi, tezi ka perfekcionizmu The Grand Budapest Hotel (2014) - nestandardan film rekao bih, zanimljiv, nista ekstra, ali vrijedan pogledati The Great Gatsby (2013) - dobar film, partiji u kuci kod gatsbyja su najjaci ![]() The Departed [2006] - ok film za pogledat 22 Jump Street - klasicna americka college spreha. Ali ima dobrih scena, valja pogledati American Sniper (2014) - kao sto su decki rekli, mislim da je djelomicno bio cilj prikazati i onu drugu stranu rata, koja te razjebe koliko god ti mislio da ces se vratiti normalan. To je sranje i jednostavno ostavi traga na tebi. Mislio sam da ce film biti zesce sranje, sa tipicnim ifuravanjem americke "demokratije" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16285 |
|
Ne zovem..:P Pitam samo.. Prema najavama film bi mogao biti odličan.. JA ću ići za vikend :P ![]() Brko ne podjebavaj :P
![]() |
#16287 |
|
![]() |
#16288 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledao sam Fifty Shades of Grey. Film je teško ali teško sranje. ![]() ![]() Krenimo dalje da je zapravo lik psihički bolesnik i da je seks lososa koji pliva uzvodno kroz rijeku prepunu medvjeda spontaniji od ovog kaj je prikazano na filmu. Čoek u jednom trenutku radi ugovor sa ženom oko oblika/načina seksa. Ja stvarno ne znam kome to može biti napeto, možda osobi koja se nikada nije upustila u takav odnos..... Žao mi je tih 2h... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16290 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Vijeće je odlučilo - zabranit ću ženi da gleda to "femini" sranje ![]() Pričam o ovih 50 nijansi smeđega ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|