|
![]() |
#16232 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne valja, ima nemiran rad na leru. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16233 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
![]() |
#16236 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Da, plastidip. Nije moj stil, ali ukusi su različiti
![]() |
#16238 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Provizija na osnovicu plaće ide iz visine marže salona. Skraćeno, svejedno im je plaćaš li solarno, kreditom preko banke ili leasing kuće. Zarađuju na redovnim servisima. Otuda i sve akcije sa sedmogodišnjim-desetogodišnjim, pa i "stogodišnjim" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16239 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Mazda MX-5 ili Mazda RX-7? Cijenom su tu negdje, no cuo sam da je RX-7 problematicna vec iznad 100 tisuca kilometara i da je razlika u cijeni servisa/dijelova enormna. Ima li itko kakvih saznanja o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16240 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Naravno MX-5. 7ica je problematična jer ima wankel motor, većina ih se prodaje pred generalku motora koja je koštala nekad ko dobar auto, a pitanje je gdje ima pravi meštar za održavanje tih motora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16241 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
"Zagrebačka policija ovog će petka i vikenda, od 7. do 9. kolovoza, provoditi akciju pojačanog nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu, dopuštene brzine kretanja vozila i nadzora zlouporabe droga." Jučer sam ih prvi put vidio na priključenju na Slavonsku kod Av. V. Holjevca... Nasrali se na onu ionako prekratku priključnu traku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16242 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#16244 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() MA LOL ![]() nego pazite ovo... situacija od jučer. dakle stojim vamo: ![]() zanemarite nepostojanje city centra preko puta... tu gdje je x sam ja. dakle stojim, slušam pink floyde i pali se strelica desno i ono bmk jer idem ravno... uto će deda iza mene na blendanje i da kao idem, maše mi sa svojim starim kljakavim ručicama da idem negdje... reko deda nemoj ić tim putem izlomit ću te posred ceste. ja mu pokazujem pristojno da idem ravno, a ne desno i da nemam jebeno kuda otić osim u raskrižje fakin slavonske, na šta će on još više identičnim kljakavim ručicama počet mahat i krenut me zaobilazit s lijeve strane... uto se pali zeleno svima i ja po plinu i blokiram dedu da skrene desno na što on demonstrativno trubi jer i dalje nije uspio skrenuti u svoje sveto desno ![]() pošto sam čuo za takove priče da ekipa divlja jer netko ne ide na pomoćnu strelicu udesno jer ide ravno, a nisam nikada doživio tako nešto do sada, koja je ideja iza toga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16246 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma ljudi su poludili.... Bio na moru, pogubio sam živce na autocesti.... Ali apsolutni vrh je slovenac od jučer Bijeli Nissan xtrail, NM rege Ja se na autoputu vozim tako da na tempomat stavim 140 i bmk, ako je netko brži, propustim ga, ako je sporiji, obiđem ga Čiko me je od Otočca do Oštarija prešao jedno 8 puta (keep in mind ja se na tempomatu vozim) i svaki put se ubaci ispred mene na cca 4-5 metara i KOČI Nakon ko zna kojeg puta sam popizdio, ubrzao da se poravnam s njim i pokazao mu da nije normalan, usporio je, i onda ga gledam opet, kad god smo prošli neki sporiji auto on mu se ubacio ispred isto tak na svega par metara, mene više nije prelazio. Deda kojih 60-70 godina i baba s njim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Slovenci su poznati po tome da neznaju voziti po autoputu, valjda jer imaju svog par km Neznam kad sam otiso na more da se neki Slovenac nije vukao u ljevoj traci i iza njega 5 auta koji mu blicaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#16248 | |
Premium
|
Citiraj:
Na autoputu su me prošli tjedan Nijemci puštali da ja blicam našima... Oni su prepristojni. ![]() Bio sam nešto previše raspoložen, bojim se i reći koji mi je bio prosjek i top brzina. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 07.08.2015. u 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16251 |
Premium
|
Ma svi to rade, kad dođu na Balkan postanu instant balkanci, uopće nije bitno od kuda dolaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#16252 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ove mongloide koji nariču nad troškom i popravkom cesta, da se ne može jednom u 20 godina posveta napraviti svim poginulima koji su oslobodili Hrv. znaju sta ih već ide. Pripadnici HVa su ponosni što su vidjeli da je narodu stalo do njih, to i pokazuje broj ljudi koji su posjetili mimohod. Pusa
![]() |
![]() |
#16253 |
Premium
|
Zamisli da daš ljudima na volju, da li žele ili ne žele izdvojiti lovu za mimohod, kaj misliš kakvi bi rezultati bili? "Suddenly no Croats appear." Da se vratimo na temu jer ne želim započinjati nikakvu političko domoljubnu raspravu. Kad idete van, prema Austriji, Švici, Italiji. Kod koga je najbolje točiti dizel? Shell, BP itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16254 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16255 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16256 |
Premium
|
Ma onda ću isplanirat da naletim na Shell benzinsku i to je to. Ne volim sipat u auto sve i svašta. Zadnje loše iskustvo imam s Inom prije dvije godine kad mi se auto počeo trest čim sam ga natankao, od tad sam na Petrolu i nikad nikakvih sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16257 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Malo da promoviran priku ![]()
![]() |
#16259 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Jutros se vratio iz Italije. Pa koja je ono ciganija tamo, sta je ono... Izmedju ostalog cijena dizela je 1.612 €/l!? Zamalo me srcani opalio kad sam vidio. Onda sam se i ja ciganio, uzeo digitron u ruke i racunao u dec koliko ce mi biti dovoljno da predjem granicu u Gradisci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16260 |
Premium
|
Cijena barela nafte nikad niža (u novije doba): 2 godine: ![]() 10 godina: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|