|
![]() |
#1592 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
naw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1594 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pod čistim DOSom neće vidjeti NTFS particiju. A tko mu je kriv kad je morao nazivati folder sa tamo nekim razmacima i sl. Sad će morati baciti hard i kupiti novi, da nije možda do procesora? Ima taj C2D pun k. bugova samo neće Intel priznati. Sad će se dežurni stručnjaci javiti da nije možda zbog napajanja? Jesi probap prime? ![]() Sad ozbiljno: dir /x nađeš kako mu je short name rd to short name shutdown -s -t 15 ![]()
![]() |
#1596 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Postoji NTFS fix za DOS, a u krajnjem slučaju nek nađe neki live CD, ili od Linuxa, ili sa Microsoftovih stranica live XP, tak neš (prije je to bilo Winternals).
![]() |
#1599 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja sam jučer navečer stavio x64 Ultimate SP1 i samo instalirao drivere od grafe. Pokušaj drugi sa Vistom ![]() Budem vidio kak sad to radi, pročitao sam svih 54 strane, sat i pol sam čitao (nisam svaku riječ pročitao ali dosta jesam) Pa da pitam nekaj, neki tool za tweakanje, ali oni koji su dobri i provjereni?
![]() |
#1600 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1601 |
Pink Floyd fan
|
Vista manager, www.tweakvista.com, itsvista.com, 20 Vista Downloads to Tweak & Improve Your System. Mz Vista Force ali nakon njega mi nije radila ezaba!
![]() |
#1602 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nema puno viđeta... Ovako Vista reagira nakon šta je upaljena 2 dana... Log off, log on pomaže. Sorry kaj nisam odgovarao, nije me bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Pink Floyd fan
|
Moja radi barem 10-tak dana od zadnjeg restarta, nisam ni odlogirao. Naravno nije samo dignuta, radio sam, igrao se, zapravo još uvijek stoji jedan film koji nisam odgledao, doc koji nisam završio, ocr koji nije spell checkan, utorrent...
![]() |
#1605 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
korisim vistu već pola godine...bez Sp i sad sa SP...i mogu reći da mi u svakom pogledu pere XP...milion puta mi je bolji od XP,po svemu..na njemu mi igre bolje rade nego na xp..programi su mi stabilniji..komp mi je brži....apsolutno se mi bolje radi na visti...nebi više se vratio na XP da mi plati netko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Strichek Moderator
|
Danas instalirao hrpu programa, neki su od prve proradili, za neke je trebalo stavit stariju verziju itd... Nego mene muči zvuk u Cod4, nekak je mutan, ispran, nikakav. Skinuo zadnje drivere sa Creativeove stranice za Audigy4. Jel netko zna kak to ispravit?
![]() |
#1607 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Sviđa ti se jer ti je start meni okrugli i reci tako. Nemoj me maltretirat sa pisanjem gluposti. Po cemu zakljucujes da ti igre bolje rade? Po cemu?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Eto jedna mala (a mozda i velika) prednost Viste na Xp-pro. U 2 tjedna sam promjenio 3 ploce (razliciti chipseti), 3 grafe i 2 procesora na istom operativnom sistemu. Nisam koristio nikakav driver cleaner niti ista, samo sam instalirao nove drivere (nije mi se dalo, lijen sam ![]() Sto se tice igri, nisam vidio da rade niti brze niti sporije (tih par % mislim da nitko u realnom koristenju ili igranju nece primjetiti. bilo na stranu viste ili XP-a) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | ||
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa, ovaj krugić u start meniu je ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kad se rename-a fajl, ponudi se samo promjena imena, ne i ekstenzije. Kad se save u paintbrushu, automatski ponudi .jpg a ne .bmp . Eto recimo neke stvarčice koje su znale zasmetati, više ne smetaju ![]() ![]() Isto tako su neke stvari frustrirajuće za rad u Visti, recimo explorer, izmijenjen je na gore... Al zato postoje third party programi (koji su bili korišteni i na xp-u, da ne bi bilo ). Na kraju cijele priče, ja sam i dalje zagovornik toga da svatko treba izabrati što mu paše, netko neka ima i dual os ak hoće , netko quad os like me, ukratko Vista NIJE novi MODNI TREND, te ju ne mora svatko imati. Windows ME kad je izašao, totalno je popušio... Ali, ekipa iz Microsofta je testirala nove funkcije na njemu koje su se udomile u daljnjim operativnim sustavima... Možda je slična priča i sa Vistom ?
![]() |
#1615 |
Pink Floyd fan
|
Gle Flex, počeo si starim utabanim putem spamati thread. Kao što neki korisnici ne daju argumente za Vistu tako ni ti baš ne daješ argumente protiv. Ja sam već nekoliko puta napisao da se slažem da Vista nije donijela sve što je obećano, ali isto tako je činjenica da nije totalno smeće i da unatoč povećanim hardware zahtjevima sasvim solidno radi. Sjećam se kad je izašao WinXP bilo je sličnih argumenata protiv. U odnosu na tek izašli WinXP Vista je u startu bolja. Nakon nekog vremena svi će prijeći na Vistu (već ih je dosta prešlo) a možda i neće jer će izaći noviji Windowsi. Iskreno bih volio da se pojavi kvalitetna alternativa za kućnog korisnika ali je još nema iako je Linux prilično napredovao. Evo jedan mali argument koji govori Visti u prilog: ![]() Već sam napisao da nisam samo podigao OS i pustio ga da stoji tih 12-tak dana. Normalno koristim, vidi se da ima dosta procesa jer mi je dignuto 11 aplikacija...
![]() |
#1617 |
Strichek Moderator
|
Ja sam spustio na nekih 50 kod bootanja, ali ne znam kak još da skinem, 4 (ili čak i 5) su mi od tipkovnice... A onaj security centar ikonu u trayu ne mogu nikak ugasit, gledao sam na netu ali ja tamo nemam ovo što svuda piše.. http://www.shivaranjan.com/shivauplo...tasecurity.png Vista manager ju "ugasi" ali prilikom ponovnog pokretanja winza i Vista managera ikona je opet dolje... Kak ju na neki drugi način maknut? :/ Lacy? ![]()
![]() |
#1618 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trenutno 43 procesa,guta memorije oko 800mb,al opera s vremenom poždere,i zna uzimat oko 140mb,pa i onda skače na 1gb zauzeća,al nekak mi se čini da je sad manje "opterečenja" možda zato kaj sam sp1 stavil gore ![]() Uglavnom ja zadovoljan,jedino da mi je još malo smanjit te procese.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Davno je AMD-jac napisao jednu pametnu - vi ste platili taj komp, ne on vas, pa nemojte vi biti njegov rob je*emu... Citiraj:
![]() Meni je sad upaljen FF i ostalo što normalno koristim od programčića koje kakvih i komotno mi papa ~830MB u XP-u. Vista bi bila kojih 200-300 MB više i uopće se ne bi brinuo. RAM sam i kupio da ga koristim, a ne da bi imao što manje zauzeće. To mogu radit kad bi imao 512MB sve ukupno... Previše se brinete oko, po meni, glupih stvari. Ajde da benchate, rušite rekorde pa trebaju biti što lakši, al ovo, za normalni rad, bedasto po meni. Iskreno, sa SP1 nisu sredili to da nisam admin (sa full kontrolom) jer me i dalje zezalo sa nekim fajlovima da neće pobrisat/maknut i slično...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|