|
![]() |
#1591 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja ![]() |
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...
![]() Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. ![]() |
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.
Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona ![]() http://youtu.be/5tJXesjCKxA |
Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je
![]() Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja ![]() |
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...
![]() Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1593 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sugavi x16 lab, pripremam se 2 dana za njega, gledam koje cu pljuce ponjet koliko metaka i koje artefakte, na kraju sam mogao sa pistoljem do tamo ![]() Znam od proslog prelaska da nije bio tezak..ali ovako lagan brate ![]() Uzeo sam si Dragunov SVD, mada sam imao vec onu manju verziju i Armored military suit..skoro sam otisao u minus, za 10 min vec imam 100 000 - zivio rat između Dutya i Freedoma!
![]() |
#1594 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Guest
|
Nema straha ako s ovim dođeš: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#1597 |
Brat od Đon Vejna
|
Ma napo sam ga sa upgrejdanim Winchesterom i Strelokovim AK47 sa svim dodatcima ![]() Onaj controller gore nije stigao prdnut vec je pobrao 3 Vog-a Znaci, Freedomovci su mi bili friendly, Lukash mi da job da ubijem Snitcha - ubijem ga i sad su mi Freedomovci samo neutral ? Lukas veli hvala kaj si to napravio, slobodno dođes na nas teritorij , dobri smo si...a zuti su Taj SIG nikad ne nosim, kad stavim launcher na njega ima 20 kila valjda ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 13.09.2012. u 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1599 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni su pocrvenili jer sam obavio par zadataka za Duty (našao RG-6 u onom bloodsucker village-e pa im ga dao, donio enhanced rifle, pobio par zombija...) i sada mi ni Barkeep ne daje opciju da budem dobar sa Freedomom... ali nema veze, do sada sam uvijek igrao na Freedom strani, a ovaj put ću ih potamaniti do zadnjeg, taman imam viška municije za snajper... a bili smo frendovi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1600 |
Guest
|
SIG je sve što meni treba. Moćna, precizna, mislim da ima najveći durability u SOC-u, i s modovima montira sve dodatke. ![]() Na wikipediji sam čak tražio zemlje u kojima ju je legalno posjedovati. Selim se. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1601 |
Antimićanin
|
Tu pušku sam prvi puta u nekoj igri vidio 2002. u Soldier of Fortune II: Double Helix - Gold patch 1.03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Da, ako je SMRTER o41 to je mod za CoP ![]() Imam jedno pitanjce? U kojem od dijelova postoji opcija gdje se mogu dodavati određene frakcije(povećavati broj spawnatih beštija,vojnika) ili je to u određenom modu dodano igri? ![]() ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Kad igraš, ESC pa F1. i sve što dodaš, klikneš odma na apply i to je to. Samo pazi, kad spawnaš ljude ili živine na nekim područjima di ih inače nema, zna se dogoditi da igra izbaci error. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Brat od Đon Vejna
|
Igra mi digne tlak, idem do Scrochera s g36, Winchesterom i Dragunovim i na putu nailazim samo na VOG granate, tu i tamo koji M209. Nakupio sam 20+ VOG granata, a tlaka mi nosit ruske puske s launcherom.. Sad opet laganini lurkam okolo dan-dva-tri prije nego odem u Pripyat, kaos cu napravit ![]()
![]() |
#1607 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Banned
|
I sam sam uvijek nosio oružje oba svijeta G36/37 ili FN 2000 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() Je, treba nosit 4 puske sa sobom + big boy. Trenutno Dragunov ( ~50 metaka), g36 (500+ AP), Winchester (50-60) i Big boy (50 AP), par artefakata, par F1 i par kila antirada bandagesa i medikda iznosi oko 60KG, di bi jos uletio Abakan i municija...A volim moc trcat i skakat (2 Moonligta standarna postava artefakata)
![]() |
#1611 |
Banned
|
@ Brko Otkud toliki upitnik ![]() ![]() a glede max. nosivosti ćemu podebljanje opet ![]() ![]() ko da sam se malo pogubio možda ![]() no-no Brko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
kak vi komplicirate stolkim naoružanjem uzimam po zoni kaj mi se svidi a da je u super stanju nevežem se za jednu pušku a bome ne i za njih nekoliko da ih vucaram sa sobom zavisi kaj di idem obavit tak višak ostavim negdje a ponesem osnovno kaj če mi trebat jer mi ostane mjesta za pljen e sad lako je tak igrat nakon kaj sam par puta prošo igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Zato je meni tlaka onaj sprint do NPP Armored military suit ocito ima gen 1 night vision, zelen je i nista ne vidim ![]()
![]() |
![]() |
#1618 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma miki ajde po noći kruzaj u SoCu(Compl.2009 elte) sa lošim NVom...nedo Bog dobru zvučnu i slušalice. Tražiš mjesto da se zbuksaš i prostreš onu vreću za spavanje ![]() Edit: Bio sam kod Freedoma u bazi, pretraživao sve moguće krovove i zabačena mjesta... i na kraju sam se popeo kod jednog snajpera gore. E sad, nagon me potjerao da ga riješim i jesam...nitko me ziv nije vidio/čuo tako da sam se prošetao sa njegovom puškicom, a 2 minute nakon toga Duty ulazi(minirali zid?) i fajt traje 3-4 minute, Freedom je prezivio a Duty mi je ostavio mnooogooo puškica ![]() ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.09.2012. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Brat od Đon Vejna
|
Ima li sanse da Gauss padne s balkona u pripyatu od kud me Monolitovci gađaju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|