|
![]() |
#1591 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Još jedan trofej ![]() ![]()
#1592 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Dosta više s ovom prevarom od Rome... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1594 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
A što bi ti?Ovaj ga stalno pljuje i govori kako je sad bolji Messi ,sada Neuer.Ti bi ga pozdravio? Usput,Real je jako loše igrao jučer,nekako bez volje.Hvala bogu na Ramosu! Fora je ta što je svjetski rekord u uzastopnim pobjedama 23. Real je na 22,s time da ima 30-tog ,vjerojatnu prijateljsku utakmicu s Milanom,što bi moglo biti 23. A za svjetski mu treba 4-tog pobjeda u Valenciji,i par dana kasnije idu Atleticu u kupu! Bojim se da će niz završiti,a nadam se da neće.Sad bi se moglo osjetiti kaj nema našeg malog!
#1595 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Buuuhuuu, Misel misli da nisam najbolji, buhuuuu... Budi gospodin, daj ruku i idi dalje. Ne mogu teortski svi misliti da si najbolji, pa bio to Messi, Ronaldo ili neko deseti. |
![]() |
![]() |
#1596 | |
Premium
|
Citiraj:
Platini ga ne može smisliti,zato i stalno drobi protiv njega.Zar bi mu ti dao ruku,ma tko ga ....!
![]() |
#1597 |
Premium
|
@emilblomsky Platini ga ne moze smisliti? Pa ako to i je istina, nije jedini. Bas zato i treba pokazati da je veci covjek od njega. |
![]() |
![]() |
#1599 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1600 |
Premium
|
Slazem se. Ali ujedno PlatiMi je odvratan. Meni je lako reci Messi je bolji, sladji, jaci, itd. Ja nisam duzosnik UEFA-e, ali on je. I to najvise rangirani. Samim time trebao bi se suzdrzavati od takvih komentara. A Ronaldo? Jbg, taj preko svog ega ne moze preci. Kad je znao da nema sanse da bude proglasen najboljim, nije se ni pojavljivao na dodjeli iako je bio medju top3 izbora. Sad ga izbor vise ne smeta, uredno dodje i slika se. Ego prije svega. Kad se sjetim proslogodisnjeg finala LP samo se slatko nasmijem. Taj lik stvarno ima ego da to jos cak ni nogomet nije vidio prije njega ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1601 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Čovjek je za'ebo puno stvari u nogometu, baš kao i njegov pajdo Sepp. Ono, prva stvar koja mi pada na pamet (iako je poprilično trivijalna) je da su maknuli dodjelu klempe u LP sa terena gore na tribine. Ono, od kak znam za sebe sjećam se gledanja svih finala LP i svih dodjela trofeja na travnjaku, ali od kak se odjeljuje na tribinama je meni skroz bezveze ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1602 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1604 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://sportski.net.hr/nogomet/lige-...jesti-nogometa Kupe Hazard-a i još stave +50 milja u džep. Ali bila bi šteta, Gareth mi je najdraži igrač u Realu ![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1607 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hazard ide u real isto kao sto mesi ide u cfc ![]() http://www.dailystar.co.uk/sport/foo...rsenal-Sissoko Dok je ovo s druge strane realno: http://m.tportal.hr/sport/363754/Atl...i-Torresa.html |
![]() |
![]() |
#1610 |
Premium
|
Ja se toplo nadam da nece prodat Balea.Naravno,nemam informacija,ali mi se cini nelogicno.Kao prvo,igra sve bolje,kao drugo ,covjeku je bio san igrat za Real,a sada je kao nezadovoljan? Kupnjom Hazarda Real bi promjenio i sustav,jer bi po meni bili vise orijentirani na posjed,a izgubili na brzini kontre,koja je sada najjaca na svijetu.Veci problem su sada ozljede,Luka,Khedira,Marcelo,bude se osjetilo,pogotovo sada kad dolaze Valencija i Madrid u kupu.A ako produ i Madrid odmah u prvom mjesecu dolazi Barca u kupu,opet bez Modrica. Eto,sad je Torres besplatan ,pa neka dode!
#1613 |
Pod naletima kopita zla
|
Boxing Day ![]() CFC - West Ham u 12:45 (po našem vremenu) Iga se još hrpa utakmica ali gornja me zanima. ![]() http://live.premierleague.com/#/ |
![]() |
![]() |
#1614 |
Pod naletima kopita zla
|
Nelosa tekma. Cfc -whu 2:0 http://www.rezultati.com/utakmica/xz...ika-utakmice;0 Gol od Coste je odlican. ![]() Šrek razbija newcastle. Dva gola i asistencija. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.12.2014. u 17:10. |
![]() |
![]() |
#1615 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#1618 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻